Soovin välja anda alustuseks börsivihiku algajaile, et siis pärast seda tõsine teos valmis teha. Olen nõus LHV reklaamiga esi- ja tagaküljel.
TO:
BigU: Kas aitad head sõpra?
Laurime: Kas sul veel OÜ üle?
Rain Lõhmus: Kas korvad kõik kulud? (tiraaz 5K)
Anna asi parem netis välja. Tuleb odavam.
Hea idee Matrox!!! Seega börsivihik algajaile, mahus vast üks 25 lk. Eeltellimus 20 EEK/TK. Raha kanda Hansapanga kontole nr 1105502059 (Alvar Jõgeva), märksõnaks on Sinu e-maili aadress! Hiljem hakkab raamat maksma 30 EEK.
Alvar, Sa astud siin foorumites küll tihti üles, aga kas Sa saaks mulle pisut tõestada, et Sul siiski on tarkusi, mida me Sinult lausa osta tahaks.
P.S Kas see õpik oleks suunatud rohkem aktsiate, optsioonide, lühiajaliste, pikaajaliste investeeringute või kogu börsiga seonduva kohta. Üleüldist juttu - " Ärge siis aktsiaid ostke, kui lennuk on just majja sõitnud" saame me ju niigi igalt poolt.
P.S Kas see õpik oleks suunatud rohkem aktsiate, optsioonide, lühiajaliste, pikaajaliste investeeringute või kogu börsiga seonduva kohta. Üleüldist juttu - " Ärge siis aktsiaid ostke, kui lennuk on just majja sõitnud" saame me ju niigi igalt poolt.
Ikka on küll!!!
Tõesta.
Näiteks Spets ju kunagi pani oma tehingute nimekirja välja.
Näiteks Spets ju kunagi pani oma tehingute nimekirja välja.
Vaata näiteks teemat: Kuidas optsioonidega läheb/ või /Kuidas lüüa turgu, teades vaid kalendrikuid / goodwill pole üldse hea asi / kuidas fondidega käitun, et juba paari tunni pärast olen kasumis jne.
Kui raamat valmis saab, siis annan mõned vihjed ning eeltellimus jääb kestma samal päeval!
kas sa oled jälle? (Börsipäev 19. Jaanuar (MEGATÕUS)) ;)
EI KOMMENTEERI
Palun avaldada minu tehingud optsioonidega!!!
Alvar, promod siin oma üllitist ja jätad igale polle vihjeid oma "võitudest" (mis iseenesest ei ole midagi taunimisväärset), kuid õigluse huvides viita ka oma "kaotustele", et sinust kui autorist tõesem pilt kujuneks.
Mulle on näiteks meelde jäänud, et olid XXL-i suhtes kogu aeg negatiivne ja siis äkki ca. kuu enne pankrotti soetasid endale possu ja tänansel päeval annad soovituse HOLD!!!
Mulle on näiteks meelde jäänud, et olid XXL-i suhtes kogu aeg negatiivne ja siis äkki ca. kuu enne pankrotti soetasid endale possu ja tänansel päeval annad soovituse HOLD!!!
XXL on müstika, kuid arvutist ostsin ma Pennut, mis kuulus Alo Koobile, mis edasi sai, seda võib vaid ette kujutada. Ma ostan ilmselt juurde, kaotada pole enam midagi, võita tohutult.
Alvar, kas Sa arvad, et need 5K lähevad müügiks ka? eestis? võid ju kergesti algul lasta 1000 välja. kulud oleks vihiku puhul u. 10+10 (trükk+turustus). edasine 10 peaks olema juba Sinu kasum.
tegelikult trükk peaks vist ikka kallim olema kui nüüd mõelda?
aga kui netis tahad müüa, siis vaevalt Sa üle saja maha saad müüa. edasine on juba nagu konspekti levik
aga kui netis tahad müüa, siis vaevalt Sa üle saja maha saad müüa. edasine on juba nagu konspekti levik
Palju patent maksab?
10k
10 K EEK vai? Olen nõus, kuhu pean pöörduma?
minu poole
Termin "Mania Grandiosa" on kellegile tuttav?