Soovitage häid aktsiaid.

ära neil enam luba downgreide teha, eks

Pagan, sa ajasid mulle selle RZLV-iga mingi okka pähe, mis enam ära ei tahtnud minna. Mitu päeva võitlesin kiusatuse vastu, aga nüüd hinnalt $2,36 andsin alla ja ostsin jupi ära. Mul on vist mingi pihmetähn, mis ei lase näha põhjust, miks ta siin nädalaga sirgelt 2x odavamax läx. Panus, et 11. veebr earnings keerab noka teisele poole.

3 Likes

Võimalik, et sai koos SAAS asjadega tappa, võimalik, et on targemaid, kes saavad aru, et see on käkk.

Ise ostin just NVDA, PLTR, LMND.

kahele esimesele stop päeva low, LMND 68 ish.

kui ei põrka, siis out.

imo, tänane GOOGL suht kriitiline, et ei imestaks kui siit ei tule põrget, vaid hoopis flush, kui minusugused välja tahavad.

4 Likes

Nüüd kus paari nädalga on MSTR kukkunud 106,99 peale
tahaks küsid, et kas sul endal on üldse õrna aimu mida sa siin turul teed?
Kui ma kirjutan siia foorumisse short idee 160 pealt ja sa 20 minutit hiljem tänad mind irooniliselt vihje eest ja lähed pikaks, siis on inimene kas täis i.ioot või ei ole tal õrna aimu kuidas turu toimivad ja mida ta siin turul teeb.
Oma rumalust ja diletantsust ei maksa nii suurele lugejaskonnale demonstreerida!
Peter Lynch ütles kunagi õigest, et inimesed teevad koju külmkapi ostu puhul rohkem taustauuringut kui aktsiate ostmisel!

1 Like

väike 20Feb long call IGV

Ma kahlustan, et see Anthropicu kõikvõimsus on natuke ülepaisutatud ja varsti selgub, et see Anthropic ei saa ilma välise tarkvarata hakkama.

Edit: ja väike sellepärast, et ma pole jätkuvalt kindel, et järgmine nädal, mingi korralik crash ei tule.

2 Likes

SMCI tulemused olid head, ehk hakkab viimaks nokka üles võtma

1 Like

SMCI ei ole investeerimiseks, vaid kauplemiseks. Müüsin ennast just tühjaks.

1 Like

Hmm, mulle tundub SMCI tehniline pilt koosmõjus tulemustega küll selline, et pigem võiks korraks ülespoole sõita. Ei näeks küll põhjust praegu tühjaks müüa. Nõus selle osaga, et SMCI pole investeerimiseks, vaid kauplemiseks.

Ma tulen esimesel võimalusel jälle sisse, lihtsalt elu on õpetanud, et selle stoki puhul tuleb kõik suured tõusud maha müüa.

Nüüd, kus 24 tunniga sai 106,99-st 135, siis tahaks küsida, et kuidas sul endal läks?
Niimoodi põhjas kõva mehe mängimist jätkata?

4 Likes

Ideeliselt, BTCUSD weekly graafiku põhjadele kõverat lähendades eeldaks tehnilise pildi järgi, et BTC võiks kukkuda $50k või isegi $45k tasemete kanti enne kui uus ralli lahti läheb. Oht shortidele paistab olevat eelkõige korpulentsema surnud kassi põrge. Puhtspekulatsioon, pole tehingusoovitus.

1 Like

Miks sa siis midagi ei kraaksunud kui ca 20 päeva tagasi bitcoini graafikul oli karulipp ammu püsti ja minu short ideele teatas üks vend 20 min intervalliga et läheb pikaks.
Sa tuled kraaksuma tehnilise põrke kohalt ja julged seda teha ka alles siis kui turg on kinni.
Kuidagi arg ja odav!

Keskendu palun sellele kuidas MSTR on raha sisse võtnud ja palju neil on tänaseks paberil lossi.
Ja mis juhtub siis kui on vaja hakata kahjumis bitcoine müüma või aktsinäre lahjendama.
Kuidas see turg küll teda karistada väiks?
Ja müüma ta tuleb, kas ennast või oma bitcoine. Olen kindel
This game not over! (kaugel sellest).
Räägime märtsi keskel uuesti.

