Eilsele ei tulnud LHV poolt vastust, aga uus päev ja uus screenshot. Kas tõesti Enefit Greenil pole rohkem ordereid müügipoolel, kui need? On see reaalne, et ostan alla 1000€ eest praegu turuhinnaga Enefiti ja aktsia hüppab +5%? Kuidagi raske uskuda ja arvan et Powertrader/LHV kaotab ordereid ära..
Kaob Powertraderi point ära, kui näitab aiateibaid :) Powertraderi allnurgas kiri: Noteeringud on reaalajas. Kui seal peaks mingi error olema hetkel, siis sellest võiks kuskil teadaanne olla. Vaatasin LHV FB-lehed ka läbi ja ei olnud kuskil mainitud.
Nasdaq´i lehelt näeb ka muidugi, aga viibega. Nasdaq´i lehe screenshot sama kellaajaga, mis ülemine Powertrader´i screenshot ehk kell 12:55:
"sorivaan" Eilsele ei tulnud LHV poolt vastust, aga uus päev ja uus screenshot. Kas tõesti Enefit Greenil pole rohkem ordereid müügipoolel, kui need? On see reaalne, et ostan alla 1000€ eest praegu turuhinnaga Enefiti ja aktsia hüppab +5%? Kuidagi raske uskuda ja arvan et Powertrader/LHV kaotab ordereid ära..
mul üldse ei töötas powertrader sel ajal. jama oli kuskilt 20min
Ettepanek - kas Powertraderis ei võiks viimast sulgemishinda kuvada? V kui jaksu siis veidi dünaamilisemaks muuta, et kusutaja ise valib milliseid veerge soovib kuvada?
Saan aru, et pidi Powertrader niikuinii uuenduskuuri läbima I kvartalis....
Hetkel on tõrkeid Nasdaq Balti fondide hinnainfo kuvamisega. Probleemi uuritakse. Tehinguid saab teha ja viimase tehingu info jookseb ka tehtud tehingute alla sisse. Puudutatud fondide nimekiri: https://nasdaqbaltic.com/statistics/et/funds
Mulle tundub, et hetkel ei kuvata LHV süsteemis ja Powertraderis mõnede aktsiate (ELMO, MODE, BERCM) tehingute kolmandat komakohta: x,xxX. ELMO puhul olen kindel, teiste puhul vajaks üle kontrollimist see, kas on üldse selliseid tehinguid.
Kas mujal riikides on ka sarnaseid lahendusi, mida oskate soovitada, nagu on powertrader balti turu osas. Et on olemas orderbook, tehingute ülevaade maaklerilte lõikes jne?
Hetkel on probleeme Balti orderite muutmise ja tühistamisega. Kliendid ei saa ka kinnitust kui order täidetud on. Orderid lähevad turule ja saavad seal tehtud. Tegeleme lahendamisega
Kas oleks võimalik siiski teha nii, et powertraderis saaks OMXT alt valida eesti aktsiaid, OMXR alt läti asju ja OMXV alt leedu p****? Mitte nii nagu praegu on