Silvano Fashion Group (SFG1T)

0,34 on 2024 aasta kasum aktsia kohta.

omapärane , varsti koosneb SFG bilanss lühiajalistest hoiustest?

1 Like

Inventaar + PPE moodustavad roughly poole bilansist ja teise poole lühiajalises hoiuses deposiidid. Ma olen üpriski kindel, et PPE on neil reaalselt väärtuslikum kui praegu amortiseerunud väärtuses.

Ma oleks 4ever fänn Toomas Toolil kui ta laseks oma jüngritel nüüd lühiajalise depo convertida Bitcoiniks :))

25’Q1 hulgimüük sai tublisti pihta (-26% yoy) ja laovarud suurenevad… not ideal, aga nii juhtubki, kui ootamatult mõni suurem partner ära kukub. Huvitav oleks teada, mis seal taga reaalselt on ja kas trend võib olla jätkuv? Ma väga ei murtese nende jakaubanduse osa eest, sest see on väga diversified, aga hulgimüük jamh… huvitav

Samas täpselt varasemalt mainitud rubla tugevnemine (+€1.8m fx gain) hoidis netokasumi 25’Q1 yoy vaates ikkagi kasvutrendil (0.08€/share).

1 Like

Lühidalt. Selle kõige taga on mitmeid segaseid kohti, mis ei ole veel teada. Viimase 6 kuu tõus on muidugi hea, aktsiat mõtlen. Samas kogused on väiksed.
Suuremaid pakke müügiks ei ole letile pandud. Ma muidugi eksin ))))

teade
Ma olen midagi maha maganud aga kasumi jaotamise otsus siis millal?

Toomas Tool – Vikipeedia

helista talle )))) puht finantsi kohaselt võiks yield olla 10 20% )))))
ma muidugi ei tea, unenägu ))))

Pärast sõda kell 6.

huvitav, et sõdu alustatkse varahommikul )))
Nooh, muidug öösel pealikud juua täis ))) hommikul pohmakas ))) adekvaatne tmõtlemine kadunud ))))

Silvanost dividende ootamas…

2 Likes

me kõik jääme ühel hetkel vanaks. Aktsia koha pealt, kordan. ikka vüetakse juurde. )))) TT on muidugi tegija )))) kui sul on valik, siis võta makroni asemel tt )))

piff )))) mida )))) spämmi )))) Või see tähendab midagi?

1 Like

AS Klementi (AS Silvano Fashion Group) positiivset üllatust ei pakkunud:
Payment of dividends to shareholders0 EUR

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b54f329a03690dbc1962f4dd72408dcb9&lang=et&src=listed

1 Like

hetke meeleolu ))) sellel postitusel )))

aastad lähevad aga õnne ei ole

reaalselt me ei tea, milliseks kujuneb olukord valgevenes ja venemaal.
aktsia hinda, seda kõike arvestades, me ei tea seda, kas tänast aktsia hinda õlehinnata v alahinnata ))))