millal six'il augusti või suve kokkuvõtvad tulemused välja tulevad?
paevaline, 3. kvartali tulemused teatab ettevõte 1. novembril (lõplik kuupäev veel kinnitamata).
Tänud :)
oskab keegi kommenteerida langust ....
ilmad ei ole ehk soosivad olnud ning ma arvan, et järgmistes tulemustes midagi väga üllatavat ei tule
kuigi saab näha mõningaid pararnemise märke erinevates näitajates, siis actual turnaround lükkub järgmisse aastasse
seega tõenäoliselt suht dead stock järgmise poole jooksul ning turg kipub üldjuhul olema lühinägelik
ise 4 juurest väljas
kuigi saab näha mõningaid pararnemise märke erinevates näitajates, siis actual turnaround lükkub järgmisse aastasse
seega tõenäoliselt suht dead stock järgmise poole jooksul ning turg kipub üldjuhul olema lühinägelik
ise 4 juurest väljas
Kuulge, SIXi fännid, jätke see ilma jutt ükskord. Paar kuud tagasi juba käis sellel teemal arutelu ühes päevafoorumis. Kui ikka viimase 3 kuu jooksul on ta ühte oma lähimat konkurenti (Cedar Fair (FUN)) underperforminud 35 protsendipunkti, siis pole vaja ilma süüdistada.
kuule fun,
kas sa võrdled ettevõtete tulemusi aktsiahinna põhjal?
ilm on mõlema puhul üks tähtsamaid muutjaid ning sitt ilm on ka FUN hinnale oma jälje jätnud
see, et six on funist ja teistest maas ei ole mingi uudis, turnaroundi target on 3+ aastat ning ootused juba sel aastal kiiremat paranemist näha olid õhus
kas sa võrdled ettevõtete tulemusi aktsiahinna põhjal?
ilm on mõlema puhul üks tähtsamaid muutjaid ning sitt ilm on ka FUN hinnale oma jälje jätnud
see, et six on funist ja teistest maas ei ole mingi uudis, turnaroundi target on 3+ aastat ning ootused juba sel aastal kiiremat paranemist näha olid õhus
Jah, loomulikult võrdlen ettevõtte ajaloolist edukust teiste sama sektori ettevõtetega sel viisil, et võrdlen nende aktsiahindade (ettevõtte väärtuse) muutumist. Kuidas muud moodi ma seda veel tegema peaks?
Jahuda SIXi juures teemal, et "ilmad ei ole ehk soosivad olnud", on jabur. Põhjused, miks SIX $6 juurest (umbes sel ajal hakati seda vist eestlaste hulgas promoma) lühikese ajaga $3.4 juurde on jõudnud, on puhtalt firmaspetsiifilised.
Ning kui Sa ütled, et SIXi osas "ootused juba sel aastal kiiremat paranemist näha olid õhus", siis mina omalt poolt ütlen, et järelikult tegid kehva analüüsi. Äkki tuleb turn around alles $2 juurest kahe aasta pärast? Äkki ei tulegi turnaroundi?
Jahuda SIXi juures teemal, et "ilmad ei ole ehk soosivad olnud", on jabur. Põhjused, miks SIX $6 juurest (umbes sel ajal hakati seda vist eestlaste hulgas promoma) lühikese ajaga $3.4 juurde on jõudnud, on puhtalt firmaspetsiifilised.
Ning kui Sa ütled, et SIXi osas "ootused juba sel aastal kiiremat paranemist näha olid õhus", siis mina omalt poolt ütlen, et järelikult tegid kehva analüüsi. Äkki tuleb turn around alles $2 juurest kahe aasta pärast? Äkki ei tulegi turnaroundi?
ma millegipärast olen arvanud, et aktsiahind tihti peegeldab ka ootusi, sentimenti ja turu üldist tausta
ST sõltub aktsia hind liiga palju eelmainitud elementidest
kevadel olid selged märgid paranemise suunal, kuid nõrgemad 2Q tulemused ning viimasel call'l oli ilm üks peamine teema, mis võib viivitada eesmärkide saavutamisel. Shapiro sisuliselt palvetas, et ilm juulis-augustis paremaks pööraks.
