Spets, mis sa kostad?

Vaatan praegu 52 nädala graafikuid teatud ettevõtetel ning joonistub välja pilt, mis räägiks nagu selget keelt sellest, et peaks olema soodne moment suhteliselt pikki positsioone võtma hakata. Ise soovin pikemaajalist positsiooni (0,5 … 1a). Kõige suuremat potentsiaali näen ma SNRA –l, P/E ainult 15, sulgemishind 18,37 (52 nädala väikseim 20), EPS 2,01. Teised huvitavad aktsiad on YHOO, NOK, INTC ning AOL. YHOO close on madalam kui 52 week low ning AOL ja INTC close -id on peaaegu samal tasemel 52 week low. Finantsnäitajad on suhteliselt head kõigil neist ning Nasdaq muudkui langeb. Kahjuks pole mul kasutada ei MA, MACD ega ka RSI graafikuid. Seega tehnilist analüüsi mul ei ole.
Siit minu küsimus: kas on praegu sobiv moment suhteliselt pika positsiooni sisse võtmiseks või arvad, et NSD ja NYSE langevad veel ning koos sellega ka eelpoolnimetatud aktsiad. Mul pole nii palju aega, et jälgida kogu aeg turgu ja mulle ei meeldi langev turg (sest mul on pikad positsioonid). Ja ma küsin seda sinult seepärast, et ma ei ole SPETS. Sina aga oled … vähemalt tundub nii.
Kui sa oled nõus oma strateegiast rääkima, kas sa ise üldse kasutad MA, MACD või RSI graafikuid? Või daytrader ei vaata selliseid asju üldse?

Segadused P/E'ga Stockpointi vahendusel:

BörsAMDINTC/INLMSFT/MFTGE/QGEGM
XETRA24.1029.8134.81na
NYSE10.74nana44.676.41
NASDAQna27.7133.99nana
AMSTERDAMnanana16.766.57
TSEnananana12.06

Any more ideas?

Tahaksin soetada AMD aktsiaid (nii 3-4 kuuks, kuid pideva hoole ja jälgimise all),
kuid mis on selle P/E? Ja kas ka teisi näitajaid saab uskuda? Või peab ise pliiatsi ja paberi võtma?
to:inve stoor

vaata www.bigcharts.com või www.stockcharts.com - seal kõik need indikaatorid olemas.
pikka aega on liga tänamatu ette ennustada,
kasulikum on nendelt tasemetelt osta tasapisi
või lisada ja kukkudes veel osta.
Volatiilsus on suur ja kui positsioonid on
normaalselt plussi läidud peale põrget, tasuks müüa
ja vaadata, mis edasi saab.
Selline volatiilne turg annab hullult soodsa võimaluse mängimiseks.
Enamus ostab arvates,et hinnad on piisavalt madalad ja plaanib hoidma jäädagi aga hinnad kukuvad ja vahepealne +5% on kadunud.
Pole välistatud,et paanika pole veel õieti
alanudki.Tasuks oodata.Kes ei riski see võidab.
SPETS kas sa ESTI võtsid?
või võtad
JA 2.2 8000
võib minna alla 1
SPETS ei osta vist madala käibe pärast.
MÜÜSI JUBA 6000 38 PEALT
OSTAN JÄLLE ALT
1,125 oled miinuses...
SPETS, mis hinna pealt MOT müüksid?
KUST PEALT MOT KÄES ON
?
22,88