Kauplejal ei pea alati õigus olema
kauplejal peab õigus olema siis kui teised eksivad!
Ja kui ma eksin, siis lähen nurka ja mõtlen elu üle järele!

2 Likes

Algne idee pidi toimima lähipäevil.
Nädala jooksul oleks short jäänud ka -5% seisu.
Kukkumine tuli alles 9 päeva hiljem.

Kui tegu oli kauplemisideega, mis oleks pidanud toimima lähipäevil, siis see lihtsalt ei toiminud.

Kaupleja ei pea üldse õigust taga ajama. Hoopis riskijuhtimine ja eksimuste tunnistamine on selles trammis alati istekohtadel.

6 Likes

Ma ei tea, kuidas muudes valdkondades, aga tarkvaraarenduses pole Claude Code’ile vastast olnud möödunud suvest vähemalt.

2/3 kinni 1.03->1,8 ehk ~algsumma välja.
Stop 1,5
Imo selleks, et see IGV ~90 läheks, peaks MSFT natuke ennast liigutama ja mõned sodiks lastud asjad jalad alla võtma (CRM, INTU, ADBE), ehk väga suurt lootust just pole.

EDIT: 10:02
Kõik kinni 2.80

1 Like

Long OLN 25

hardstop 24,70

sektor suht hästi performinud, äkki saab ka jalad alla.

1 Like

Tere. Keemia on huvitav. Endal jälgimsel ja osaliselt portfellis emn ja dow, samuti pika vaatega. Kas võib küsida, mis su ajahorisont on, stop on väga ligidal? Kui tarkvara peaks mõõnast kosuma, siis vana kooli värk mis on aasta algusest tõusnud, võiks teha mingi korrektsiooni ja siis tundub see 24,7 üsna ligidal?

Otseselt ajahorizonti pole, sõltub, kas suudab tõusu hoida või mitte. Kui peaks siin nädalaga 27 minema siis korjan kasumi ära.
Kuna just DOW ja EMN olid juba teinud liikumise ülesse ja OLN hoidis ilmselt 29.01 EPS teatamine tagasi või mõni muu põhjus. Ehk tegu oli seni natuke läägiva stokiga, tavaliselt on neil mingi põhjus, miks nad kaasa ei lähe. Kuna nüüd osteti üsna jõuliselt see EPSi päeva langus ülesse, siis oligi lootus, et peale mõnepäevast järjest kitsenevat paremale saagimist, hakkab järgi liikuma liidritele/sektorile.

24,70 ei ole väga lähedal, tänane päeva low oli 24,75, terve eilse päeva saagis ~24,60-80, ehk kui ta siit läbi oleks müüdud, oleks olnud selge, et ma eksin või olen liiga vara, mis on sama asi.

Uus stop on 25, kui ta peaks uuesti tagasi vajuma siis ongi tegu läägiva stokiga ja on veel vähem põhjust teda hoida, eriti veel miinusesse lasta.

1 Like

Läbipaistvuse huvides, kuna liikumine suht äkiline olnud, siis korjasin kasumi ära @5,80, algsumma tiksub edasi. uus stop on 5.20 ehk entry.
[/quote]

Pool kinni 6,20
[/quote]

Mnjah, kõik kinni 6,90 krdi City oma dg keeras runni pekki.

OLN sai ka hommikul kasum välja võetud @27 , hetkel hoiab täitsa kenasti.

2 Likes

Mystery solved, miks oli vaja 250M tõsta:

New York – February 10, 2026 – Rezolve Ai (NASDAQ: RZLV), a global provider of AI-driven commerce and payments infrastructure, today announced the acquisition of 100% of Reward Loyalty UK Limited (“Reward”) for US$230 million , payable entirely in cash from existing resources, strengthening Rezolve Ai’s core AI-commerce platform with profitable, self-financing growth at scale, supported by Reward’s live enterprise deployments across banking and retail.

Pressikat saab meie aja järgi 15:30 siin vahtida, kui huvi.

2 Likes