Pärnu

Pärnust ka uudiseid - teen uue teema, kuna linn südamelähedane ja Tartul juba on.

Mäletatavasti oli paar aastat tagasi suur kisa lahti, kuna randa uut hotelli ehitada soovijad tahtsid tegelikult korteritena müüdavat “apartementhotelli” ehitada.

Leiti siis väidetavalt uus ja aus arendaja, otse Graanul Investist:

Ehitatavasse kompleksi peaks tulema 210 numbrituba ja ligi 7000 ruutmeetrine konverentsikeskus.

Natuke hiljem hakkab nagu midagi sisse hiilima:

Kompleksi moodustavad 23 000 ruutmeetri suuruse brutopinna ja 210 numbritoaga spaa-hotell ning 7000-ruutmeetrise brutopinnaga konverentsikeskus, milles paiknevad lisaks sündmusruumidele ka 16 külaliskorterit.

Nüüdseks on siis “hotellitoad” müügis.

Peagi on müüki tulemas vaid 16 privaatset residentsi /…/ iga päev, oma pesas.

https://partspahotel.com/apartments/

Graanul Invest oma headuses, uus LV koos kohalike survegruppide, Parempoolsete ja EKREga - mis sealt ikka oodata oli.

Mulle jäi segaseks milles probleem on? Et sinu meelest 210 hotellituba võib olla, aga 16 korterit seal kõrval mitte? Lihtsalt kadedus või mõni argument ka keda see häirib?

Ma arvan sellest tuleb väga vinge spa, ammu oli sinna randa vaja midagi kaasaegsemat, merevaatega aastaringsed bassud jne. Rannahotell on väsinud ja Hedon on hotellinna küll äge (aga kallis) ent spa on seal ikka täiesti mõtetu.

Ma fakte ei tea, aga alles viibisin seltskonnas kus see jutuks tuli, siis räägiti 8st korterist mitte 16st ja vaevalt, et need avalikult müüki tulevad, pigem ikkagi arendajatele endile.

2 Likes

Jajah, avalik veebisait kust saab neid kortereid osta. 16 tk. Võiks enne vastamist ka linke vaadata.

Eelmine plaan tühistati paljalt kahtluse tõttu, et kortereid müüki läheb.

– miks on osad arendajad võrdsemad kui teised?

– kas planeeringuid siis peaks järgima (nagu arenenud maades) või mitte (kui raha räägib - a la Venemaa)?

Kas ise ka muidu Graanul Investiga seotud? (Gaslightingu tase ERR tsiteeritud info eitamisel annab alust eeldada…)

1 Like