velikij
vastavalt seadusele tohib lepinguline investeerimisfond osta noteerimata aktsiaid vaid juhul,kui emitent kavatseb 12 kuu jooksul emissioonist ennast börsil noteerida.
muud järeldused tuleks teha taustsüsteemist - Trigoni CEE fondi maht, seaduse piirangud, emissiooni tingimused jne.
esimene 30M EUR märkimisround oli juba paar nädalat tagasi, tulemusi pole veel teada. sealt ka hind 63 EEK / aktsia.
nonii, juba natu rohkem infi. tänan, loit!
nüüd võiks trigon selle asja ka internetti üles riputada. Muidu on jälle selline vastik väikeinvestorile kott pähe tunne.
aga nagu ma aru saan, pole tegu avaliku , vaid suunatud emissiooniga?
nüüd võiks trigon selle asja ka internetti üles riputada. Muidu on jälle selline vastik väikeinvestorile kott pähe tunne.
aga nagu ma aru saan, pole tegu avaliku , vaid suunatud emissiooniga?
tundub küll nii. meie fondijuhtidele tuli ka suunatud pakkumine.
velikij, mis sa selle infoga peale hakkad?
Tallink võiblat aitaks koomasse langenut,
täna Tallinnas kokku 25 tehingut - ühe daytraderi keskmine tehingute arv
täna Tallinnas kokku 25 tehingut - ühe daytraderi keskmine tehingute arv
mis ma peale hakkan? on's selles midagi imelikku, kui mina, EW kodanik tunnen huvi meie ettevõtete käekäigu vastu? kodaniku missioon, ei muud!
Aga asjast:
Tallinki finantsdirektor Andres Hunt ütles kolmapäeval BNS-le, et mingeid ametlikke kommentaare aktsiaemissiooni ja börsiplaanide kohta endiselt ei anta ja selle kohta leviv info on praegu spekulatsiooni tasemel.
Aga asjast:
Tallinki finantsdirektor Andres Hunt ütles kolmapäeval BNS-le, et mingeid ametlikke kommentaare aktsiaemissiooni ja börsiplaanide kohta endiselt ei anta ja selle kohta leviv info on praegu spekulatsiooni tasemel.
eks andres hundi käitumine on mõistetav. kui investorid emissiooni ära põlgavad, pole põhjust rääkida ebaõnnestunud emissioonist vaid spekulatsioonidest.
Nüüd muidugi sülitatakse tulle. Ebatäpsest informatsioonist spekulatsioonid tulevadki. Ainiti veel kui LHV-s juba asi kõneaineks.
mida mõtled tulle sülitamisega?
"Tegemist on eelmärkimise või testiga, milles uuritakse võimalikku huvi, aga konkreetset pakkumist pole veel kellelegi tehtud,” kommenteeris Tallinki juhatuse esimees Enn Pant
pant valetab. ilmselt on näha et nende aktsiaid ei taheta ja pant ütleb et tegime ainult nalja.
To Pendel: ise vastasid oma küsimusele :)
aimar, minu jaoks räägid sa liialt luulekeeli. pole ma mingile oma küsimusele vastanud.