Rahvas tahab verd näha

fire, sa ajad segamini füüsilise tootmise ja ettevõtte juriidilise asukoha. Toota meeldib mulle ka Obinitsa lähedal metsas (tegelt ka!), aga ma ei näe lihtsalt nii väikeses riigis nagu eesti mõtet sellel, et erinevates valdades asuvat ettevõtlust maksustatakse erinevalt.
Hea aga igav teema.
See, et Kaasik on selline nagu ta on, on teadjamatele ammu teada. Kes aga tema kontorist teenust tahtsid saada, siis (irw) miks mitte. Lollidelt võetakse raha ikka ära, tegelikult kama kes seda teevad, on nad siis bisnessadvukaadid või muidu tegelased. Lolle raha ei armasta.
Minu meelest on lugu hall: kes täpselt süüdi? Ilmselt mõlemad pooled.
RRaamatu omanikud küll amatöörid ei ole ettevõtluse alal, võib-olla juhataja on ? ei tea. Miks nad (omanikud) aga oma tööd õieti ja pädevalt ei teinud ? Ja sellise meediatsirkuse korraldasid? Ei ole soliidne - mingi õnnetu juhataja tanki ja otse edasi... Kui on selline tähtis asi nagu see leping oli ei ole nagu soliidne ise peitu pugeda.
Noh, Ekspress kirjutas teema veel paremini ja pikemalt lahti, kui mina seda siin tegin.
Igatahes Hugo Boss saab väga hea tasuta reklaami. Tema pole ju absoluutselt milleski süüdi.
Kanal 2 "Ärapanija" lugu oli tegelikult ikka üle prahi :)