Ekspresskihlvedu
Pakun, et Laar astub pärast presidendi(15.15) juures käimist tagasi,
vahele panen kannu õlut,
pakkumine kehtib 15.30-ni
Laar ei astu tagasi!
Kann õlut vahele!
Kann õlut vahele!
võib küll nii minna. ei tahaks vastu vaielda.
Laar ei astu tagasi.
Ei astu tagasi. Kui ta seda teeb, siis kaob igasugune lugupidamine venna vastu. Nii nõrk ei saa ka olla!
A ma veaks kihla ühe Hennessy konjaki klõmpsu peale:)
A ma veaks kihla ühe Hennessy konjaki klõmpsu peale:)
President ei määra Savisaart pärast Laari tagasiastumist uueks peaministriks (kui määrab, siis 7/8 õlut vahele!).
Laar ei astu tagasi. Ja vevalt, et president sellise nõudmise üldse esitab. Enne kaitseväe juurdluse lõpptulemusi ei juhtu küll midagi.
Ühinen kmartini selge põhjendusega.
enne väljatulemist panen kasti Velike Popovicet Laari kasuks
Ega siin pole praegu põhjendada vaja enne kui kihlvedu sõlmitud. Siis on aega küll .-)
ei astunudki tagasi. huvitav.
Ootan kõiki asjaosalisi esmaspäev kell 18.00 Wellingtoni Bubis
Väga meeldiv, heisenberg! Üks õlu kulub pärast väsitavat tööpäeva ja enne trenni! marjaks ära!
ostke siis sakut, eks?
Heisenberg,
ehk selgitad kus see Wellingtoni pubi on ja kuidas teada, kes see õige mees õiges lauas on?
ehk selgitad kus see Wellingtoni pubi on ja kuidas teada, kes see õige mees õiges lauas on?
Kahe pilvelõhkuja vahel Maakri tänava otsas,
tunned ära sellest, et laua ümber istujate arv ja laual olevate õllekannude arv ei lange kokku.
tunned ära sellest, et laua ümber istujate arv ja laual olevate õllekannude arv ei lange kokku.
Velikij, võid minu jao ka ära juua.
Kahjuks on mul esmaspäeviti üritus :-(
Aga üldiselt oli heisenbergi jaoks lootusetu üritus 1:1 vastu kihla vedada, IMHO.
Kahjuks on mul esmaspäeviti üritus :-(
Aga üldiselt oli heisenbergi jaoks lootusetu üritus 1:1 vastu kihla vedada, IMHO.
to:MSM
Thanks, mõistagi! Aga pole lugu! Mulle meeldib kihla vedada, usun, et ka teistele! Küll neid võimalusi tuleb veel!
Thanks, mõistagi! Aga pole lugu! Mulle meeldib kihla vedada, usun, et ka teistele! Küll neid võimalusi tuleb veel!