Üks koolkond arvab, et ei tohi. See on ka põhjus, miks ma kirjutan seda alles mitu tundi hiljem.
Kurilkas tuleb ikka nii kirjutada, et alla phd CS sellest aru ei saaks ![]()
Ka “Anti Pattern” on universaalne, objektiivne ja sõltumatu nähtus. Inimesed leiutavad teineteisest sõltumatult, teineteise olemasolust või tegemistest teadmata täpselt samasugused meetodid “ämbrisse astumiseks”
Rummi teemat jätkates, Santa Teresa on kõige mahedam, mida olen joonud. Made in Venezuela. Eesti kaubandusvõrgus saadavuse kohta ei oska midagi öelda.
Puhttehniliselt st. keemiliselt saab teha Üliviina. Esiteks, lahustiks võtame vee H2O asemel “vesinikülihapendi” H2O2 ja siis asendame etanooli tritreeritud etanooliga, kus vesinikuaatomid on C-rühmas asendatud üliraske vesiniku, ehk triitiumi aatomitega. (valem TH2-TH3-OH). (OH rühma jätame samaks, et paremini “nokiks”).
See segu on, vähe sellest, et ta on söövitav,mürgine ja tuleohtlik, lisaks ka teatud tingimustel võimeline isesüttimiseks, PLAHVATUSOHTLIK ja RADIOAKTIIVNE.
No mis sa hing enam tahad – viin Tõeliselt Karmile Mehele.
Ja surematu klassik Venedikt Jerovejev (Erofeev) tutvustab meile kokteili “Rupski-raspel”
"Lühidalt, pakun teile kokteili „Rupskiraspel”, jooki, mis jätab kõik teised varju. See pole enam jook, vaid sfääride muusika. Mis on kauneim siin ilma peal? Võitlus inimkonna vabaduse nimel. Aga veel kaunim on järgnev (kirjutage üles): Žiguli õlu – 100 g, Šampoon „Sadko – rikas külaline” – 30 g, Liim „BF” – 15 g, Kõõmavastane vahend „Karmasin” – 70 g, Piduriõli – 30 g, Desinsektaal pisiparasiitide hävitamiseks – 20 g, Seda kõike lastakse nädal aega sigaritubaka peal tõmmata ja kantakse siis lauale… "
Vabandust kaine peaga kirjutamise eest, aga… kui süsinik asendada triitiumiga, kas meil siis enam on etanool? (rääkimata sellest, et ma pole kindel, kas siinkirjeldatud molekul üleüldse koos püsiks).
Näpuviga!! CT2-CT3-OH on loomulikult. Olete terase silmanägemisega
Eelnevale peale hammustamiseks
Proovisin kaine peaga kuulata, misjärel peab mainima, et asja mõte jäi täiesti hoomamatuks, kuigi visuaalis esineb teatud seletamatu sümpaatia…
Ega Einstein neid valemeid ei leiutanudki, aga ta andis neile tõlgenduse, sisu.
Objektiivne tähendus seisneb selles, et ühiskond organiseerib end teatud oludes vastavalt.
Inimesed on väga paindlikud oma käitumises ja teistsugustes oludes võivad näiteks ka mitte püsivaid paare moodustada või siis harrastada erinevaid mitmekaasapidamise vorme.
Need, kes üldse paaritumisega ei tegele on küll enamuses välja surnud…
Ehk siis abielu on objektiivne nähtus. Universaalne see pole, v-o kuskil 20. sajandi alguseni võis see Euroopa maailmapildis v-o niimoodi tunduda, kuigi ka juba ammu enne nägid misjonärid kurja vaeva, et pärismaalasi nende patustest kommetest võõrutada. Aga sellesse ilmselt suhtuti kui - “esineb veel mõningaid puudujääke.”
IMHO on Einstein selgelt ülehaibitud 20. sajandi füüsikuhakatis kes sobis ideaalselt tõestama relativistliku maailmanägemust mis ei pruugi sugugi olla absoluutne tõde
Mingil hetkel, kui Teie töölaual an anum milles töötab kvantarvuti millel on aktiivne tuum sisaldusega 20k kubitit, te mõistate …
Jaa, voh umbes selline jutt oligi ![]()
Yeah, mingi molusk akvaariumis kes ennustab paremini kui analüütikud on peen iroonia ? )))
Oma pikkadel eksirännakutel olen kohanud erinevaid akadeemikuid, see oli küll väga ammu, aga üks haruldane eksemplar väitis mulle järgmist: Vaadake noormees, eelkõige on see ideoloogiline õppeasutus. Mis te arvate kellest räägin ja kuidas käitus mees kellel tookord polnud austavaid epiteete ? Imestasin ise kah et sambad terveks jäid kui pauguga ukse lahkudes sulgesin, see reo läks muidugi kaebama aga mul oli sebitud juba seljatagune, maandusin Patoni instituudis ja ei kahetse, et ei oma klassikalist humanitaarharidust … Miski ei suuda mind veenda selles, et 95 protsenti humanoididest kes kas tulevad trepist üles või alla on idioodid … Hõk … Või oli see hoopis vastupidi … Head ööd härrased !
Dialoog tuntud muinasjutu ainetel. Tegelased: Riik, kodanik.
Riik, miks sul nii suured silmad on?
Et sind paremini Jägida, kodanikuke.
A Riik, miks sul nii suured kõrvad on?
Et sind paremini pealt kuulata kodanikuke.
A Riik, miks sul nii pikad käed on?
Et neid sügavamale sinu taskusse toppida, kodanikuke.
A Riik, miks sul nii suured hambad on?
Et sind paremini Veremaa eest kaitsta, kodanikuke.
A Riik, miks sul nii suur suu on?
AMPS!
…et lolle küsimusi esitavaid kodanikke alla neelata!
võimendusega “kindlapeale” panustajaid natuke pigistati, nüüd tagasi pöördumas
Siin võib kogu oma vara panti panna ja vastu panustada, kordaja on küll väike aga mingi papp ikka tuleb.