LHV DIRECT’i Hinnad & ideed leheküljel on app Powertrader. Mis ei tööta. Või kui töötab, siis ilmselt unustasin “mutabor” ütlemata. Hiirega ei ole seal mõtet igatahes klikkida, sama hästi võib seda teha tühja desktop’i peal. Millega tegu?
kõigepealt tuleb POWERTRADER-iks saada, küll siis hiirenupp töötama hakkab:)
mul töötas, aga ma ei saanud aru, milleks see hea on. edev?
nüüd ma tean:
asi sisaldab salajast infot, mida börsi lehekülg ei näita. Powertrader väidab, et PRO-s on praegu neli müüginoteeringut Hansalt ja Crescolt, parim 59.50, ostu ei ole...
väike bugi, mis?
:-)
asi sisaldab salajast infot, mida börsi lehekülg ei näita. Powertrader väidab, et PRO-s on praegu neli müüginoteeringut Hansalt ja Crescolt, parim 59.50, ostu ei ole...
väike bugi, mis?
:-)
polegi vaja aru saada. s.t lihtsalt, et oled POWERTRADER. on uhke tunne eks?:)
matrox (the powertrader), mida see salajane inf etl-i kohta näitab
polnud viga, oli küll uhke tunne :-)
Ma arvan, et Powertrader saab lähemal ajal lihvi juurde, praegu on nö. beeta üleval
hetkel ETL täpselt sama, mis börsi aknas, selles mõttes natuke vähem põnev. aga käed võtab kergelt värisema ikka. power, ma mõtlen.
hea küll, mis siin ikka ilkuda...
hea küll, mis siin ikka ilkuda...
ilmselt olen mina ka siis powertrader - mul hakkas ka tööle. ilus asjake eesti turu jälgimiseks. mis sa hing veel tahad.
suhteliselt palju linke seal, mis esialgu ei tööta (ülemine tabel) ; foorum andis suisa veateadet, loodame peagi lihvimisketaste ülekäiku
suhteliselt palju linke seal, mis esialgu ei tööta (ülemine tabel) ; foorum andis suisa veateadet, loodame peagi lihvimisketaste ülekäiku
Grrr, teil pole seal mitte ainult "beta" üleval vaid tagatipuks olete source ka ju igale soovijale loetavalt laokile jätnud.
URL-i ma siinkohal nüüd arusaadavatel põhjustel tooma ei hakka, aga selleks ei pea just "powertrader" olema, et CFM faili CODEBASE ja CODE parameetrite ning vähese loogika abil see tuletada.
...praegu siin imetlen "talkToServer" meetodit ja nuputan, mida kõike veel "getinfo" parameetriga teie serverist välja annaks pigistada.
Mina teie asemel oleksin nats hoolikam.
URL-i ma siinkohal nüüd arusaadavatel põhjustel tooma ei hakka, aga selleks ei pea just "powertrader" olema, et CFM faili CODEBASE ja CODE parameetrite ning vähese loogika abil see tuletada.
...praegu siin imetlen "talkToServer" meetodit ja nuputan, mida kõike veel "getinfo" parameetriga teie serverist välja annaks pigistada.
Mina teie asemel oleksin nats hoolikam.
ma ka siin vahepeal kirjutan source-i juurde ning tradin kellegi portfellis. minu meelest hoopis etem õppimiseks kui virtuaal:)
ma ka siin vahepeal kirjutan source-i juurde ning tradin kellegi portfellis. minu meelest hoopis etem õppimiseks kui virtuaal:)
no nii koba ma ka pole, et ühte teksti kaks korda oleks saatnud. see oli vist lhv näpukas?:)
Üldiselt on java applettidega asi nii, et .class faile on ka võimalik decodeda ning tegelikult vaatasin ma just praegu 5 minuti töö tagajärjel ka OK Chati source-i.
Just selle tõttu ei usalda mitte keegi pimesi java appleti poolt tulevaid päringuid. Ning just selle tõttu ei saa te selle "getinfo" päringuga midagi head ja kasulikku serverist kätte. Ja just selle tõttu pole vahet, kas see source seal on või mitte -- muidugi praegu enam seda seal ei ole.
Ja kõik kes te laia lehte siin praegu mängite olete lihtsalt algajad häkkerid :)
PS! rightsaid treidib tegelikult siiski ainult enda portfellis :)
Just selle tõttu ei usalda mitte keegi pimesi java appleti poolt tulevaid päringuid. Ning just selle tõttu ei saa te selle "getinfo" päringuga midagi head ja kasulikku serverist kätte. Ja just selle tõttu pole vahet, kas see source seal on või mitte -- muidugi praegu enam seda seal ei ole.
Ja kõik kes te laia lehte siin praegu mängite olete lihtsalt algajad häkkerid :)
PS! rightsaid treidib tegelikult siiski ainult enda portfellis :)
noh selles mõttes on see ju huvitav, et eks me ka saa nüüd konkurentide tegevust pisut uurida.
tore et ei ole mindud msft teed ja kõike ainult endale ei peeta...
tore et ei ole mindud msft teed ja kõike ainult endale ei peeta...
Mis on vahet vanal ja uuel? Esmapilgul veel küll midagi silma pole jäänd!?
Saaks tasuta proovida, siis...
Iron Maiden - POWERSLAVE... No comments!
Powertraderi alumises paremas nurgas olev kell näitab hetkel 06:51:20 kui tegelik aeg 13:47:25
midagi on kapitaalselt panges
midagi on kapitaalselt panges