Uus versioon töötab :)
Tänud ettepanekute eest!
Nüüd peaks Powertrader töötama ka Microsofti Java ehk versioon 1.1.4 peal. Kui kellelgi probleemid jätkuvad, siis palume ühendust võtta minu eelpool toodud aadressil või LHV klienditoe vahendusel.
POWERTRADERi kell on ebatäpne (ca paar minutit maas)!
Powertraderi kell näitab "kliendipoole" arvuti kellaaega. On olnud ka mõtteid näidata serveri kellaaega ehk sisuliselt küsida serverist Powertraderi käivitamisel kliendiarvuti ja serveri kellaaegade vaheline erinevus ning Powertraderis näidatavat kellaaega korrigeerida. Kahjuks ei ole need mõtted veel teoks saanud - ehk saavad lähiajal.
TO: jyri heero
Õige märkus, panin arvuti kella õigeks, POWERTRADERi kell samuti õige :)
Õige märkus, panin arvuti kella õigeks, POWERTRADERi kell samuti õige :)
Kas TALSE kauplemisjärgsel perioodil tehtud tehingute puhul andmeid (käivet ja tehingute arvu) POWERTRADERis TALSE: `Kogukäive´ ning ´Tehinguid´ lahtrisse enam juurde ei lisata? Just nt ETLATi käive 809 843 ja viimane tehing 14:22:12 ETLAT EUR 7.36 50 000 AM1N.
Samas käive TALSE: ´Kogukäive´ lahtris ainult 779 638 EUR ning `Tehinguid`: 98.
Balti turuinfo lehel aga TALSE: ´Kogukäive´: 1 193 854 EUR ning `Tehinguid´: 101, samad andmed OMX lehel.
Samas käive TALSE: ´Kogukäive´ lahtris ainult 779 638 EUR ning `Tehinguid`: 98.
Balti turuinfo lehel aga TALSE: ´Kogukäive´: 1 193 854 EUR ning `Tehinguid´: 101, samad andmed OMX lehel.
Eesti optsioonide hinnad ei ole täna muutunud?
Powertader ei tööta?
Powertrader*
töötab ikka, täna on paar hetkelist katkestust olnud ...
töötab jah...
Klõpsates aktsia sümbolil, muutub jälgitava aktsia sümbol koos sellega näidatavate andmetega (viimane, muutus, käive) halliks. Ostu ja müügi poole peal muutuvad halliks aga iga kord erinevad ostu-müügi pakkumised.Minu küsimus ongi, et millised ostu ja müügi pakkumised muutuvad halliks (ehk mida näitab hall rida ostu ja müügi poole peal)?
Viimati lisatud?
Kas powertrader näitab hetkel valesti TVEAT müügiäärt, kuna seal on 5000 eest Hansa noteeringuid mida tegelt ei tundu eksisteerivat?
Nüüd asi lahenes ja korras.
Powertraderi parempoolses aknas, kus jälgimisnimekiri, märgin ära ühe aktsia, väli muutub halliks. Samas muutuvad ostu müügi poolel mõned väljad halliks. miks? mida need siis näitavad?
Need on kõige viimasena lisatud orderid.
Väga kurb uudis, mul pole sõnad.
Powertrader nüüd töötab ainult kui sa oled sisselogitud.
ps. ise olen lhv klient, aga ei taha terve päev olla sisselogitud. Töötan,tegelen kontoris asjadega, käin ringi. Kompuuter saab kasutada mõned teised töötajad.
Powertrader nüüd töötab ainult kui sa oled sisselogitud.
ps. ise olen lhv klient, aga ei taha terve päev olla sisselogitud. Töötan,tegelen kontoris asjadega, käin ringi. Kompuuter saab kasutada mõned teised töötajad.
Baz
Reaalajas info parooli all olek on Tallinna, Riia ja Vilniuse börside infovendorluse põhimõtetest tulenev ...
Reaalajas info parooli all olek on Tallinna, Riia ja Vilniuse börside infovendorluse põhimõtetest tulenev ...
Olen küll registreerinud kasutaja ja ka sisselogitud, kuid ikkagi powertraderit käivitades teatab, et pean ennast sisselogima?
Sai siis ennast välja logitud ning uuesti sisse aga tulemus on sama endiselt.
Proovitud ka teise browseriga.
Sai siis ennast välja logitud ning uuesti sisse aga tulemus on sama endiselt.
Proovitud ka teise browseriga.