Kokkuvõttes, mõistlik aktsiahind oleks 15-20 eek (mitte tänane 70 eek).
no sel aastal ilmselt enivei ainult starman ja tallinna vesi börsile.
tallinkil on minuarvates börsilemineku aeg vale - laevu tuleb läänemerele juurde, taxfree kadus, kaua ikka see eesti majandus 7% t6useb, palju vaba raha ikka enam varsti eestlastel käes on, soomlased teevad möh?
samas, ma ei saa aru miks yldse infrastruktuuri ettev6tteid mis on linna/riigi omad peaks yldse erastama voi börsile viima? erakapital/börsistaatus nõuavad ju maksimaalseid kasumeid, samas kui infrastruktuuri ylesanne oleks rohkem nagu tagada elusuutlikkus. st imho peaks infrastruktuuriettev6tted olema 0-kasumiga, kuna nad peaks kuuluma riigile/linnale ning nende eesmärk peaks olema kasumi teenimise asemel elu aktiviseerimine. kallid infrastruktuurikulud pärsivad arengut. eratarbimist saab ju km-ga ohjeldada.. iseasi, et riigi köis las lohiseb..
tallinkil on minuarvates börsilemineku aeg vale - laevu tuleb läänemerele juurde, taxfree kadus, kaua ikka see eesti majandus 7% t6useb, palju vaba raha ikka enam varsti eestlastel käes on, soomlased teevad möh?
samas, ma ei saa aru miks yldse infrastruktuuri ettev6tteid mis on linna/riigi omad peaks yldse erastama voi börsile viima? erakapital/börsistaatus nõuavad ju maksimaalseid kasumeid, samas kui infrastruktuuri ylesanne oleks rohkem nagu tagada elusuutlikkus. st imho peaks infrastruktuuriettev6tted olema 0-kasumiga, kuna nad peaks kuuluma riigile/linnale ning nende eesmärk peaks olema kasumi teenimise asemel elu aktiviseerimine. kallid infrastruktuurikulud pärsivad arengut. eratarbimist saab ju km-ga ohjeldada.. iseasi, et riigi köis las lohiseb..
To riq: Üheks argumendiks on ettevõtte läbipaistvus, börsiettevõtte puhul on palju raskem tariifidega mängida ning poliitilisi eesmärke täita.
off-topic: Kas keegi saab veel öelda millal valmib Tallinna Vesi börsiprospekt?
Aga Starman?
Alo,
enron juba ununenud? Oli palju raske jah :-)
Alo,
Sinust saan aru nii, et riik on mittevajalik struktuur. Et piisab kui nutikas Oliver kõik asjad korda seaks.
Ega vist kirjaoskust ja meditsiinilist esmaabigi pole vaja. Ajaloo lõpp ei ole veel käes.
Sinust saan aru nii, et riik on mittevajalik struktuur. Et piisab kui nutikas Oliver kõik asjad korda seaks.
Ega vist kirjaoskust ja meditsiinilist esmaabigi pole vaja. Ajaloo lõpp ei ole veel käes.
ma arvan et Alo pidas silmas, et kui firma on börsil, siis on ilmselt ka inimesi, kes t6eliselt huvi tunnevad ja torgivad mis nende rahaga tehakse ja kuidas majandatakse, mitte nagu riik, kes lihtsalt omab, ja kust siis raha kaob..
tallina vesi nyyd 25 krooni!
tallina vesi nyyd 25 krooni!
Hea küll, riq, Sa oled ju tuntud naljamees siin foorumis, aga praegu panid küll pirni, mida pole ammu loetud. Justnagu Sina, poliitikaga kursis olev inimene, ei teaks, kuidas kujuneb Tallinna Vee aktsiahind ning miks seda üldse börsile viiakse?
Ja Tallinki mahakandjaile palju õnne, eriti kui nad laevanduses nii pädevad on :) OK, lisan vaid ühe tsitaadi Eesti rikkaima mehe suust "Seni, kuni soomlane joob, meie äri õitseb". Ülejäänud jutud laevade väärtusest, sorry, nothing personal, on kohatud.
