Mida arvata power chip sektorist, kui uue tehnoloogia sektorist, väidetavalt ei olevat nii volatiilne kui Fuel Cells, mida targemad arvavad???
lühidalt tegeletakse sellise asjaga…
…They are the semiconductors designed to regulate electricity in an appliance to give the item a cleaner source of power. In the computing arena, unstable power can cause problems that can throw off calculations which in turn causes crashes and, in the most severe cases, can damage sensitive and expensive electronic components. Power semis help electric sources meet these needs for pure energy in information technology equipment to ensure that this high-end technology works reliably…ennustatakse et turg nende toodetele kasvab 12billionini USD aastaks 2002
Mõned suuremad tegijad NSM, VSH, SMTC
ja IRF , APTI; SYXI väiksemad ja spekulatiivsemad,
kuigi näiteks IRF on kõvasti Nasdagi tuules langenud, vaatamata headele uudistele??
teab keegi öelda mida tähendab bid,ask järel olev tähis N/A ?
to jn.: not available .
Seega vaatad üsna kahtlasi aktsiaid kui N/A-ni jõuad.
Seega vaatad üsna kahtlasi aktsiaid kui N/A-ni jõuad.
Mul on access Gilderi poolt iga kuu väljaantavatele "Powercosm" raportitele, kus räägitakse täpselt nendest asjadest, lisaks veel fuel cellidest, turbiinidest ja üldse energiastuffist. Kui kedagi huvitab, siis email on 95485@usa.net
Kuna ma ise maksan selle subscriptioni eest, siis teatud tasu eest võin saata neid raporte.
Kuna ma ise maksan selle subscriptioni eest, siis teatud tasu eest võin saata neid raporte.