Swedbank hoolib oma klientidest

Kui võtta lahti Swedi ex Hansapanga invest.hoiused ja vaadata nende ajastatust jääb mulje tõsisest lahmimisest.
vaatasin hoiuste intressimäärasid sweedis ja AUD on u. sama mis EEK, kas midagi on viltu austraalias?

https://www.hansa.ee/private/home/more/pricesrates/interests?language=EST
Kui rahva seas sahistatakse juba üsna palju Swedi (Hansa) probleemidest, siis kas peaks muret tundma kuidagi ka hansa kaudu ostetud ja seal oma aktsiaportfelli hoidmise üle? Tegelikult siis otsene küsimus, kas näiteks Swedi pankroti korral on mul oht kuidagi sattuda porbleemidesse oma aktsiatega opereerimisel vms??
Kui Swedbank oma klientidest hooliks, siis paneks nad aktsiaorderitega tegelema inimesed, kes oma kohta väärt on. Ma ei tea, mis toimub, kuid tegelt kah - vaikselt hakkab närv mustaks minema, et jälle ei saa normaalselt opereerida orderitega. Ripub jälle juba tund aega üleval ja mu võimalused teenida vähenevad drastilise kiirusega.
Kirjutan seda sellepärast, et kõik teaksid, millega kuldklient hansapangas pead peab vaevama.
Peaksid vist ikka meile tulema.
:)
Mul juba aeg ühe teie neiuga kokku lepitud. :)
Hästi lahe - õigupoolest tuleks vist see, mida ma sveedi kohta hetkel öelda tahaks, "Kopp ees OÜ" foorumisse üle kolida, sest telefonile seal ka mitte keegi ei vasta. Pikem suitsupaus vist.:(
Krt ma ei saa enam oodata - ma pean paraku minema ühe väga kiireloomulise asja joonde ajama. Olen tagasi ehk paari-kolme tunni pärast ning kui siis ka order üleval on, peavad sellest kõik teada saama "#¤%&/(
nu marct, paar-kolm tundi möödas, kuidas orderiga lood? ;)
Noh, tagasi tulles vaatasin, et tehing oli sooritatud. Ja mis kõige tobedam -tehingukorraldusel nähtava kellaaja järgi toimus tehing 20 minutit pärast müügiorderi tühistamise nupulevajutamist. Nii et p*rsest olin saanud juba enne kui ma ära läksin, nii et ma isegi ei saa aru, mis ilu pärast see tühistamist ootav order kuidagi maha ei tulnud. See selleks. Igatahes aga see ei näita mitte mingisugust hoolimist oma kliendist kui klient peab pettuma panga TEGEVUSETUSES. Mäletan, et keegi kirjutas, et LHV-s muutuvad sarnased asjad sekunditega. Seega - kui sveedil oleks sama süsteem nagu lhv-l, oleks ma praegu ühe tehingu tõttu 5% võrra rikkam.
Erit tigedaks ajab veel ka see, et muidu reklaamiti kauplemiskonto avamist, kuna sellel tehingutasud ja haldustasud odavamad. Nüüd ma näen, miks odavamad - kvaliteedi arvelt.
!"#¤%&/
...väike update....Ma arvasin ikka õigesti ära. Aktsia läks lendu 22%. Kui vaid sveed oleks mu orderi tühistanud õigeaegselt. Väga väga fck, ütlen ma.
huvitav, kui reaalne oleks nüüd sveedist saamatajäänud tulu sisse kasseerida? Ilmslt loll mõte. Mis sellest, et 27% lennus juba.
marct
unista edasi,või vaheta maaklerit.
marct , olen vaielnud nendega samal teemal mingi aeg tagasi.
Vanasti ilmus ekraanile tühistamisel teade a la : Tühistamine ei toimu koheselt, vaid mõne aja pärast bla bla.
Ehk nende vastus oligi, et nemad ei garanteeri tühistamist koheselt vaid seda tehakse siis kui nende jaoks aeg kätte jõuab. Et see aeg minul jõudis tunni aja pärast on minu probleem.

Mitteametlik seisukoht oli neil seal kunagi, et enne kui orderi sisestad mõtle see hoolikalt läbi, siis ei ole vaja ka tühistada.
Mnjah, ega ma ei unistagi enam :)
Hoolimata sellest, et tegelikult mu orderit ei tühistatudki, mille tõttu mul jäi raha teenimata.
Endisest Hansast pidid töötajad jooksma minema nagu rotid uppuvalt laevalt.
Varem olid asjad teisiti. Ca 10 aastat tagasi oli mul analoogne juhtum. Minu nurina peale teostamata ostu orderi pärast helistas paar päeva hiljem Raul Parusk(?), vabandas ja aktsid kanti kontole soovitud hinnaga. Vahe oli 15%.
and1, ei usu, pigem hoitakse kümne küünega kinni soojast kohast mõttetul ametipostil, pigem saadakse kinga kui joostakse minema
Sapine kommentaar, aga olen tige. Helistan oma probleemiga äriklienditoele, nemad ei soovi isegi infot anda, lasevad helistada haldurile. See aga ei viitsi keset päist päeva (praegu!) isegi toru tõsta! No comments!!!
Inimesed, rahu, ainult rahul! Minuteada ei ole Sveed eestis ainuke pank, st klient hääletab tavaliselt jalgadega