Sony Ericsson

Vaatamata sellele, et uued Ericssoni telefonid on väga lahedad, ei ole firma senini suutnud oma mobiilitootmisüksust kasumisse suunata. Sony Ericssoni esimene kvartal tõi 104 miljonit eurot kahjumit. Konsensusena oodati kahjumiks 71 miljonit. Telefone müüdi 5.4 miljonit, ehk pool miljonit vähem kui aasta tagasi. Turuosa 6%.

Lisaks veel Siemensi numbrid: esimene kvartal müüdi 8 miljonit telefoni, millega kaotati samuti turuosa.

Päris hea ja intrigeeriv väide et uued Ericssoni telefonid on väga lahedad :-)

Mina pole küll seal miskit head ja lahedat leidnud. Osa lahedaid telefone on alles oma sünnivaludes (seega ei saa veel kuidagi firmat kasumisse aidata), aga need, mis mullu turule tulid...ja polegi seal midagi imestada, et turuosa kukub.

Eks vaielge vastu .-)
Minu arvates on ka eriti lahedad. P800 hind (vähemalt kesk-euroopas) on juba 10 keegu peale kukkunud ja seega selgelt yhtlustatakse sarnase kuid vähem võimsama nokia 7650ga.

t100,200,300 ja 310 (!) on oma madala hinna kohta eriti mõistlikud tükid.

synnivalude jutt käib vist 610 ja z1010 kohta. elame näeme.
hmm 10KEEK? 7650 on ju saadaval 7,2-8,4 KEEK hinnaga. oman ka ise üht sellist ning siiani olen väga rahul, kuigi jah - mälu võiks rohkem olla
Mina kaotasin ericssoni uutesse telefonidesse usalduse peale seda, kui ühel päeval telefonil "no access" kiri ees ja internetist selgust otsides ning telefoniparandustest küsides ilmnes, et tegu tüüpveaga, mida ei ole võimalik eriti parandada. Ei ole küll uurinud, kas päris uutel see viga eemaldatud, aga eriti ei kipu ostma telefoni, mille tuleb suure tõenäosusega ühel päeval vastu enese tahtmist nurka visata.

Aga kes teab, võibolla saab telefoni korda kah. Esmofon parandab seda juba kaks nädalat, kuigi kohe alguses öeldi ära, et juppe vahetama ei hakka. Jälle üks tore turuliider :)
oman Ericsson T65te, selle p6hjal annaks Ericssonile tugeva sell soovituse :(
Ma ise arvan, et digikaamerad+SMS annavad üsna tugeva tõuke inimestele telefonide vahetamiseks, seega on praegused/peatselt saabuvad mudelit üsna olulise tähtsusega. Töökindluselt on Nokia vist küll teistest kõvasti ees, uus Siemens S55 tundub ka päris tugev, kuigi kaamera tuleb eraldi juurde osta.

Ericssonil on eliitmudel p800 ja muud suurt midagi.
Kasutasin nädal või paar aega Ericssoni T68i. Selle põhjal annaks sell soovituse mitte ainult SonyEricssonile vaid kogu MMS seonduvale sektorile. Täiesti mõttetu telefon, näeb ilgelt tropp välja, ei ole tal ei sisseehitatud kaamerat ega polüfoonilisi helinaid. Ekraani reolutsioon on nii halb, et sellele telefonile võid saata MMS-i ükspuha kelle pildiga - niikuinii pole võimalik tuvastada, kellega nimelt on seal tegu. Hea õnne korral võib eristada meesterahvast naisest, aga see on ka lahutusvõime viimane piir.

Üle laua istuv poiss soetas kuu tagasi S55, juba jõudis soft kokku joosta. No comments.

Vaat Nokkija 3650 tundub juba esimene selline tegija moodi olevat. Samas hoiatatakse, et võib olla veel pisivigu, kuid tal on vaieldamatult parim kaamera turulolevaist riistapuudest!

Ja P800 hinda kesk-euroopas ei saa võrrelda 7650 hinnaga siin. Ei saa võrrelda siga ja kägu!!! P800 on mõttetult kallis, fakt ja seetõttu see riistapuu pikemat kommenteerimist ei vääri.
Kristjan, Sa tahtsid öelda vist digikaamerad + MMS ? :-)
Soft jookseb kokku ka Nokial. Aasta tagasi ostetud 6310l tuli crashide järel 3-4 korda poole aasta jooksul softi vahetada. Samas tuleb tunnistada, et lõpuks asi stabiliseerus ja praegu töötab ok.

Põhiysimus tundub olevat ikkagi selles, et beetatest jäetakse heausklikule tarbijale läbi viia.
Olen ka 6310 softi tihti vahetanud aga tolku sellest ei kedagist. Siiski on minu meelest väga tegija telefon (ja praegugi netis sellega :)
Velikiji, digikaamerad+SMS oleks tõesti võimas kombinatsioon :)) Ikka MMSi pidasin silmas - õhtune aeg ja värske mõtlemine on kusagil mägede taga.

Aga esimesed telefonid ei saagi olla veel tublid MMSi ja digikaamerate vallas, kindlasti tulevad peatselt suuremate mälude ja parema resolutsiooniga telefonid.

Tõsine miinus on ka telefonis olevate kaamerate nõrkus - pildid on nii viletsa resolutsiooniga, et hästi ei kõlba veebigi panna, rääkimata siis trükkimisest. Kuid ilmselt ka see areneb ja kui aasta pärast saaks reisilt saata seebikarbi-kvaliteediga fotosid koju, oleks mina plaksti telefoni vahetamas.
Kristjan, just seetõttu väidangi, et hetke tegijaim telefon on 3650!
oman t39-t, mis teeb ära täpselt samad asjad nagu masstelefon 62smth nokial. on odavam, stiilsem, ja vähemalt ei ole 85% inimestest, kellega suhtled sama instrument. töökindlus väga hea.

ericssonis pikk, täna rõõmus!
Kui rääkida Sonyericssoni jaemüügi poole pealt, siis telefonide saadavus on ülimalt kesine. Napib praktiliselt kõiki praegu tootmisesolevaid mudeleid. RLE müügiketis näiteks on kauplustes vitriinid S.ericssonidest võrdlemisi tühjad. Ja selline olukord on kestnud juba vääga kaua. Müüginumbrid oleksid kindlasti suuremad ja vaatamata kuulujuttudele telefonide probleemidest ületab praegune nõudlus tugevalt pakkumise.
Kehv saadavus viitab tarne- ja tootmisprobleemidele, mis omakorda on väljenduvad Sonyericsson-i majandustulemustes.
To Green: Ilmselt probleem hoopis selles, et puudub nõudlus SE telefonide järele :-)
15. mai hakkavad igasugused P800-d saama nii et tolmab.
Põhjuseks SonyEricssoni koduõuel launchitav NeoNode.

.net rulez. :)
tundub, et riq'i unelmate phõun on saabunud...
Fitch Ratings alandas Ericssoni (ERICY) krediidireitingu BB- tasemele, negatiivse väljavaatega. Reitingu alandamise põhjustas 29.04 avaldatud 1Q majandusaruanne, kus oodatakse võrguturu edasist kokkukuivamist.
äki velikij oled sips valesti uurinud ja puurinud asja!?