PTA Grupp (PTAAT) / Klementi 45 krooni!

Kas see on järelturg või varem kokkulepitud tehingute sisestamine?
Varem kokkulepitud tehingute sisestamine
26K eest... huvitav kellele...
Kõigile neile inimestele siin. Te ju ise ütlesite nii.
Eks kolme päeva pärast ole aktsiaraamatus näha, keegi võiks praegu väljavõtte teha.
Või kes müüb? üle 20 000 aktsia on ainult 12l juriidiliselt isikul. Kui liita Hansa ja Alta Capitali erinevad firmad, siis veelgi vähem. Kuue- seitsme ringis.
Hansa müük võib olla seotud laenukohustuste vähendamisega.
Vabamüürlaste üleilmset vandenõud ei saa samuti välistada.
Täna vahetas omanikku tervelt 3% Klementi aktsiakapitalist.
tegu polnud ju ühe 26K-ga vaid osadena... tundub, et enamus sellest koguti langusega...
seega võib seda käsitleda tellimustehinguna?
59964 aktsiat ehk 3% Klementi aktsiatest kaubeldi täna läbi.
ei saa ma aru, millel see kasvuootus baseerub )) seletage mulle ka...ettevõtte turuväärtus on 77 milj juba praegu aga
30.09.05.aruandes on omakapital kuivanud 10 millile (see on kohe-kohe vähem kui pool aktsiakapitalist), käive langenud aastaga ca 17%, 9 kuu kahjum selle ettevõtte jaoks lausa metsik - 8,3 milli; müük skandinaavias on hirmsalt vähenenud... brandi ülestöötamine on jube kapitalimahukas tegevus

kinnisvara müük vähendab muidugi finatskulusid ja usun, et parandab ka bilansi omakapitali poolt (kasum) aga ma ei silma mingeid märke, et tal võiks lähimas tulevikus asjad paraneda...mu meelest see ettevõtte vajab täiendavat sissemakset kapitali, et tõsiselt kasvama hakata

või ka eksin milleski ))
ja lisaks direktoriks ei ole Meelis Milder.
mnjah, ja nüüd peale seda, kui palts pani halonenile stringid jalga, langeb ka müük soomes ((
Ma arvan ka, et hetke soovitus Klementile oleks "strong sell". Mul on vaja nimelt altpoolt juurde osta :)
Mhmh, ja ma müün esmaspäeval auto ja vanaema kassi maha.
Ostan kahjumit tootva ning marketcapist suuremat nõuetekoormust kandva ettevõtte aktsiaid.
Nominaalhinnast 4 x kallimalt.
Et ei saaks krampe, kui KLEAT hakkab lendama üliroosilise finantsaruande valguses.
Jep, KLEAT oskab raha teha, PTA ajab tibid märjaks.
Persse, müüme majad maha, üürime pinna ja teeme röögatu kevadkollektsiooni.
Avame filiaali Haapsalu Selveris ja Apranga hulgilao kõrval!
KLEAT ruulib!
Tra mai või, peab minema.
Miski seksobjekti issi kasiinosse.
Kust mind T+1,5 välja visatakse.
Siis diskoteeka.
Takso.
Bäng-bong.
Ja tuttu.
;)
Tähetargad otsivad uut Baltikat. Ja sarnasusi on nende kahe firma vahel üsna mitu. Klementi käive on viimastel aastatel kõikunud 100 miljoni juures. Tänu kinnisvara müügile peaks tunduvalt väheneme intressikulu, mis on iga aasta umbes 5-7 miljoni kandis. Tõsi - tõuseb rendikulu. Kui ei tule üllatusi laovarude ümberhindamise osas ja muid suuremaid prohmakaid ei tehta, siis peaks 5 miljoni krooni suurune kasum olema täiesti kättesaadav. Sellisel juhul on P/E suhe hetke hindade juures kusagil 16 ringis. Igor Mang vaatas tähtede pealt, et kasumit on paari aastaga võimalik tõsta ka 10 - 15 miljoni kanti.
Kas keegi omab teavet, millal Klementi oma tulemused avaldab(viimane kvartal), sest aasta kohta pole niipea loota!

R:R
Ilmselt alles veebruaris.
Veebruari lõpuks peab avaldama. Vaatasin ÄP-st, et eelmisel aastal andis oma tulemusest teada 28.02 kell 17:40. Huvitav, palju selle pooleteist kuu juures hind liigub?