portfell

Miks portfell korralikult ei tööta.Järgmine päev näitab vanu turu-

hindasid

vastab tõele
lähema tunni jooksul parandame vea
Leidsin vana teema, kuid sisu on sama: LHV reaalportfellis ei ole peale reedet muutunud optsioonide hinnad. Nii näiteks .KGGB maksaks justkui 0,60 portfelli järgi; tegelik hind on 0,45; .GGDGF maksab 0,55 aga portfell näitab justkui 0,95 hinnaks jne. Milles võib probleem olla?
Mul sama jama - optsiooni hind portfellis ei vasta hinnale , mis on toodud optsioonihindade tabelis. Kui ma tahaks optsiooni tagasi müüa, siis mis hinda ma saaksin?
See inv konto näitab jah täiega aiateibaid. Isegi hetkehind vahetult enne tehingu sooritamist on totaalselt metsas.
Võtame asja uurimise alla. Müümisel on aluseks ikkagi reaalne hind ning kui hinnaga probleeme, siis tasks helistada maaklerite numbril.
Konkreetne näide: ostsin calli turuhinnaga 2,3$ mis on õige hind ... kui see call ilmus minu portfelli oli soetushind õige, kuid turuhinda näitab .45$. Yahoo andmetel saaksin vähemalt 2,15$. Enne tehingu kinnitutust ja kauplemisparooli sisestamist näitas hetkehinnaks .65$. Tegemist ei olnud kiire liikujaga.
Help, LHV,

ei tööta investeerimisportfelli hinnauuendus - siin ei saa rääkida isegi enam 20 min delay` st... konkreetselt jutt aktsiatest CNTF ning CDE, mis on siiani reedese hinnaga portfellis. Saaks äkki abi?

PS Kas Kanada turg on täna kinni - Kolumbus Day vms vist?
Probleem lahendatud.

argosgroup,
täna on Kanadas Thanksgiving Day.
selge ja tänud probleemi lahendamise eest!