Soovitage raamatuid

neid on selle aadressil tervelt 28:

http://www.investitor.net/buffett/books-warren-buffett-1.htm
The Essays of Warren Buffett : Lessons for Corporate America / Lessons for Investors and Managers

on mõttetu raamat, kuna selle sisu on Buffetti kõned aktsionäride koosolekul, mis on veebist vabalt saadaval. USA-s on vist iga raamatuga, mille kaanel on Buffetti nimi, võimalik miljon teenida. Peaks proovima :-)
iPilot, täitsa pandav äriidee

uus bestseller "Kuidas Buffett muutis mu elu". ameeriklastele mõistagi:)
Parem pealkiri oleks: "Kuidas Warren Buffett ja Peter Lynch muutsid mu elu?"

Saab äkki 2miljonit.

Kui lisada alapealkiri: "Vaade Crameri perspektiivist" saab isegi kolm!

Ja kui autorite hulka õnnestuks lisada veel Kristjani ja Oliveri...
Asi hakkab juba jumet võtma! Et aga Kristjan ja Oliver ameeriklastele maha müüa, oleks ilmselt tarvis teha täiendavaid kulutusi sealse rahva harimisele.
mõned pealkirjad mis võiks müüa:

"Peek & Poke - the Spiderman's Story"
"365 most popular URLs for Daytraders"
"Doing Business on the Wire"
kerge kalambuur

Weekly Business Spiders ...
keegi siin kusagil mainis ühte vene saiti kust sai raamatuid tõmmata, äkki saaks linki uuesti?
Ise kavatsen just tellida mõned raamatud. Amazonist tuleks kogu lugu kätte 1820 krooniga (standard shipping) ja Krisostomusest 2671 krooniga (kah läheks vähemalt 1 kuu). Hinnavahe on siiski märgatav.
Oskab keegi öelda kus on veel saadaval legandaarne "Warren Buffetti tee"? Netist leitavad kohalikud raamatupoed viitavad üheselt, et raamat on läbimüüdud...

t-bill,
prooviks äkki legaalselt? Ise olen mõlemat varianti proovinud ja praegu pooldan siiski ostetud paberkandjaid. Pole ta nii kallis midagi, kui tead täpselt mida sul vaja on.
to gerplus

Ise võtsin kunagi Tondi raamatukogust, täiesti olemas. Ei näe ostmisel erilist mõtet.
mõned siin-nimetatutest-soovitutes on saadaval www.jahh.ee/i

kui keegi rohkem kui sirvida soovib siis saab amazonist edukalt tellida :)
jahhis jah täitsa olemas. paraku on vägagi ebameeldiv lugeda printi ja book in hand ikka märksa mugavam.

Nüüd aga soovitades,
Võikd Peep Vainu ühte iidolitest soovitada:

Stephen R. Covey " 7 Habbits of Highly Effective People" Raamat on self-motivation ning investeerimisega aktsitesse ei ole seotud, küll aga on investeering endasse ning aja-arvestus vägagi hästi kajastatud - prioriteerimine.

nii ta on. paberil ikka mõnusam
Andy Boynton & Bill Fischer "Virtuoso Teams"
Finantsturgude kohta võib lugeda eesti keeles ju ka Sorose raamatutest - Globaalse kapitalismi kriis ja - reformimine, neist viimane oli veel hiljuti raamatupoodides saadaval.
loen ka sedaviimast just;)
kas keegi on lugenud "Entries and Exits: Visits to 16 Trading Rooms Study Guide" by Alexander Elder. Kommentaare?
Kas keegi teab milliseid foorumis soovitatud inglise keelseid raamatuid Rahvusraamatukogu lugemissaalis saaks lugeda? Ma arvan, et eesti keelsed kindlasti poaksid seal olemas olema.