Sõda on majanduse reaktiivmootor

AMASOn
Milleks muuta? Lihtsalt reorganiseerida tähtede järjekord.
Näiteks Soomaa (patriootlik veel kah (lokaalses mõttes)).
Osamat mäletatakse 10 ja ka 50 aasta pärast ennekõike kui meest, kes muutis USA majanduse L-kujulise arengustsenaariumi U-kujuliseks. Hollywood aga püstitab talle ausamba kui uue temaatika loojale kassatükkide jaoks.
kurat, kuul pähe - bin Laden ka juba... nii nõmedaid sõnavõtte kuulsin viimati lasteaias.
Aga just sealt me pärinemegi...me kõik oleme pärit lapsepõlvest...ja nüüd leia seos selle lause autori ja Osama bin ladeni vahel!
ah, nimi ei riku ju meest. mul ükskõik mis nimega keegi on. peaasi, et nad araabia keeles ei räägiks. ja tegelikult võiks see käsilolev foorum arendada rohkem mõtteid antud teema (sõda on majanduse reaktiivmootor) kohaselt kui, et kellegi nime.
Nimi nimeks.

Aga olen endiselt seda meelt, et olemasolev kriis pole sugugi nii paha Ameerikale tervikuna (ehk mõne tuhande inimese surm on õnn tervele Ameerikale). Väga julm, triviaalne ja banaalne, kuid nii see tundub olevat.
Pakun uueks nimeiks Carlos.
Aga tegelikult ei peaks üldse nime vahetama.
Äkki tõesti ei peaks nime muutma? Demokraatlik oleks ikkagi mõlema poole arvamust küsida. andke palun teada kes arvab, et ma nime muutma ei peaks. kui sellisel arvamusel on vähemalt 7 inimest, jätan nime muutmata.
osama cut the crap. ja teised ka.
mis vahet on mis nimi on?
mida see provotseerib?

kamoon!

nimi on lihtsalt moniker.
inimene nime taga on tähtis :)

see et osama nimi on kasutusel ei kahjusta kedagi.
seega osama, sa EI TOHI nime vahetada :)

riq+7 päkapikku
Õige jutt, riq!
Sõda on eelarve ülejäägi hävitaja, kurb on lugu kui ülejääki ei ole
Karu ei ole küll kindlasti hea nimi.
Põder pole ka sobiv.
Pull võib olla eksitav.
Rohkem kiisusid, kutsusid ja jänkusid.
Graafik, oponeerin!

eelarve ülejäägi hävitaja on sõjalised kulutused küll, kuid selles pole midagi halba. Vanake Maynard ikka ütles, et kriisisituatsioonis peab riik majandusse sekkuma ja seda Ameerikas usinasti ka tehakse.

Selles pole midagi halba, sest US pole eesti, kus "väike püsiv ülejääk" on püha ja puutumatu!
ma pole ka päriselt nõus eesti majanduspoliitikaga, kus võõrvahendite kasutamist ja laenamist peetakse ülipahaks ja et eelarve peab ülejäägiga olema.

minu arvates võiks sellele kaine talupojamõistusega nii läheneda, et headel aegadel kogutakse raha mustadeks päevadeks (eelarve ülejääk, reservid, makstakse laene tagasi) ja mustadel päevadel kasutatakse neid reserve ja võetakse laene, et mitte päris põhja minna. miinuseks eelarve ülejäägi puudumisel võib vist jah seda lugeda, et emotsionaalselt võib asi tunduda nukker ja kurb.
pitsat2 ma pole sinuga päriselt nõus. minu meelest peaks loomade nimetused üldse ära keelama, sest need tekitavad paljudele mulje, et loomad oskavad eesti keeles kirjutada. tegu on sihiliku pettusega ja inimesi õhutatakse loomade ihadesse ja pürgimustesse lugupidamatusega suhtuma.
kle, Osama tähendabki kiisut:)
mis keeles?
Osama, ära oma nimevaliku üle liiga uhkeks mine, nagu meil muud teha ei oleks.

Lõpp nimejutule.
MSM, ära kujuta endale ette, et sul on mingid volitused määramaks, mis teemadel tohib kirjutada ja mis teemadel mitte.

Lõpp kamandamisele.