Spetsile

Tere Spets,

ega sa juhuslikult täna selliseid aktsiaid nagu ALHY, PCTH või HASTE ei treidinud?
Ise panin nendega täna veits puusse :). Äkki annad lühikese kommentaari nende kohta…

olin eile tervepäeva ära.
ei mängi aktsiat üle ühe päeva,kuna ei ole valmis võtma riski tema edasise suuna suhtes,lähen välja ainult kindla peale.
HASTEt oleks ehk võtnud proooviks enne sulgemist,
teiste aktsiate kohta poleks ma huvi tundnud,ei oska öelda mis teed nad liiguvad,kindlasti kunagi tõusevad,kuid see pole enam minu kompetents.
Aitäh vastuse eest. Ei tahaks sind väga tüüdata aga üks küsimus oleks veel :).
Mix HASTE? Kuidas sa tead mis teed HASTE liigub?

ma ei saa olla 100% kindel,kuid eeldasin kogemustest,et ostes HASTEt 3 1/16 pealt või madalamalt,oleks proovinud hommikul enne avanemist
või vahetult peale seda,kohe müüa ükskõik millise kõrgema võimaliku hinnaga,kuid müünud oleksin ka siis ,kui ei oleks avanemist kõrgemalt ,väike miinus käib vahest asja juurde. lugesin 5 min. enne
avanemist selle toona eilset graafikut ja ma eriti ei eksinud.lohutan sind ja teisi sellega,et mapole kahjuks jumal,täna ostsin ma räigelt PCMSi kokku
keskmiselt 6.5 lootes päevalõpuks sealt kandist maha müüa aga võta näpust,ka NASDAQ polnud minu
sõber PCMSi suhtes,nii kui indeks kukkus,läks ta uude langusesse.Indeksist niipalju,et viimane aeg kukkuda 3700-3600 kanti.
Veel kord PCMSist -ei osta suure käibega langejat,
kuid kuna olin prooviks ostnud,ei tahtnud head päeva ära rikkuda,ikka rikkusin.Loodan,et ei lähe nii hullusti kui ROFOga,mille olin ükspäev vahetult enne sulgemist müünud 7 ga ja,mis avanes hommikul 3.75 pealt.
on muidugi tore,et täna tuli uudis PCMS downimisest,mida tegijad juba eile teadsid.
// (DOW JONES) DJN: *DJ Bank Of America Cuts P-Com To Mkt Perform From Buy >PC
DJN: *DJ Bank Of America Cuts P-Com To Mkt Perform From Buy >PCMS

(END) DOW JONES NEWS 06-23-00
08:52 AM
*** end of story ***
//
Njah, see oht on alati olemas, et Seina tänava paksud poisid väiksematel naha üle kõrvade tõmbavad.

BTW: HDSN ja ALAN liiguvad täna päris kenasti....?!
HCAR, MXIP ja ELOT ka. Aga eks esmapäeval näeb, kui kenasti..... :)
mul oli 8500 Pcms i ja oleks olnud jama müüa neid
halva stenaariumi puhul 4 pealt,lükkasin
enne avanemist kõik letti 5 7/8 pealt ja sain
5000 lossi,lohutan ennast sellega,et kaks
keskmist päeva läks raisku.Imalik on see,et teadsin
selliste aktsiatega mäng hästi ei lõpe,kuid püüdes
oma 2000st päeva plussi mitte kaotada ,soovisin müüa PCMS
nulliga ja jäingi müüma,kurat küll 8500
aktsiat-olen ma lolliks läinud või?
Tasa ja targu ikka......kuid sein on ees ,iga kuu tuleb kindel pluss ja üle sellest ,väikestega mängides
ei saa,rohkem riskides ja suuremaid positsioone võttes võib üldse persse kukkuda,mul on sellest kõigest siiber.
Huh? oliver yritab mängida 2$ aktsiaid käibega alla 30000 päevas? Selline ebalikviidsus tapab. Mis taolistesse väikeaktsiatesse puutub, siis jälgi pigem hiljutisi IPOsid a'la STMP, EEEE, VUSA jne, kus on vähemalt mingi käive olemas.