Teatmiku pop-up reklaamid ja erinevad "cool-down" perioodid viskasid kopa ette, tegin oma portaali.

Tutvustan teile uut Eesti ettevõtete teatmikku / inforegistrit, mis on veel arendusjärgus.

Platvorm on hetkel aktiivselt arendamisel ja võib sisaldada veel mõningaid tehnilisi probleeme. Lisan jooksvalt erinevaid andmekomplekte, et teha info otsimine võimalikult mugavaks ja põhjalikuks.

https://regia.ee

Käis Redditist ka läbi ja mõtlesin, et postitan siia ka (ehk kellegile kasuks), tundub justkui, et võeti positiivselt vastu. Sain palju häid mõtteid ning juba tegin. hulga täiustusi / uuendusi

Tagasiside on väga teretulnud! Proovige julgelt ja andke teada, kuidas saaksime portaali veelgi paremaks muuta.

10 Likes

Väga 5! Eks peab hakkama kasutama.

1 Like

Ma olen üsna heavy-user olnud nii omal ajal krediidiinfole kui hiljem ka teatmikule. Regia tundub väga hea. Harjumine võtab aega, aga UI on intuitiivsem kui teatmikul. That said, oleks jumala hea, kui oleks võimalik kinnistuid otsides otsida lisaks kõigele muule ka kinnistu nime järgi.

1 Like

Tänan, katsun soovitud muudatused sisse viia lähipäevil.

Väga äge, huvitav, kaua läheb enne kui õhin otsa saab, negatiivsest rahavoost (pilv+domeen+serdid) kopp ette saab ja me reklaami alla mattume. Ma ei laida, ma kiidan. V. äge. Täna oleme õnnelikud, eks näis, mis homme saab.

1 Like

Tänan. Proovin rahastuse tagada B2B: API liides, andmete väljavõtted ja muud.