Soome, Rootsi ja teiste põhjamaade börsidel on noteeritud terve rida atraktiivseid aktsiaid, mis USA aktsiaturule ei ole jõudnud(Elcoteq, Telia)
Kas LHVD peaks hakkama põhjamaade aktsiaid vahendama?
JAH
oot äkki lhv nats avaldaks ka palju tehinguid tehakse yhe ja teise asjaga/turuga?
oleks huvitav teada paljud siis ikkagi lhvd kasutavad ;)
muidu on lhv täis asju mida keegi ei kasuta.
optsioonid on hea asi. kahjuks veel ei söanda kasutada
oleks huvitav teada paljud siis ikkagi lhvd kasutavad ;)
muidu on lhv täis asju mida keegi ei kasuta.
optsioonid on hea asi. kahjuks veel ei söanda kasutada
Minu arvates on põhjamaade aktsiad sobivad neile, kellel hommikupoolikul Eestis mitte midagi teha pole. Milleks?
Miks peaks keegi lisaks US turule Põhjamaades tegutsema?
Hajutatus? Hallooo, osta ADRe.
Geograafiline eelis - kuna tunneme geograafilise läheduse tõttu paremini Põhjamaade ettevõtete eripärana? VÄGA VALI NAER
Põhjamaade börsid palju vähem läbipaistvad, liikumised nagunii mõjutatud US turust jne.
Hajutatus? Hallooo, osta ADRe.
Geograafiline eelis - kuna tunneme geograafilise läheduse tõttu paremini Põhjamaade ettevõtete eripärana? VÄGA VALI NAER
Põhjamaade börsid palju vähem läbipaistvad, liikumised nagunii mõjutatud US turust jne.
aga miks mitte???
ja teiseks see väide, et põhjamaade aktsiad sobivad ainult neile, kel mitte midagi päeval teha pole ka hästi paika ei pea. ma arvan, et paljud investeerivad USA turule sedasi, et nad ei ole kolmest kümneni turgu jälgimas. nähtavasti on neil midagi teha, kuid Sinu, no-crap, loogika
järgi peaksid õhtul investeerima vaid need kel pole õhtuti mitte midagi teha.
ja üleüldsegi, kui põhjanaabrite hulgas leidub inimesi, kes tegelevad ainult treidimisega, siis miks ei võiks eestlaste hulgas neid leiduda? tõenäoliselt nad ongi olemas, kui lugeda neid foorumeid. ja miks ta ei võiks siis saada lisaks juurde ühe alternatiivi.
minu arust see samm igati tervitatav
aga miks mitte???
ja teiseks see väide, et põhjamaade aktsiad sobivad ainult neile, kel mitte midagi päeval teha pole ka hästi paika ei pea. ma arvan, et paljud investeerivad USA turule sedasi, et nad ei ole kolmest kümneni turgu jälgimas. nähtavasti on neil midagi teha, kuid Sinu, no-crap, loogika
järgi peaksid õhtul investeerima vaid need kel pole õhtuti mitte midagi teha.
ja üleüldsegi, kui põhjanaabrite hulgas leidub inimesi, kes tegelevad ainult treidimisega, siis miks ei võiks eestlaste hulgas neid leiduda? tõenäoliselt nad ongi olemas, kui lugeda neid foorumeid. ja miks ta ei võiks siis saada lisaks juurde ühe alternatiivi.
minu arust see samm igati tervitatav