Six Flags (SIX)

Tere,

mis arvate SIX’ist? Aktsia hind on langenud päris korralikult viimaste päeva jooksul… Tulemused jäid ka alla ootusi.

Ma arvan, et ootused olid nii nii madalal seoses ca 20%-lise langusega, et tulemused alla ootuste küll jääda ei saanud. Sellest on kahju, et juuli kolm esimest nädalat Texases näiteks eriti vihmane oli. Huvitaval kombel oli käesoleva suve näol tegemist viimase 109 aasta kõige vihmasema suvega. Siinkohal on huvitav, et minu arusaamist mööda 109 aastat tagasi just ilma seal registreerima teadlikult hakatigi.
Nagu ka juhtkond ütles, EBITDA marginaalid ei saa paraneda, kui külastatavus on madal, nii et suuresti on ilm ikka karuteene teinud SIXile. See kõik aga süstib positiivsust eelkõige järgmise aasta perspektiivis. Juhtkond andis ka teada, et talvisel perioodil võib ettevõte jälle mõne huvitava investeeringu sooritada. Minu jaoks igatahes thumbs-up investeering. PS! Just nimelt investeering!
Hoolimata Shapiro ponnistustest ja ülimast veendumusest, et edasi saab ainult paremaks minna, siis turuosalised näikse teisiti arvavat ja hetkel on ikka mõnusalt vesi peale tõmmatud. Üle 10% miinust.
see on juba peris hea ostukoht
Kommentaari SIXi tulemustele saame esmaspäeval kindlasti ka Pro alla üles.
Ilmselge vabalangus. 15%
3.5 pealt võiks mõelda küll ostmisele :)
Kui turg üldiselt peaks ka veel langema, siis 3 pole probleem.
"Attendance increased 0.3 million, or 3%, to 8.9 million from 8.6 million in the prior-year quarter, reflecting improvements in marketing and promotional programs along with continued improvement in the overall guest experience. The company's total revenue per capita increased $1.17, or 3%, to $38.85, demonstrating rises in per capita guest spending and sponsorship revenues. Per capita guest spending was $37.02, up $0.82, or 2%, from $36.20 in the second quarter of 2006, as guests spent more on admissions, food and beverages, parking, rentals and games."

rahvast käib rohkem ja parkides kulutatakse rohkem..........
Kui majandus on langustrendis küll siis hakatakse ka vähem kulutama. See on hetkel ikka põhiline hirmufaktor.
Kui madalal on täna SIX ära käinud?
Ma ausaltöeldes pole SIXi päris ammu detailselt vaadanud. Vanasti oli neil kõvasti kinnisvara bilansis, kas uus juht on selle realiseerinud?
Leiko, 3.90 oli hetkel lowpoint.
huvitav... mina sain oma portsu juba 10 mintsa tagasi 3.9- ga aga yahoo ja money.com näitasid seda justkui hiljem
Jupp aega tagasi 3.78.
Leiko, äkki on Sul yahool ja money.com -l ajaline viivitus peal, nii 15 või 20 minutit.
njah, mul pole real-time ülevaadet. mis seis praegu on? peaks õnged sisse panema?
võimalik
Mingi toetus on 3.80 peal.
hetkel näitab 3.80 aga päeva põhi mõni aeg tagasi 3.75