Plaan: Tahan välja anda börsiõpiku!!!

Mõned pangad on ka mõnedele klientidele juba saatnudki näiteks Buffet'i raamatu...
Seda ma meenutasingi. Aga mida teeb LHV? Eestikeelset lugemist ja tasuta on mitme raamatu jagu.
lisaks siiski veel yhe punkti: never run out of cash!
ehk oia alati miski osa portfellist rahas..

saad noh lilli osta hauale voi nii :0
tegelt saab sellega ylisoodsaid oste teha kui hetk koidab!
niiöelda opportunity money!
aaaaaaaaaaaaaaa...............pbbbbbõhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........
vat mis lugu, üks raamat just anti välja, ei usu küll, et üks tundmatu nimi kakleks kahe tuntud nimega
kaspar,
ma pole kyll uut raamatut lugenud, kuid selgi on tiraaz 5000 ja 300 eeku tykk!
siis 150 000 on kogu läbimyyk?!?!?!? miinus maksud, miinus vahendajate kasumid..
kahe peale ehk 50 000 saavad.. well, yks reis londonisse..

väike tegija kirjutaks raamatu ehk "inimeselähedalt" maakeeli jms.
aga ma arvan et neid uusi raamatuid tuleb veel M;)

(naz making dayhigh, me making happy)
ohoh matemaatika matemaatika..
Raamatu väljaandmisega ei saa Eestis keegi rikkaks. Üks erand kinnitab vaid reeglit.

Miks peaks üldse ühe raamatu väljaandmisega rikkaks saama?
Võibolla oleks tähtsam au ja kuulsus, mis hea asja tegemisega kaasneb(antud projekti puhul kahtlen selles:D ) ?
to alvar:
aitan!
Martin007S,

Eestiski on mõningaid valdkondi, milles raamatu väljaandmine on ikka tõeline cash-cow. Päris püstirikkaks nendega ei saa, aga väikeauto raha võib ühe projekti pealt teenida. Muidugi eeldab see, et sa katsud ise hakkama saada suurema osaga väärtusahelast kui ainult käsikiri. Tuleb natuke riski võtta ja ise kirjastamise osaga ka tegeleda, lasta tuttaval kujundajal teos küljendada, oma autoga raamatud trükikojast laiali vedada, võib-olla ka mingil määral ise otsemüüki teha (näit. ettevõtetele) jne. Sa võid alati mõelda juurde lisateenuseid, mis väärtuspakkumist suurendavad. Seega raamatuid, millega võib raha teenida, eksisteerib ka Eestis.
olen artjomik'ga nõus

mul siin tekkis idee (ei saa öelda, et uus, kuna iga uus on unustatud/kohendatud vana) hakata taas välja andma käsiraamatuid poognate kujul... st et nn vaesed üliõpilased saaks ise asja kokku köita... eelnevalt annaks välja loomulikult ilusa ja odava köitmisõpiku ;)
/asi ideetasandil - mitte äriplaani/
Minu raamat peaks valmis saama aprillis. Kui valmis saan, siis annan kohe märku. Esialgu jääb raamat Interneti tasandile. Kui viimase kohta kostub positiivseid avaldusi, siis loodan ka raamatu trükki lasta.
Alvar,
kas on abi vaja?
Praegu pole vaja. Hiljem keelelises korrektuuris.
Alvar kas raamat valmis? ;)
Miks ma peaksin sinu raamatu ostma?
Sarnaseid raamatuid (Buffeti tee, mänguri pihtimus, 50 parimat ja halvimat tehingut jne) on välja andnud suured bõrsi geeniused, kes räägivad omadest kogemustest ja õpitust. Sinust Alvar ei ole mina aga midagi kuulnud.
Raamatupoes on riiulid täis sarnaseid raamatuid, nagu ka ala Juhtimis teemalisi raamatuid.
Vahest loen isegi neid, aga mida rohkem loen seda rohkem hakkab raamatutes tekst sarnanema eelmistele.
Peaks mainima, et "Raha" on väga meeldiv raamat algajatele.
Kuna sa geltmann oled noor, roheline ja loll, siis sa ei tea, et Alvar on kohalik börsustaar.
Alvari raamat võiks päris pull lugemine olla ju... Peatükid pealkirjadega "kuidas ma teada sain, kuidas teha ei tohi" ja "kuidas ma kogemata nädalaga 72% teenisin" võiksid olla päris õpertlikud. Ilma irooniata kusjuures. :-D
Mulle meeldis ka väga "Raha," olen seda vist 6 korda lugenud, aga see oli rohkem ood LHV-le, suhteliselt palju on vastuolulisi asju.
Kui Alvar on kohalik börsustaar, siis vist peaks tema väljaannet ikkagi sirvima.
Kuigi arvan, et seda raamatut on tal raske turustada (müüa).
Mina küll ostaksin Alvari raamatu.
Eestis pole vist ühtegi kohalikku börsimängurit, kes oma kogemused oleks raamatusse pannud. Välismaiseid on, tõsi, küll ja küll, kuid heameelega loeks lihtsalt kellegi meenutusi/kogemusi eestis tegutsemisel.
Seda kõike muidugi juhul, kui Alvar seal midagi/kedagi (peale iseenda) haipima ei hakka.