millal turnaround tuleb, ei tea - nagu ütlesin, olen juba mõnda aega väljas, sest lähema poole aasta perspektiivis siit midagi erilist ei oota
ST sõltub aktsia hind liiga palju eelmainitud elementidest
kevadel olid selged märgid paranemise suunal, kuid nõrgemad 2Q tulemused ning viimasel call'l oli ilm üks peamine teema, mis võib viivitada eesmärkide saavutamisel. Shapiro sisuliselt palvetas, et ilm juulis-augustis paremaks pööraks.
millal turnaround tuleb, ei tea - nagu ütlesin, olen juba mõnda aega väljas, sest lähema poole aasta perspektiivis siit midagi erilist ei oota
SIX on hea näide sellest, et aktsia hind võib elada täiesti oma elu. Elu, mis jääb kaugele sellest, et peegeldada selle aktsia taga oleva ettevõtte väärtust. Investorid said TA ignoreerimise eest teenitud karistuse.
Näiteks 1970-ndatel suutis McDonaldsi aktsia luua 10 aastat pika langustrendi kuigi kasum iga aasta suurenes.
Näiteks 1970-ndatel suutis McDonaldsi aktsia luua 10 aastat pika langustrendi kuigi kasum iga aasta suurenes.

Mart, kumb oli põhjus ja kumb tagajärg: kehvad tulemused või aktsia liikumine?
Mina ei tea kumb oli enne, kas muna või kana.
Aktsia võib kehvade uudiste peale nii rallida, kui tõusta. Milline reaktsioon tuleb sõltub ootustest. Ootused on TA pärusmaa.
Viimased poolteist aastat on investorite ootused olnud liiga kõrged. 2005 olid ootused liiga madalad. Ettevõtte fundamentaalne seis ei muutu nii kiiresti.
Aktsia võib kehvade uudiste peale nii rallida, kui tõusta. Milline reaktsioon tuleb sõltub ootustest. Ootused on TA pärusmaa.
Viimased poolteist aastat on investorite ootused olnud liiga kõrged. 2005 olid ootused liiga madalad. Ettevõtte fundamentaalne seis ei muutu nii kiiresti.
Aktsiahind on ikkagi tulemus, mitte põhjus.
Ja ootused tulemuste osas on fundamentaalne pool.
Ja ootused tulemuste osas on fundamentaalne pool.
kuid tundub, et see aktsia testib põhja kaugust ning investorite närve :D
30. juulil on LHV Pro all viimane soovitus "osta."
Nüüd on see soovitus üsna kaugele vajunud, kas praegu on LHV meeskonna arvates:
a) hea sisenemiskoht
b) aeg väljuda
c) oodata?
Nüüd on see soovitus üsna kaugele vajunud, kas praegu on LHV meeskonna arvates:
a) hea sisenemiskoht
b) aeg väljuda
c) oodata?
Ontore,
Ega vahepeal peale meie viimast kommenteerimist Pro all uut olulist infot ei ole tulnud, mis olukorda muutnud oleks. Toonitame ikka ja jälle, et tegu on väga riskantse ideega (mistõttu osakaal portfellis hoida madal) ning usume, et pikema perspektiiviga investoritel tasub aktsiate hoidmine ära. Paraku võib aktsia päris pikalt enne järgmist suve nii-öelda vett triivida, mis tähendab, et aktsia omamise tee valinud investoritel tuleb varuda kannatust.
Ega vahepeal peale meie viimast kommenteerimist Pro all uut olulist infot ei ole tulnud, mis olukorda muutnud oleks. Toonitame ikka ja jälle, et tegu on väga riskantse ideega (mistõttu osakaal portfellis hoida madal) ning usume, et pikema perspektiiviga investoritel tasub aktsiate hoidmine ära. Paraku võib aktsia päris pikalt enne järgmist suve nii-öelda vett triivida, mis tähendab, et aktsia omamise tee valinud investoritel tuleb varuda kannatust.
käisin nende Kentucky pargis (mis ongi üks pisemaid) ja pole nii tühja lõbustusparki veel näinud. Samas oli tore, et ei pidanud järjekorras ootama.
myygiguru tähelepanek meenutas ühte suhtumislaadi Lääne-Eurooplastelt. Nimelt asutus (näiteks restoran) ei ole heal tasemel, kui seal pole kliente kuhjaga,
Kuid samas nagu myygigurugi ütles, mõnus, et ei pea ju järjekorras seisma.
Kuid samas nagu myygigurugi ütles, mõnus, et ei pea ju järjekorras seisma.
9.11 on vist tulemuste teatamine
Huvitav kas täna juba võiks olla sobiv ostukoht?