"Ringvaade" - ETV vaimuvaegus või ..

Kahtlen- Kas ETV otseeetris peaks parimal saateajal olema suure meeskonna poolt loodud poolkonserv saade “Ringvaade”, kus kulunud näod korrutavad kolleegidest körgema palga eest ammu teadeolevaid asju kuumade uudiste pähe !??

5 Likes

:-II Need rääkivad pead on vist 6 päeva nädalas eetris. Kogu aeg on kriis.
Pangu parem sellele ajale üks hea film ja siis saaks õigel ajal magama minna.

1 Like

Viige see televiisor jäätmejaama ja te avastate, et aega on rohkem ning enesetunne parem

3 Likes

Vähemalt on olemas telekal mitukümmend või mitusada kanalit, mida samal ajal vaadata. Valik on väga lai, filmi saab ise valida, seda ei peaks telekanal isegi sulle ette söötma. Miks vaadatakse aga just seda telekanalit, mida vaadata tegelikult ei taheta?
Seda enam, et telekanalid sõltuvad vaatajate arvukusest. Hääletage jalgadega.

3 Likes

Aega on ikka täpselt samapalju nagu enne seda, kui teleka jäätmejaama viisid. Järelvaatamise funktsioon on mõnus abimees. Kui “ringvaadet” tõesti vaadata soovib siis ei pea selleks “parimal saateajal” ekraani ette sättima.
Ruumi tuleb küll elamisse juurde olenevalt, kui suur telekas oli.
Ma isiklikult vaatan telekast ainult asju, mis mõjuvad enesetundele väga hästi. Hetkel käib taustal staatiliselt juba mitmendat nädalat YT`st Martijn Doolard. Sellel mees pole vist 2 aastat telefoni kätte võtnud. Vähemalt kaamera ees mitte. Telekat tal ka ei ole. Kogu maailma aeg on tema käes ja ta ei kiirusta seda väga kasutama…

Juba Al Bundy jõudis kaabeltelevisiooni tellides pettumusele, et ehkki telekas on tohutult kanaleid, siis vaadata pole midagi .

Sally Struthers whining channel

Ma jõudsin samale järeldusele mitu aastat tagasi . Võib-olla jalka MM ajal otsin teleka vana koli hulgast lagedale, päris ära ei raatsinud seda visata.

Teleka jäätmejaama viimise üks hea efekt on see, et siis ei teki kisatust või ei unustata end ära. Kui ei saa telekat vaadata, ei saa unustada ka end mingit jampsi vaatama. Ja loomulikult - pärast ei saa ka pahane olla telekanali peale, et see jälle mingit jama sulle näitas. (Vihje esimesele kommenaarile. :slight_smile: )

6 Likes

Kurb, et meie hulgas leidub …, nime ma ei oska sellistele andagi, kelle jaoks on selline karjatus väide.

Hopsti,
mingi kainenemine või vaid sirge pühapäev…