Swedbank (SWEDA)

To: Rihoe, kõik on siinse foorumilõime postituses kirjas. Kui midagi veel arusaamatuks jääb, siis teen tekstis parandusi.

Sain meili ja teada, et siit saab vaadata kaua klient oled olnud, mina muidugi ei saa, sest pole kolme kuu jooksul üheksat tehingud swedis teinud :smiley:

3 Likes

Mis soga see on?

1 Like

Nende viis saada mitteaktiivsed kliendid toimetama ja inimesed oma palgad swedi tooma. Siin ülevalpool oli juttu, et kes kaua klient on olnud, ma alates 1994 sama kontonumbriga aga staaži ei näita kui sa seal ei toimeta.

Konkurents sunnib reegleid painutama?

Euroopa Keskpank (EKP) on tuvastanud olulisi puudujääke SEB ja Swedbanki riskimudelites. Sellest teatavad Bloombergi allikad. Mõlemad pangad on kommentaaridest keeldunud.

Tegemist on SEB ja Swedbanki tegevusega Balti riikides ning allikate sõnul on pangad nõustunud nii lühiajaliste kui ka pikaajalisemate meetmetega, et tuvastatud puudujääke lahendada.

SEB ja Swedbank on varem teatanud, et nad töötavad oma üldiste riskimudelite ajakohastamise kallal.EFN

3 Likes

Midagi algajatele.

3 Likes

Niipalju, kui mina olen kuulnud, pole jutt mitte vigastest riskimudelitest. Mõlemad pangad on esitanud taotluse oma kapitalinõuete vähendamiseks, ja saadud märkused ütlevad, et esitatud materjali alusel seda teha oleks liiga riskantne.

2 Likes