Soovitage häid aktsiaid.

ära neil enam luba downgreide teha, eks

Pagan, sa ajasid mulle selle RZLV-iga mingi okka pähe, mis enam ära ei tahtnud minna. Mitu päeva võitlesin kiusatuse vastu, aga nüüd hinnalt $2,36 andsin alla ja ostsin jupi ära. Mul on vist mingi pihmetähn, mis ei lase näha põhjust, miks ta siin nädalaga sirgelt 2x odavamax läx. Panus, et 11. veebr earnings keerab noka teisele poole.

2 Likes

Võimalik, et sai koos SAAS asjadega tappa, võimalik, et on targemaid, kes saavad aru, et see on käkk.

Ise ostin just NVDA, PLTR, LMND.

kahele esimesele stop päeva low, LMND 68 ish.

kui ei põrka, siis out.

imo, tänane GOOGL suht kriitiline, et ei imestaks kui siit ei tule põrget, vaid hoopis flush, kui minusugused välja tahavad.

4 Likes

Nüüd kus paari nädalga on MSTR kukkunud 106,99 peale
tahaks küsid, et kas sul endal on üldse õrna aimu mida sa siin turul teed?
Kui ma kirjutan siia foorumisse short idee 160 pealt ja sa 20 minutit hiljem tänad mind irooniliselt vihje eest ja lähed pikaks, siis on inimene kas täis i.ioot või ei ole tal õrna aimu kuidas turu toimivad ja mida ta siin turul teeb.
Oma rumalust ja diletantsust ei maksa nii suurele lugejaskonnale demonstreerida!
Peter Lynch ütles kunagi õigest, et inimesed teevad koju külmkapi ostu puhul rohkem taustauuringut kui aktsiate ostmisel!

1 Like

väike 20Feb long call IGV

Ma kahlustan, et see Anthropicu kõikvõimsus on natuke ülepaisutatud ja varsti selgub, et see Anthropic ei saa ilma välise tarkvarata hakkama.

Edit: ja väike sellepärast, et ma pole jätkuvalt kindel, et järgmine nädal, mingi korralik crash ei tule.

2 Likes

SMCI tulemused olid head, ehk hakkab viimaks nokka üles võtma

1 Like

SMCI ei ole investeerimiseks, vaid kauplemiseks. Müüsin ennast just tühjaks.

1 Like

Hmm, mulle tundub SMCI tehniline pilt koosmõjus tulemustega küll selline, et pigem võiks korraks ülespoole sõita. Ei näeks küll põhjust praegu tühjaks müüa. Nõus selle osaga, et SMCI pole investeerimiseks, vaid kauplemiseks.

Ma tulen esimesel võimalusel jälle sisse, lihtsalt elu on õpetanud, et selle stoki puhul tuleb kõik suured tõusud maha müüa.