Tasuta eluaegne Silicon Investori liikmestaatus

Saan pakkuda ühele isikule tasuta SI liikmestaatust ja olen otsustanud seda teha mõnele LHVDirecti kasutajale, kel huvi SI’s aktiivselt osaleda.
“To that point, we are giving you the ability to give a free, lifetime Silicon Investor Premium Membership to anyone you deem worthy.
You have consistently demonstrated that you genuinely have SI’s best interest in mind, so we are confident that you will invite only
the highest quality individuals to join your community. Please note: We have no intention of making Silicon Investor a “free”
community, which is why we must limit this offer to one request per member, and requests must be submitted by the end of July
(see Instructions below). We hope that this will serve as a small token of our appreciation for your patience and continued support.”

Kes on huvitatud, paluks endast ja SI huvidest natuke minule (veiko@financials98.com) või siia kirjutada , sest kui huvilisi on rohkem kui üks, pean nende vahel valiku tegema.

Veiko

Unustasin, et neile, kes SI'st midagi veel ei tea, siin on URL http://www.siliconinvestor.com

Veiko
Põrgu värk, see on Sinust kena et seda siin pakud.
Oled seal siis kõvasti sõna võtnud ja näidanud et eesti mehed on asjalikud mehed. Tubli.
Ise ei pretendeeri, piisab kui siingi vahel suud pruugin.
Veiko, seal käib praegu 5 tegevusaasta puhul tasuta liikmeks registreerimise kampaania. Kas neile tasuta registreerijatele on piiratum juurdepääs kui tasulistele registreerijatele?
Ei, peaks olema sama. Kus Sa sünnipäeva puhul tasuta registeerimist näed? Mina tean ainult sünnipäevapeole registeerimist, mis 5. augustil SF'is toimub ja samal ajal on SF'is mingi finantsteenuste mess, kuhu saab SI boxi külatstamiseks registreeruda.

Veiko
Vaatasin veel neid SI tasuta registreerimisi ja selline pakkumine on ka, et kui avad NDB (National Discount Brokers) investeerimiskonto, saad praeguse kampaania käigus SI liikmestaatuse kaasa.

Veiko
Registreerisin end tasuta liikmeks. Kolasin seal ringi nii palju kui aega oli. Kuskil tõrkeid ei tulnud.
Kuhu ma ei pääse sisse või mida ma ei saa? Võib-olla on ka teistel praegu õige aeg "communytiga" ühineda?
Kunagi oli selline kampaania, et anti kuuks/kaheks ajutine liikmestaatus ja kui olid asjaliku postitusega silma hakanud, said eluaegse. Võib-olla sattusid selle kampaania peale.
Kas Sa teiste kirjutajate profiile näed ja meie Centura clubhouse http://www.siliconinvestor.com/stocktalk/clubhouse.gsp?id=21092 pääsed? (muidugi ei ole seal praegu midagi uut lugeda, varasemad on minu USA pildid ja diskussioon, kust odavalt USA siselendude pileteid saab)

Veiko
Nägin sinu kirjavahetust (vist Cindyga) ja kolme linnapilti, kus sind?? peal ei olnud.
Siis oled registeeritud liige. Tema nimi on Cathy Nong.

Veiko
Tegin katset, proovisin sama asja lugeda teisest arvutist: hakkas paroole küsima.
See liikmeksolek võib tõesti ainult ajutine olla, sest mulle meenub, et kuskil mind hoiatati, et võivat hakata mingeid nõudmisi, kas parooli muutmisi või ma ei mäleta mida, esitama.
SI säilitab paroole cookina Sinu arvutis. Nagu Yahoo.

Veiko
Üks viga. Ei leia kuidagi seda kastikest kuhu kirjutada. Kuhu pean kllikkima? Kas seal on mingi teine süsteem? Näiteks tuleb saata e-mail või polegi mul kirjutamise õigust enne kui raha ära maksan?
Ma ei oska öelda. Minul on reply igal threadi kirjutisel ja selle kaudu saan vastata. Lisaks on sisemine post, mille kaudu saan isiklikke maile teistele saata. Võib küll nii olla, et ennem ei saa kirjutada, kui raha maksad. Andin selle tasuta liikmestaatuse beast'ile, kuna Ta oli ainuke, kes seda küsis.

Veiko