Soovitage häid aktsiaid.

Juhtus selline rumal lugu, et turu avanedes läks minu positsioon 6,44 minema. Algne stop oli 6,74. Tundus, et ei ole väga mänguruumi ja lasin stopi 6,44. Kõige madalam hind oli 6,43. Natuke kahju. Vbla läks hea lotopilet raisku.

2 Likes

RUN on tõusnud kuu ajaga 80%, CSIQ 33%, FSLR nädalaga 48%,
Kas see tähendab, et päikese stock on põhja ära teinud?
…ma mõtlen need, kes on vahepeal ellu jäänud.

Täna ja eile olen 20% positsioonist müünud. Keskmise hinnaga 12$.

LUNR tulemused suurt üllatust ei toonud. Huvitav oli, et IM2 rahad tulevad Q2 ajal ja osaliselt ka Q3. Ning ettevõtte suudab vaba rahavoogu genereerida. Selle jätkumise puhul muidugi järgnevate kuude osas liiga kindlad ei oldud.

LTV osas ollakse arvamusel, et NASA ei vali ühte võitjat. Sealt näen, et kindel käive tulemas alatest Q4 2025.

NSNi osas jäi kuskilt kõrva, et eeldatakse kõneminuti hinnaks 500$/minut.

2 Likes

RUN CEO ostis 6 pealt päris tublisti aktsiaid.
GS avaldas kunagi mingi ennustuse, et millised ettevõtte aktsiad võiks kuuluda järgmised MAC 7-sse.
Üks kandidaat oli neil RUN, igatahes.

1 Like

Ostsin UNH väga pikaks hoidmiseks, ca 5% portust.

Kui see uus Enron pole siis tundub odav.

6 Likes

Olen nõus. Võtsin ise sama teesiga UNH endale portfelli. Mulle tundub, et hetkel on aktsia liiga üle müüdud ning on aeg olla ahne, kui teised on paanikas

3 Likes

Tundub, et mul vedas, et sain õigel ajal NFE välja ja isegi väikse kasumiga välja. Täna aktsia ca 2,35. RSI ca 11. Rundub selline julge hundi rind on rasvane, aga kuule täis hetk olema. Aastaga on aktsia hind tulnud 10 korda alla,aga eks sellel on ka põhjus. Hetkel veel ostma ei kipu.
UNH sai eile kõvasti pihta, samas päevasiseselt oli liikumist ülessa pea 10 protsenti. Samas tegu on ikka üsna korraliku ettevõttega ja ilmselt paljude inestorite isu on pikaks ajaks kadunud ja siit võiks ju veel nõks alla tulla ja taastumist endisele 500+ tasemel vist niipea loota ei ole.
Eelmine aasta jälgisin NESTE kukkumist. Kui hind 16 peal oli, siis tundus, et nojah nüüd on põhi käes, mis siin ikka juhtuma hakkas. Ja oi kuidas hakkas. Kokku keskmistasin hinda 4 korda ja hetkel olen sees ca 10 euroga. Eelmine aasta SMCI, INTC, NKE jne mis kõik suuresti alla tulid (ja neil kõigil oli natuke sarnaseid probleeme - juhtkond) pole väga kuhugi edenenud. Kui praegu UNH osta investeerimise vaatega, siis vist ikka päris pikaks ajaks.

3 Likes

Mikule tundus, et Malle armastab teda, aga tegelikult armastas hoopis Jukut. Fucking tunded rsk.

Mulle tundub, et sattusin kalastajate sekti. Kõigil põhjaõnged sees, teadmata, kui sügaval on põhi.

6 Likes

SMCI tõusis möödunud nädalaga miski 45% umbes. Kes põhjast ostis sellel oleks praegu hea aeg väljuda, suuremat pauku sellest luuavarrest vist niipea välja ei pigista.

Jep, ka jälgin. Noolin siit shordi momenti.
Trumpi AÜEs käidu tulemus ja said sealt mingi koostöö leppe.

https://ir.supermicro.com/news/news-details/2025/Supermicro-Announces-Strategic-Partnership-with-DataVolt/default.aspx

See võib vabalt 50+ ja … vbl isegi 60 ka veel minna. Never know.

1 Like

Ed Seykota järgi ainus võimalus turul eelist saada on oma meetodi kasutamine. Mida vähem mingit meetodit kasutatakse seda suurem eelis. Kui kõik kasutavad samu tööriistu siis kõik ühtlustub ja mitte kellegil pole eelist. Juhuslikkus on iga vaatenurga alt juhuslik aga eelist on võimalik saada kui kasutada vahendit mida kasutatakse võimalikult vähe. Seykota kasutas kõiki tööriistu mida kõik kasutavad aga lõplikku otsuse tegi oma ainulaadse meetodi järgi.

Aastatel 1972 kuni 1988 rakendas Seykota oma süstematiseeritud lähenemist nii oma kontode kui ka isikliku raha haldamisel. Selle perioodi jooksul näitasid tema hallatud kontod erakordselt kõrget tootlust. Alustas 1972 aastal 5000ga ja aastaks 1988 oli 250 000 protsenti tootlust. Väljamaksetega koos oli see kasvanud mitme miljoni protsendi võrra.

2 Likes

Loodetavasti hoidsid alles. :slight_smile:

Quantum computing hoiab hoogu sees… oleks võinud muidugi 3 doltsi pealt hoida jääda sama ostusummaga, istuks juba + 75 000€ peal… ehh, no igatahes.

2 Likes

Huvitav kaua selline hind kestab.

See RUN nüüd kukkunud -40% tänu Trumpi uuele billile, kus roheenergiale antakse jalaga.
Euroopas varsti samad tuuled. Saksa ja Prantsusmaa juba tahavad rohepöördele pidurit tõmmata.

1 Like

Vaatasin selle aktsia ajalugu. Kas teab miks ta ennast sendiaktsiaks splittinud on? :smiley:
LHV’s vist ei saagi osta aktsiaid mis alla 2€ on? Varem oli vist nii.

Ülla, ülla aktsia kukkus tagasi sinna kus ta oli :slight_smile:
The percentage of the stock’s public float that has been sold short. 32.04%

On teada tuntud tõde, et suurimad kasumid peituvad pea alati kõige vihatumates sektorites. Trump pole igavene ja trendid muutuvad!
Ilmselt taovad lühikesed selles aktsia täiesti sodiks mingile tasemele.
Äkki 3 kanti ja sealt kandist oleks juba huvitav.

Goldman Sachs Strong Buy Maintains $12 → $15 +123.55% May 19, 2025
Ja lühikesed läksid juba paanikasse ning tegid 50% rally.

Seega find your opportunity.

2 Likes

Ma ei tea kinnitada, kus see limiit täpselt on, aga saad osta kui sul juba on kontol seda sendiaktsiat varasemast ajast.

Ma olen vähe laisaks jäänud ja päris mitu vahpeal toimunud MRNA väikestes osades juurdeostu on jäänud maha markeerimata (viimati täna), aga olgu siis nüüdki öeldud, et posu keskmine sisseostuhind on nüüdseks $27,72 ehk tänase sulgumishinna suhtes natu üle -4% vee all.

5 Likes