Saunum Group AS (SAUNA)

Ennustus 2.74
2,94€
Ettevõttega seotud isikud on teinud tänuväärset tööd ja on tervitatav, et aktsiad pakutakse avalikult.
Abesiki tabas naelepead, kui avas küsitluse aktsia hinna kohta. Foorumis selge elavnemine.
FA järgi on väga raske ettevõtet hinnastada ja suurim mõju aktsiahinnale on ilmselt tänase juhtorganite võime eesmärke edukalt realiseerida. Ma loodan, et ma eksin, kuid arvan, et järelturult saab ka soodsamid võimalusi ettevõtte osaluse soetamiseks. Minu pakkumine 2,71€.
2,50 €
Tänud Henri ja Abesiki vastuste eest!

Saan ma siis õigesti aru, et praegusel hetkel on ettevõttes kokku siis 4 töötajat (vastavalt teatmik.ee)?

Kaasatavat 500 000 eurot, plaanitakse kasutada tootearendusse kui ka müüki. Kuidas see protsentuaalselt jagunema hakkaks?

Nagu ma aru saan, siis tootearenduse rahadega plaanitakse lõpule viia automaatika arendus ning tuua turule täiendavalt 2 toodet. Hetkel eksisteerib ettevõttel 3 täisväärtuslikku toodet (sama palju kui näiteks TSLA või AAPL mõned aastad tagasi), mis peaks olema ju igati piisav et teoreetiliselt tekitada 3+ MEUR käivet. Ostetakse ju keriseid põhiliselt kas korterisse, eramajja või SPAsse. Kas täiendavalt 4 ja 5 toote lisamisega asjad liiga kirjuks ei lähe? Vähemalt mulle tundub, et praeguses staadiumis tulleks keskenduda eelkõige brändi väärtuse kasvule välisturgudel ning olemasolevate toodete omahinna allasurumisele, säilitades seejuures kvaliteet. High End restoraanides ongi menüü lühike ;)

2.68 eur
4,0 eur
2,61 €
Lisaks tootearendusele on asjakohane teada, kuidas on ettevõtte QDC ehk:
-kvaliteedijuhtimine
-tarneahelajuhtimine
-kulujuhtimine
Millised valdkonna KPI'd on monitoorimisel.
3,08 €
Muideks Harvia on täna Kauppalehti lehel kõige soositum aktsia, Nokia 77. ja Tallink 106. Saunakerise turg on kuum.
"Anette"
Lisaks tootearendusele on asjakohane teada, kuidas on ettevõtte QDC ehk:
-kvaliteedijuhtimine
-tarneahelajuhtimine
-kulujuhtimine
Millised valdkonna KPI'd on monitoorimisel.

Tere Anette
Need on väga head küsimused. Ütlen ausalt, et KPI'd, kulu- ja tarneahela juhtimise dokumentatsioon on hetkel koostamisel. Oleme käed löönud konsultatsiooniettevõttega FinPeaks OÜ, kes meid selles osas aitab. Alates jaanuarist hakkame aruandluses vastavasisulist infot ka aktsionäridega jagama.

Henri Lindal
Aususe eest +1000 aktsiat :)
2.88€
2.80€
2.96 €
Just märkasin, et mu pakkumine oligi juba kellegi teise poolt enne tehtud. Panen uue märgi maha, kui sobib.
3,18
Edu!
3.14€
davinci!
Pannud siis juba 3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 :)
Alates tänasest saab märkida Saunum Grupp AS aktsiaid. LHV klientide jaoks on protsess tavapärane ning pakkumise leiab pärast selle algust internetipangast "Raha kasvatamine" -> "Väärtpaberite märkimine". Soovi korral võib märkimiskorralduse edastada ka LHV kliendikontori kaudu.

Märkimine on avatud 01.12.2020 10:00 kuni 09.12.2020 kella 16.00-ni.

Börsiteade.
Pakkumise dokument.