Ei taha kellegi häid mõtteid maha teha, aga igas äris on ikka oma reeglid ja kuna on tegu kas OTC-l kaubeldava aktsia või lausa tulevase börsiaktsiaga, siis pole ju mõtet kaasfoorumlasi päris valele teele juhtida.
Ja Tallinki mahakandjaile palju õnne, eriti kui nad laevanduses nii pädevad on :) OK, lisan vaid ühe tsitaadi Eesti rikkaima mehe suust "Seni, kuni soomlane joob, meie äri õitseb". Ülejäänud jutud laevade väärtusest, sorry, nothing personal, on kohatud.
Ei taha kellegi häid mõtteid maha teha, aga igas äris on ikka oma reeglid ja kuna on tegu kas OTC-l kaubeldava aktsia või lausa tulevase börsiaktsiaga, siis pole ju mõtet kaasfoorumlasi päris valele teele juhtida.
...seda kindlasti mitte. Aga tagasi Tallinki aktsia juurde. Täna on Hansapanga pakutud ostuhind 45 eek ja müügihind 70 eek (kogused ???). Juba nende numbritega on aus kaas-väikeinvestoritele öelda et firma väärtus on ebaselge. Arvestades kõik tehinguid mis on tehtud 70 peal ja arvestades et enne fondiemissiooni (üks neljaks) oli hind pisut üle saja, on juba põhjust küsida mis juhtub.
Tallink on firma mis oli õiges kohas õigel ajal, nende ajalugu on suurepärane. Aga täna on siin tavaline igav konkurents, Eesti on juba tavaline EL riik. ROE töötab siin ka. "Avastamispreemia" mis kõik teenisid kes Eestisse (millesse iganes) investeerisid pole enam saada. Tavaline äri tavalise tootlusega on varsti karm tõde, ma arvan.
Tallink on firma mis oli õiges kohas õigel ajal, nende ajalugu on suurepärane. Aga täna on siin tavaline igav konkurents, Eesti on juba tavaline EL riik. ROE töötab siin ka. "Avastamispreemia" mis kõik teenisid kes Eestisse (millesse iganes) investeerisid pole enam saada. Tavaline äri tavalise tootlusega on varsti karm tõde, ma arvan.
to: Velikij
Kuna sa heitsid kivi minu kapsaaeda, siis ma natuke selgitan. Ma ei taha öelda, et Tallink oleks sitt firma või vilets aktsia mida omada, lihtsalt sellisel tasemel on ta kahtlane. Know-how businessis saab firma väärtus olla mitte-seotud ettevõtte bilansis olevate materiaalsete varade väärtusega. Samuti ka intellektuaalomandi valdkonnas (Future Brands, Coca-Cola, Diageo, Mäki-Dii, Kei-Eff-Sii jne). Mitte aga "brick and mortar" äris, kus konkurents on suur ja laienemisvõimalus piiratud ja alati riskantne (laienemine = $150 000 000 a pop).
Ja vaata, soomlaste siia jooma toomine on tõesti perpetual värk, aga sellega tegelb lisaks neile veel vähemalt 3 keha. Ja Tallinki ainsad eelised on eesti crew, kellele 12 tunnise tööpäeva eest on veel võimalik maksta 300 eurot kuus (tinglikult) ja pädev mänidzhment.
Ja igaks juhuks ma kordan - kas sinus tekitab mugavust teadmine, et oled aktsionär firmas, mille võllid rendivad iseenda privaatkehalt laeva?
