Mille kohta tõendeid siis? Kuidas ta siis käitus?
Loe teemat.
Oled äkki konkreetsem? Millist teemat? Mainid “teatud sotsiaalmeedia sõnumeid” mille alusel saab väita, et on mingid tõendid kuidas keegi kuidagi käitus…millised sotsiaalmeedia sõnumid siis ?
Kui sa sotsiaalmeediat jälgiks, siis sa saaks ka aru.
(Täpselt nagu see tavaroosagi ütles.)
Kõige valgema kampsuniga tegelane hakkas rääkima väärtustest.
Halenaljakas. Enesekriitika ilmselt puudub täielikult.
Ma saan aru, et reform on Sildaru case pealt omale valimiskampaaniat ehitamas.
“Kui meid ei vali, tulevad Heinod võimule!” On jälle kellega hirmutada. Eks need ekreikevenkud olegi juba tühjaks lüpstud teema.
Nojah, mida siis ikka sellest arvata ? Ilmselgelt ma ei loe seda sotsiaalmeediat piisavalt jah. Ega keegi siin mu elu lihtsaks ka ei tee.
Las see siis olla. Kui midagi kuskil on mis pole päevavalgele tulnud, ju ta siis kunagi tuleb, või kui ei tule, ju siis polegi midagi, või siis pole piisavalt oluline.
Kelly alal jõuavad tippu ainult lapsepõlves alustajad. Ilma selleta, et keegi sinuga väga varakult alates pidevalt tõsiselt töötab pole vähimatki lootust.
Too mõni näide sportlasest, kes on moodsal ajal ilma treenerita maailma tippu jõudnud.
Siin saab väita, et täiskasvanud nähtavalt võimekas sportlane saab valida endale tugeva treeneri.
Sel juhul on konkreetse treeneri olulisus väiksem.
Kuidagi on ju seeneline samuti vaja sisse juhatada?
Kahtlemata oli keelekasutus inetu. Lisagem, et see oli tahtlikult provotseeritud ja me ei tea, mis teine pool rääkis.
Mäletan ka seda, et Pealtnägijas Kelly väitis, et isa lõi teda korra lahtise käega näkku ja see ehmatas - mis veel järgneb. Näib, et midagi ei järgnenud, muidu oleks rääkinud.
Tõlge: Isa andis tütrele ühe kõrvakiilu (kui see tõsi on, videot ei taibanud Kelly organiseerida). Kogu vägivald. Inetu. Mina oma tütrele ei ole andnud.
See pole alus kogu raha endale ahnitsemiseks, veelkord: isata poleks Kelly sentigi teeninud ja keegi ei teaks temast midagi.
Jah, võime rääkida vaimsest vägivallast. Aga see on ajalugu, kohus on olnud, asi peaks olema lõpetatud.
Kaheksa aastat hiljem mingeid linte välja tuua - see on haige. Rahaahnus on ikka piiritu. (Ma pole nüüd kõiki detaile jälginud, aga mul on jäänud mulje, et Kelly sai kõik omale - või ma eksin? - Krunt, maja jne) Tegelik võitlus käib ju raha pärast. Mingi kohtuotsus on veel tulemas, kohtunikku püütakse mõjutada.
Tõnis ja Henry ei soovi muud, kui et saaksid rahus sporti teha.
Delfi avastas, et kõige heinom onuheino ehk Tõnis Sildaru on juba 20 aastat olnud ühe erakonna liige. Kristen Michali šokiks on see erakond Reformierakond. Kas peaminister näitab sirgeselgsust ja lahkub lahkub sellisest kahtlasest seltskonnast? Aeg näitab.
Lihtsalt infoks, et foorumlased laimu ei levitaks.