Tallinna börs

See on huvitav, et Nasdaq balti üksus tähistab Nõukogude Liidu võidupüha...

Muud selgitust väga ei ole, kuna see Jeesuse ülestõusmine vms, mida Rootsis tähistatakse, TÄIESTI SELGELT EESTIS EI PELA. Kõik need 17 inimest Eestis, kes tänase päeva puhul kiriku ukse vahelt sisse piiluvad, ei ole mõjutaja kauplemispüha otsuses. Järelikult on kauplemispüha põhjus Stalini võit Hitleri üle.
Nõustun Hekiga. Selline hiiliv stalinism on puhas häbematus.
Aga mis vahet on Jeesusel, Leninil, Stalini või Hitleril? Üks isikukultus kõik ja sellest ei ole kunagi midagi head tulnud.
"Heki Fond"
See on huvitav, et Nasdaq balti üksus tähistab Nõukogude Liidu võidupüha...

Muud selgitust väga ei ole, kuna see Jeesuse ülestõusmine vms, mida Rootsis tähistatakse, TÄIESTI SELGELT EESTIS EI PELA. Kõik need 17 inimest Eestis, kes tänase päeva puhul kiriku ukse vahelt sisse piiluvad, ei ole mõjutaja kauplemispüha otsuses. Järelikult on kauplemispüha põhjus Stalini võit Hitleri üle.

Pigem tähistab ikka Euroopa päeva.
"Euroopa päev" ei ole vaba päev mitte kusagil. Kõik need, kes käivad neljapäeviti tööl, on täna tööl.
Kas te olete päevakauplejad või milles teie probleem seisneb?
Häirib see, et eestlasi (ja lätte ja leete) koheldakse nagu pärismaalasi. Meedias astutakse igal võimalikul juhul üles ja aetakse illi investeerimisest, aga tegelikult ollakse mingi Stockholmi keldri IT-nurga müügimees Elboonias ja mitte midagi, AND I MEAN MITTE MIDAGI ei otsustata siin kohapeal. Näitab adekvaatselt sealse keldri suhtumist siinsetesse inimestesse.
https://www.nasdaqomxnordic.com/tradinghours

Tundub, et põhjamaade turud on ka kinni täna
"võidupüha" ju, kuigi meie ja soomlased sõdisime vist kaotajate poolel?
Rootslased ei sõdinud üldse, aga neil on (liikuv) riigipüha - Taevaminemispüha - 40. päev pärast lihavõtteid.
Aastaid LHV foorumit sirvides olen märganud, et osadel kaasvõitlejatel on täpne ülevaade sellest, kes müüb ja kes ostab Tallinna börsil aktsiaid. Olen kursis, et aktsionäride nimekiri on avalik ja kättesaadav kõigile Nasdaq kodulehel.
Küll aga ei tahaks ma uskuda, et iga päev neid nimekirju käiakse käsitsi alla laadimas (nagu ma ise tegin kuu aega).

Seetõttu mõtlesin meisterdada hobiprojektis boti selle jälgimiseks. Küll aga jooksin kohe captchaga vastu seina, mis mu botti oma kodulehel näha ei taha. Mõtlesin, et äkki sel juhul Nasdaq on nõus neid andmeid API-teel jagama, but i couldn't be more wrong.

Teadjamad võiksid valgustada, kas on mingi lihtsam viis nende andmete kättesaamiseks, kui jätkata igapäevast manuaaltööd või siis captchaga võitlusse asuda.
Kui veel IE töötas mul kood (Vba) jäi selles kohas seisma, avades IE akna captsha sisestamiseks ja Enteri vajutuse järel laadis andmed Excelisse ja siis liikus nimekirjas edasi.
Kirvemeetod aga ajas asja ära.
Akf nullpointeril kunagi 10 aastat tagasi oli mingi lahendus vist aga kas aktsiaraamat.ee muutusi lihtsam poleks võrrelda?
"Monte"
Seetõttu mõtlesin meisterdada hobiprojektis boti selle jälgimiseks.

Hehee, iga poolkõva kohalik itimees on vist kunagi seda projekti alustanud. Ma ajasin neuraalvõrgu täpsuse selle CAPTCHA'ga peaaegu 9%'ni, siis lülitusin täielikult Google Vision'ile, ja siis tüdisin.

Täna annaks LLM'ile pureda:

Ainus õige viis on aga mõne Skeletoni inseneriga regulaarselt saunas käia.
Mul tekkis rookie küsimus: Kui üritada LHV kaudu panna balti börsile limiithinnaga põhjaõnge, siis võib saada hoiatusteate:"Limiithind on 30% madalam kui viimane hind - orderi automaatne börsile edastamine ei ole lubatud." ning order jääb küll mõneks ajaks ootele, aga läbi börsisüsteemi nähtavaks ei ilmu ning tühistatakse mõne aja pärast ära. Samas, aga näen, et sellisel hinnatasemel on börsil ordereid ning need peavad olema sisestatud samuti oludes, kus hind oli 30% kõrgem kui viimane hind. Seega - millised maaklerid lubavad panna limiithinnaga põhjaõngesid ilma et seaks viimase hinna piirangut?
Swed.
1,Börs aktsepteerib +/– 45%
2, LHV ei arvesta viimase hinnaga.
"Monte"
Aastaid LHV foorumit sirvides olen märganud, et osadel kaasvõitlejatel on täpne ülevaade sellest, kes müüb ja kes ostab Tallinna börsil aktsiaid. Olen kursis, et aktsionäride nimekiri on avalik ja kättesaadav kõigile Nasdaq kodulehel.
Küll aga ei tahaks ma uskuda, et iga päev neid nimekirju käiakse käsitsi alla laadimas (nagu ma ise tegin kuu aega).

Seetõttu mõtlesin meisterdada hobiprojektis boti selle jälgimiseks. Küll aga jooksin kohe captchaga vastu seina, mis mu botti oma kodulehel näha ei taha. Mõtlesin, et äkki sel juhul Nasdaq on nõus neid andmeid API-teel jagama, but i couldn't be more wrong.

Teadjamad võiksid valgustada, kas on mingi lihtsam viis nende andmete kättesaamiseks, kui jätkata igapäevast manuaaltööd või siis captchaga võitlusse asuda.

Kirjutasin enda rakenduse 4 aastat tagasi Go-s ja korjasin andmeid kuni nad nimekirja HTML asemel PDFina kuvama hakkasid. PDF faile enam parsima ei hakanud kuna reaalselt ma nende paari aasta jooksul kogutud andmetega midagi ei teinudki. Captcha probleemi lahendasin Go-s kõigepealt captcha jpg faili tõmbamisega, siis saatsin sama faili anti-captcha.com ja sain vastuseks õige kombinatsiooni. Minu kogemusel on nende täpsus Nasdaq-i captchaga 100%. Projekti jooksvad kulud 10€ aastas captchale ja 10€ kuu AWS. Edu!
https://blog.swedbank.ee/privaatpangandus/tallinna-bors-kolis-kulmikusse
"KeegiTeine"