Sotsiaalne kapital - inimestevahelised sidemed

Olen ka ise tyelikult kuritegevuse vastane. Lasta oma ydedel ja vendadel sellega kusagil vylismaal silma paista on vyga halb idee. Muidugi on ka kuritegevusel mitmeid harusid kuid sellest vaatamata ma ei poolda mitte mingisugust kuritegevust! Suvel ma tahaks igaljuhul mingilajal NY yra kyija ning natuke ringi vaadata. Muidugi on Harvard maailma yks parimaid koole kuid minuarvates saab yppida igalpool ykskyik millistes koolides kui sa yppida tahad! Samuti ykskyik millisel maal sa oled pead olema cool ning mitte myku vyi yleolev kohalikust rahvast siis suhtutakse ka sinusse hysti. Kyik oleneb sinust endast ning mitte kellestki vyi millestki teisest. Samuti kui sa oled illegaalselt kuskil maal siis soovitan ikkagi minna kohalikesse koolidesse kysima kuidas oleks vyimalik yppida. UUri systeem vylja yhes koolis muretse omale vastavad paberid ning astu nende paberitega teise kooli. Kas see on kuritegevus?
I don't think so! Vyidelge mu vennad ja yed, sest elu on vyitlus, kes alla annab on kaotaja!
Kes tahab täpsemalt teada ja kuulda sotsiaalsest kapitalist, selle kogusest, kogumisest, kogunemisest ning liikumisest Eestis viimasel ajal, sellel soovitan soojalt kuulata Kuku raadio 19.aprillil eetrisse läinud "keskpäevatundi" (rahvakeeli vihkamise tundi) aadressil www.kuku.ee!
:-)
Nii hull lugu seal NYC-is ka pole.

Kutid(Kaljuvee ja Siilats) on loonud tarkvarafirma Bytelogic ja katsuvad tarkvarabisnessiga tegeleda
Grupp inimesi(Aivar,Alo,Janek,Kalev,Margus,Richard ja Sören) leidis eile Wall Streeti pubis istudes ja õlut rüübates(nii SAKUT kui AleCoq'i), et sotsiaalset kapitali leidub Eestis endiselt vähe ja otsustas olukorra parandamiseks luua investorite klubi.

Esialgu klubil nime ei ole,aga otsitakse. Suheldakse nii reaalselt(pubides), kui virtuaalselt(internet).
Klubi eesmärgiks on eneseharimine investeerimises.
Võiblat kehtestatakse liikmemaks, mida kasutatakse praktiseerimiseks.

Huvilised andke märku.
liikmemaks, mida kasutatakse "praktiseerimiseks"? ;)

kas see tähendab praktiseerimist investeerimise, sotsiaalse kapitali kasvu või pigem SAKU/ALeCoq vallas?
Vend GRAAFIK! Kuskohas see Wall Street pub Tallinnas asub? Typselt nii mu vennas loodi 1900 sajandi keskel ja lypupoole NYSE, CME, CBOT ja veel myned suuremad byrsid! Tulid kokku aktiivsed ja tegijad vennad, pidasid plaaani ja lyid byrsi, et luua uut tyyd oma rahvale ning reguleerida supply ja demand olukorda.
Minu arvates peaks nimi kajastama kindlasti midagi Privaat Kapitalist-Kapital!
Nojah, see pubi asub Liivalaia tänaval Hansapanga peakorteri kõrval, nii et seda pubi võiks vabalt ka Liivalaia Street'iks kutsuda.