Soft landing - mis imeasi see on?

Vaevalt, et elu ilma Nasdaqita seisma jääb. Mis võib juhtuda, on see, et enamus "jaeinvestoreid" usas lihtsalt ei huvitu enam aktsiatest. Kuigi - mine võta kinni. Moos elu on seal olnud mingi 10 aastat ja inimesed ei ole harjunud enam kaotama aktsiatega. Enamus maaklereid ei teagi ju seal, mis on börsikrahh!
Praegu tundub aga, et tuleb hoida Veljiki poole ja küsida, millal saabub jälle 5000 piir?
Muide, mul on 1 taoline kihlvedu juba käigus praegu ja ma'i kahtle oma võidus hetkekski. Nimelt pakkus vastane, et DJIA käib enne 01.07.2001 ära alla 7000p piiri. vedasime tunduvalt suurema summa peale...noh, mis arvate, kumb võidab?
to velikij: Väljendasin ennast natuke ebatäpselt tõesti, kuid võime teha ka kiriku keset küla ((4200-2500)+2500)/2=2100. Ehk kui NAZ tuleb allapoole 2100-st punktist 1,5 aasta jooksul olen mina võitja. Kui ei, siis Sina.

to beast:

Kas sa 1 aastaks ei tahaks vedada? Esiteks on see nii pikk aeg oodata, lisaks 1,5 aastat tähendab jaanuarikuud, ning enne seda on oktoober, selline tormine ja vihmane ja mulle üldse ei meeldi...kuldses septembris oleks palju parem õlut juua! Aga 2100p on täiesti sobiv tase!
to velikij: esialgselt ikka 1,5 a. oli jutuks.
Pean mõtlema...
TO BEAST
To Beast,

pagan, näpp vajutas pisut vale klahvi enne...

Mina olen nõus kihlvedu vastu võtma: 1,5 aastat, Nasdaq <=2100.

Kaks õlut on sinu, kui asi nii peaks olema.
to Graafik:

Mis Sa arvad kui LHVD saidile üles panna väike nurgake, kus saaks kihlvedusid sõlmida? Näiteks antud juhul oleks vedajaid vist päris mitmeid.
Mul oli mõlkus kusagil mälusopis, et kunagi veeti eei.ee foorumis ka kihla (sealt need 2 õlut). Ja leidsin vähemalt ühe sellise juhtumi üles! Vestlus ise eelmise aasta detsembrist - Kliki siin!
Kui khlvedusid rohkem sõlmitakse, siis võiks ülevaatlikul kujul kajastada küll seisu - mõtleme
Kulla graafik , ära mõtle, tehke ära!
Oh! Ma lootsin, et beast reageerib minu oktoobrikuu kollendavatele lehtedele ja sügisnukrusele aga ei yhtään mitään, nagu ütleb Rein Lang. Siis pole midagi parata, NASDAQ 2100p. ja 1,5 aastat, 2 õlut vahele, beast, ma olen kihlveoga nõus!
Aga muide, Graafik & co, siin inimesed kipuvad raha lotomängudesse panema ... aga tehke kihlveokontor kiiremini ära ... usu mind, it works!
Niisiis, kaks 2 õlust deali on ootamas jaanuari 2002.

Aga nüüd norin natuke - velikij, Su viimane rida peidab väga sügavat elutõde (väikse trükiveaga) - Use your mind, it works! :))))
Kihlveokontor interneti kaudu oleks väga huvitav ja uus äriidee. Pole veel kuulnud, et selline kuskil maailmas olemas oleks. Teed valmis ja müüd mõne miljardi eest Yahoo'le maha...

Veiko
Idee eest mõni prosa mulle ka, pliis! :-)))
to veiko: Enne kui mõne miljardi eest maha saad müüa, pead kuskilt umbes miljon kasutajat saama. Soft kui selline ei maksa nüüd küll mitte midagi.
Ega ma tõsiselt seda ei mõtelnud :) Kui toode hea ja vajalik on, saab internetis miljon kasutajat kiiresti. Isegi ei ole vaja mingit $200M banneri reklaami peale kulutada. Kõik on aga idee testimise küsimus. Kaks aastat tagasi, kui ise aktiivselt enda jaoks interneti marketingi õppisin, sain selgeks tüüpilise interneti ettevõtja strateegia. Loob 30 uut ideed kvartalis, kolm läheb üldse käima ja üks hakkab tulu tooma.

Veiko
to Veiko:
Palun ole hea ja räägi ka mulle, milliseid autoreid, materjale jms kasutasid internetimarketingi õppides? Küsimus on tegelikult personaalne ja võiksid mulle ka personaalselt vastata urask.velikij@mail.ee Oleksin selle üle väga tänulik!