<a href=http://online.tse.ee/market.html?list=1>http://online.tse.ee/market.html?list=1
Nomura target HAP 186.
to kristjan: Päris huvitav, kust selline Nomura target, äkki täpsustad?
Aga Rahakompass 2000 raames tehtavad soodustused on kindlasti positiivse mõjuga, kuid eelmise sooduspakkumise ajal ei tõsunud oluliselt ei aktsiahinnad ega käibed. Julgeb keegi ehk nüüd ennustada?
Aga Rahakompass 2000 raames tehtavad soodustused on kindlasti positiivse mõjuga, kuid eelmise sooduspakkumise ajal ei tõsunud oluliselt ei aktsiahinnad ega käibed. Julgeb keegi ehk nüüd ennustada?
esmaspäevase seisuga oli Nomura Andrei Iljin'il HP selle aasta lõpu target 165 eeku ja 185 oli 2001 lõpp
Kes sinna rahakompassile läheb, ma tahaks teada?
Keskmine eesti inimene vaevalt, ta tuleb niigi hädiselt ots-otsaga kokku. Rikkamad pangakliendid on arvatavasti juba ammu ära moositud oma raha paigutama ja rahvusvahelisest investeerimisest huvitatuile on seal äärmiselt vähe kasulikku infot. Nii et lihtsalt sõbrad-tuttavad maaklerid tulevad kokku, joovad õlut ja tunnevad end hästi?
PS:
Tegelt ETd võiks investori tundi isegi sõimama tulla :)
Keskmine eesti inimene vaevalt, ta tuleb niigi hädiselt ots-otsaga kokku. Rikkamad pangakliendid on arvatavasti juba ammu ära moositud oma raha paigutama ja rahvusvahelisest investeerimisest huvitatuile on seal äärmiselt vähe kasulikku infot. Nii et lihtsalt sõbrad-tuttavad maaklerid tulevad kokku, joovad õlut ja tunnevad end hästi?
PS:
Tegelt ETd võiks investori tundi isegi sõimama tulla :)
4.okt. ArozMaizels (Taani) HAP target 170 EEK (6-12 mo).
Vana hea Hoiupanga-saast andis jälle Hansale veidi kergendust - ukrainlaste laenust on midagi tagasi saadud.
Vana hea Hoiupanga-saast andis jälle Hansale veidi kergendust - ukrainlaste laenust on midagi tagasi saadud.
Mnjah, see nasdaq on ju põnev küll, aga HP laseb vähemalt rahulikult magada. 150 tiksub ehk sel aastal ka veel täis.
to Fit: millest selline arvamus, et rahvusvahelisest investeerimisest huvitatuile Rahakompassil vähe infi? Mulle jäi kavast küll vastupidine mulje...Eesti ja muu maailm tasakaalus minu meelest päris hästi.
Ise üliõpilasena arvan,et see on rohkem tudengitele suunatud.Näiteks TTÜ ja EBS ja ma olen kuulnud et teisedki koolid on neid lendlehekesi täis.Ja EBSis käis isegi keskdepo direktor sellele reklaami tegemas ja vastas tudengite küsimustele....
kristjan, huvitav kui palju HP-l veel vana rasva-saasta jätkub?
Vene võlakirjade positsiooni müümine andis ka kasumit.
Vene võlakirjade positsiooni müümine andis ka kasumit.
Kindlasti on veel midagi. Kui HTAS-ga kokkuleppele jõutakse (mida ma üle 50% tõenäosusega usun), saab HAP xx-yy mio EEK veel sellel aastal.