Kuna sa heitsid kivi minu kapsaaeda, siis ma natuke selgitan. Ma ei taha öelda, et Tallink oleks sitt firma või vilets aktsia mida omada, lihtsalt sellisel tasemel on ta kahtlane. Know-how businessis saab firma väärtus olla mitte-seotud ettevõtte bilansis olevate materiaalsete varade väärtusega. Samuti ka intellektuaalomandi valdkonnas (Future Brands, Coca-Cola, Diageo, Mäki-Dii, Kei-Eff-Sii jne). Mitte aga "brick and mortar" äris, kus konkurents on suur ja laienemisvõimalus piiratud ja alati riskantne (laienemine = $150 000 000 a pop).
Ja vaata, soomlaste siia jooma toomine on tõesti perpetual värk, aga sellega tegelb lisaks neile veel vähemalt 3 keha. Ja Tallinki ainsad eelised on eesti crew, kellele 12 tunnise tööpäeva eest on veel võimalik maksta 300 eurot kuus (tinglikult) ja pädev mänidzhment.
Ja igaks juhuks ma kordan - kas sinus tekitab mugavust teadmine, et oled aktsionär firmas, mille võllid rendivad iseenda privaatkehalt laeva?
Selgitan segadusetekitajat.
Tallink kui firma ja Tallink kui kaubeldav aktsia on erakordselt erinevad asjad. Seetõttu ta börsil ei olegi ning ennustan, et niikaua kui vähegi võimalik, ta sinna ei lähe ka. Olen nõus, et Tallinki aktsia omamine on erakordselt risky, aga sugugi mitte ROE, konkurentsisitutasiooni Läänemerel vms eemalseisvale isikule tunduva põhjenduse tõttu. Ainus põhjus on ülimalt suur management risk, mida ei saa enne välistada (siis ka mitte, aga see väheneb oluliselt) kuni firma pole börsil.
Küll aga ei saa nõustuda stefaniga, kes väidab, et tegu on tavalise äriga!
Tallink kui firma ja Tallink kui kaubeldav aktsia on erakordselt erinevad asjad. Seetõttu ta börsil ei olegi ning ennustan, et niikaua kui vähegi võimalik, ta sinna ei lähe ka. Olen nõus, et Tallinki aktsia omamine on erakordselt risky, aga sugugi mitte ROE, konkurentsisitutasiooni Läänemerel vms eemalseisvale isikule tunduva põhjenduse tõttu. Ainus põhjus on ülimalt suur management risk, mida ei saa enne välistada (siis ka mitte, aga see väheneb oluliselt) kuni firma pole börsil.
Küll aga ei saa nõustuda stefaniga, kes väidab, et tegu on tavalise äriga!
Management risk... minumeelest pole see stokk ilma SELLE konkreetse managemendita, kes, vabandage väljenduse eest - s***st saia tegi, küll eriti midagi väärt. Ma saan aru, et corporate governance risk seoses managemendi tegelaste skeemilembusega on olemas, kuid siiski - kes tegi s***st saia ?
Karumõmm, management riski all mõtlesin seda laiemalt. Ehk siis seesama management, kes tegi s...st saia, võib ka väikeaktsionärile mütsi nii sügavale pähe tõmmata, et kirub elu lõpuni päeva, mil selle firma aktsiaid soetas.
Rõhutan veelkord - hoidke lahus Tallink kui hästitoimiv FIRMA ja Tallink kui AKTSIA!
Aga noh, karumõmm, aktsiaost on your own risk! :) Minu jaoks on see liiga suur.
Rõhutan veelkord - hoidke lahus Tallink kui hästitoimiv FIRMA ja Tallink kui AKTSIA!
Aga noh, karumõmm, aktsiaost on your own risk! :) Minu jaoks on see liiga suur.
Ei, selles on Sul õigus... 70e pealt ma osta ei julgeks.
Tallinki aktsiahind Hansapangas jätkuvalt taevas (kuigi spread 45-70) ja tehinguid tehakse 70 eek ümber.
Tallinna Sadama reisijate arv on pigem näidanud kasvu aeglustumist viimastel kuudel (juuni +5% year-on-year)
Juuli ilmade mõju peaksid minu meelest pigem olema negatiivsed. Kergejõustik-MM augustis ka.
