Planet42

Olles nüüd veidi seda asja kõrvaltvaatajana jälginud, sooviksin ka sõna sekka öelda. Ütlen kohe ette ära, et Jaak Roosaaret ma ei tunne, pole kunagi kokku puutunud. Küll aga kummastab mind ajakirjandusest õhkuv suhtumine, et Roosaare on ohver, kelle kuri Planet42 on lükanud mingisugusesse kriisi (vt ÄP: Planet42 lükkas Jaak Roosaare vaimse tervise kriisi). Et selles loos on Eesti poolel head ja halvad.

Te ikka saate aru, et Roosaare sai tasu nende tagamata võlakirjade linnapeal promomise eest? Minu andmetel kokku umbes 400-500K eurot. Ja vaadates Planet 24 OÜ nime, bilanssi ja kasumiaruannet spekuleerin, et mingil hetkel mindi olukorrast veel päris viimast välja pigistama. Võin muidugi eksida, aga lõhnab nagu.. puhas ahnus? Money for nothing..

Praeguse seisuga tundub, et Roosaare on olnud ainuke inimene, kes selle asja pealt on teeninud. Ei kõla nagu ohver.

Võlakirjaomanikud, investorid nagu abesiki, kes on sinna asja tagunud miljoneid isiklikku raha, aga täna tundub peamiselt südant valutavat selle pärast, kuidas eestlastele mingigi aus diil välja võidelda selle kohalike gängi vastu. Ka founderid, kes oma maine ja tervise sinna ilmselt on juba jätnud.

#Finantsvabadus, bitches.

Mul on tunne, et see pilt jääb ilmestama ühe ajastu lõppu. See fin. influencerite flexfest oligi juba ammu käest ära läinud. Kunnid on suht alasti.
2 Likes