Soovitage häid aktsiaid.

CNC ongi tagasi tulemas. +12% jälle.
Ettevõte on jätkuvalt odav.
Aga ei ma ei ostnud seda, läks nagu alati. Ootasin, et kukub veel.

• Trump administration health officials plan to link Covid vaccines to the deaths of 25 children.
  • The report comes as Health and Human Services Secretary Robert F. Kennedy Jr., a prominent vaccine skeptic, moves to change

Kui nii edasi läheb siis ma olen varsti üks suur pureja peni MRNA kallal :wink:

1 Like

Suur lühike pureja peni? :rofl:

Bloom Energy (BE). 2019 sai siit foorumist avastatud ja ostma hakatud alates 4.30$ pealt. Hetkel 67$ aktsia, aitäh soovituse eest @harley

6 Likes

JP76 [11. juuli] (Soovitage häid aktsiaid. - postituse nr5174 tegi JP76) Lisasin portfelli MU”

Update:

Eilsega siis all out 124->157, 5 nädalaga.

EPS tuleb 23. sept. arvestades, mis tulemusi on Quanta ja teised suured NVDA allhankijad näidanud, siis ilmselt näitavad ka häid numbreid. imo,arvestades, et alates sellest, kui nad tõstsid oma käibeprognoosi 5% on stock up 30%, siis siin ei piisa enam headest tulemustest, siin peavad väga head tulema, et siit veel 180+ teha.

Lisaks: NVIDIA’s Rubin CPX may reshape AI memory demand, boosting GDDR7 over HBM

mis pole just otseselt väga negatiivne MU jaoks, kuna nõudlus laes, aga hetkel mul mulje, et selles nad pigem maha jäänud ja Headline risk.

1 Like

Mina igatahes täna müüksin, MU sellistele tõusudele on alati järgnenud kiire langus. MU miinus on see, et ta pole sellel turul kõige kõvem tegija ja peab võitlema Korea gorilladega ja ilmselt varsti ka Hiina omadega.

Viktoriini küsimus!
Mis on see ettevõte mis eelmise aasta 6 sept 2024 maksis ca 6 usd ja täna 16 sept 2025 maksab 95 usd?
Graafiku lisan ka:

OKLO.

1 Like

12 punkti läheb kasutajale: netcat :slight_smile:

Ostsin 11 juuli @124 ja eile väljusin @157

ei õnnestu kuidagi oma postitusele vastata, nii et jääks arusaadav.

Jah, NVDA vale call täiesti, mugavustsoonist tehtud.
Teine viimase aja mõttekäik on ka vee all. SLNO sai kümnendal FDA adverse event lehel registreeritud patsiendi surma tõttu sisse, väidetavalt not related, aga SRPT näol on näide olemas, kuidas ühest võib millalgi mitu saada.
Söön piparkooki ja imen vilinal.

2 Likes

Seda SLNO patsiendi surma polnud küll võimalik kuidagi ette näha või sisse arvestada, kui tal veel 10 muud kroonilist häda kallal oli, nagu öeldakse. Sellised asjad vahel lihtsalt juhtuvad.

2 Likes

Mida arvata Orstedi aktsia -41% päevasest kukkumisest?

• Orsted seisab Trumpi tuuleenergiavastase poliitika tõttu silmitsi rahaliste raskustega
  • Orsted plaanib emiteerida 901 miljonit uut aktsiat
  • Emissioonihind 66,6 Taani krooni vs reede sulgemishind 200,3 Taani krooni - hind kirjutamise hetkel 110DKK.
  • Märkimisõiguste müügiõigus piirab aktsiahinna langust

Osta või mitte nüüd, põhja nagunii ei pruugi tabada ent selles on küsimus. Töötan Orstediga UKs, siin küll tööd rohkem, kui jõuaks teha muidugi…

1 Like

Long ADBE @360

stop 344

Soovmõtlemine, et on saanud tulemuste letargiast üle. Ja mingil põhjusel on chatGPT ja teised oma PDF töötlemise võimekust oluliselt vähendanud, et ehk ei võta AI kohe kõike üle.

Workday WDAY(Elliott paneb kõva märgi maha)
Elliott Management disclosed a stake worth over $2 billion and endorsed the company’s current leadership team.

PYPL
Forward P/E 11.78
Mulle tunduvad numbrid igati OK, et sobiks küll “heaks aktsiaks”

[Google, PayPal partner to roll out AI-powered solutions across platforms | Reuters]

we will more deeply integrate PayPal’s innovative payment capabilities for a better experience across Google products and platforms," said Sundar Pichai, CEO of Google

tundub hea RR sisenemiseks, ostan kindlasti täna seda mingi hetk pikaks hoidmiseks.

stop ilmselt 64 ja katsuks unustada pooleks aastaks vähemalt

4 Likes

PYPL
Eilse uudise (koostöö Google’iga) peale võtsin isegi positsiooni uuesti sisse. Ehk saab “peksupoisist” asja jälle. Kuigi siin võib veel lähipäevil tekkida lisa võimlausi sisenemiseks või juurdeostuks. Optsioonide aegumised (homme) ja sellele järgnev nädal. Täna on eelturg ikka väga roheline. Pluss 26 september on statistliselt aasta kehvim päev börsil.