Tallink sobiks börsile, aga aktsia tänane hind on mul täitsa müstika.
Tallinna Sadama reisijate arv on pigem näidanud kasvu aeglustumist viimastel kuudel (juuni +5% year-on-year)
Juuli ilmade mõju peaksid minu meelest pigem olema negatiivsed. Kergejõustik-MM augustis ka.
Tallink sobiks börsile, aga aktsia tänane hind on mul täitsa müstika.
Juhatus arutab börsileminekut jälle peale majandusaasta lõppu, augustis. Tallink on peaaegu ainuke laevafirma siin Läänemerel kes töötab kasumiga. Ma ise arvan, et see tuleneb odavast tööjõust.
Te siin arvate, et see 70 EEKu on kirves, aga kui äkki tulebki börsile, kas siis IPO hind võiks tulla kõrgem? Mis ajalugu ütleb?
Te siin arvate, et see 70 EEKu on kirves, aga kui äkki tulebki börsile, kas siis IPO hind võiks tulla kõrgem? Mis ajalugu ütleb?
Puhaskasum eelmisel aastal 20,0 MEUR
Omakapital: 140 MEUR
Börsiväline väärtus (70 eek/aktsia): 447 MEUR
Suur leverage, võlad 302 MEUR
Kuidas on olnud Tallinkil võimalik teenida nii tohutult palju?
- Oli õiges kohas õigel ajal
- Tallinn osutus tugevamaks turismikohaks kui konkurentid aru said.
- Konkurentidest odavam tööjõud.
- Madalad intressid on püsinud.
Nüüd näen mina et nende konkurentsieeliseid rünnatakse igalt poolt.
Hetekel odavam Tallinnakruis Stockholmist Tallinkiga (Victoria) 680 SEK
Hetkel odavam Helsingikruis Stockholmist Siljaga (Symphony/Serenade) 195 SEK
Tallinki vastus on ilmselt vasturünnak: Laena edasi, järgmine Riia!
Omakapital: 140 MEUR
Börsiväline väärtus (70 eek/aktsia): 447 MEUR
Suur leverage, võlad 302 MEUR
Kuidas on olnud Tallinkil võimalik teenida nii tohutult palju?
- Oli õiges kohas õigel ajal
- Tallinn osutus tugevamaks turismikohaks kui konkurentid aru said.
- Konkurentidest odavam tööjõud.
- Madalad intressid on püsinud.
Nüüd näen mina et nende konkurentsieeliseid rünnatakse igalt poolt.
Hetekel odavam Tallinnakruis Stockholmist Tallinkiga (Victoria) 680 SEK
Hetkel odavam Helsingikruis Stockholmist Siljaga (Symphony/Serenade) 195 SEK
Tallinki vastus on ilmselt vasturünnak: Laena edasi, järgmine Riia!
Räägitakse, et pileti hind ei puhu eriti pilli. Tähtis on see kaubandus, mis toimub reisi ajal. Selleks tõmmatakse meelega laeva kiirused alla ..., mis minule kui reisijale kuidagi ei meeldi.
MSM
Tavaliselt ikka meelitatakse reisijaid piletihinnaga, aga siis jah, nagu sa ütled, võimalikult pikk aeg pardal.
Sõiduajad Tallinkiga Rootsi ja Eesti vahel erinevad nii:
Stockholm- Tallinn: 16,5 h
Tallinn-Stockholm: 18 h
Paldiski-Kapellskär: 10 h
Kapellskär-Paldiski: 10,25 h
Tavaliselt ikka meelitatakse reisijaid piletihinnaga, aga siis jah, nagu sa ütled, võimalikult pikk aeg pardal.
Sõiduajad Tallinkiga Rootsi ja Eesti vahel erinevad nii:
Stockholm- Tallinn: 16,5 h
Tallinn-Stockholm: 18 h
Paldiski-Kapellskär: 10 h
Kapellskär-Paldiski: 10,25 h