sisenen nasdaqile, mida soovitate?

Nuh, olen ise üle pika aja usa turul taas tagasi ja küsin enne ostmisi soovitust, mida

osta mida valida praegusel ajal. Vanad kalad, andke mõni hea vihje (kas bio, internet jne)

Ja kas keegi teab, kuidas osaleda IPO puhul, kuda käib paberite märkimine. Investin www.datek.com abil.

kui oled bullish nasdaqi suhtes, siis osta biotechi. Seda hoolimata +70% tõusust aasta algusest. Kuid minu arust võiks seal lähiajal kerge langus aset leida.
Kui minu inf õige on, siis IPO-sid märkida saavad ainult residendid. Teised peavad peale passima kui turule tulevad. Oleks v. meeldiv kui keegi selle ümber lükkaks :-)
Kui sa Dateki kaudu ostad, kas sul jõuavad aktsiad kohe arvele ka.
Mida sa Ameritrade`st marvad?
Olge normaalsed, ükski tõsiselt võetav trader kyll Ameritrade'i või E'trade'i või datekit never ei võtaks.
kui sa oled investor siis võid neid kasutada. et teed mingi yhe tehingu päevas.
Level II on hädavajalik! tuntuimad daytradingufirmad on www.mbtrading.com
ja www.cybercorp.com.
Ise olen mb tradingu klient, neil on superior customer service
Kas mb tradingu kliendiks olemisel on mingi tasu kah
Vaatasin Cybercorpi tarkvara, mis demoversioonina turgu simuleeris (http://www.cybercorp.com/simulators). Mulle jättis küll CyberTrader hea mulje, samas on sel firmal ka light toode CyberX, mis näeb rohkem mänguasja moodi välja. Samasugust reaalajas tehnilist analüüsi treivat, kauplemist ja uudiseid pakkuvat softi sooviks näha ka Eestis (BNSinvestor+maaklerid võiksid jõud ühendada). On keegi seda CyberTraderit ka reaalajas katsetand?

P.S. TÜ väärtpaberianalüüsi loengus räägiti, et kõik PUHTALT tehnilisele analüüsile orienteeritud firmad on varem või hiljem halvasti lõpetanud . Huvitav, huvitav ..mis imevend SPETS selles kontekstis on.. Enivei oleks huvitav teada, mis alertide peale ta ostma ja müüma tormab :)
kõigile nasdaq'ile sisenejatele soovitan soojalt nööri ja seepi
juh, marek, ise olen nüüd datekit proovinud nädala jägu ja olen rahul. Kuigi jah infot on pidevalt vaja ka deteki erinevatelt lehtedelt ja seetõttu on vajalik vähemalt viie akna lahtihoidmine, et asi kiirem oleks.