Panen 400 tuhat mängu

Lugesin läbi LHV Directi loo Sissejuhatus daytradingusse ja otsustasin proovida,

Andke nõu kuni pole veel kogu kapitali läbikulutanud või, mis veel hullem rikkaks saanud.

noh, kui sissejuhatuse oled labi lugenud, siis void kyll koik 400.000 mangu panna.
daytradingus pole vahet mis alusvara on. soovitan nasdaqi futuure, seal saad lühikesi positsioone võtta ja volatiilsus on ka olemas
Talse, kus neid osta saab jne. Palun räägi veidi pikemalt!
to: Velikij
EYP tegelased müüvad sulle palju kulub, mine ainult ja küsi. Lepingu tagatisraha on miskit pealt 130 000 kr või taolist.
Karmide meeste karm mäng. Asjad on ju avatud nii ülesse, kui ka alla. Kauplemine käib 24 tundi jutti.
Ideaalne võimalus raha teenimiseks kui ka kaotamiseks. 50:50.
TNT, EYP kaupleb Sul futuuridega 24h järjest??? Ära tee nalja. Kui Trigon hakkas US aktsiaid vahendama, siis teatati et (Eesti) õhtul loomulikult tehinguid ei tehta. Seega kui turg liigub siis nuta vaid tasa.
hmm, TNT, siis ma olen ajast maha jäänud:-(
Kas ma mainisin, et EYP kaupleb futuuridega 24 tundi järjest? Ma mainisin, et kauplemine futuuridega käib 24 tundi järjest.
EYPs saad sa teha tehinguid ca 9-22. Või midagi taolist.
Arvake.ära,kas.olen.plussis.või.miinuses?
####
GSTRF,EGRP,ERICY,COMS
####
7707

kui sa juba siin küsid siis ikka plussis
nope.
####
2esimese.päevaga.teenisin.480.daala.
täna.hävisin.640.daala.
####
nii.et.miinuses,
ime,et.siin.yldse.kirjutan.
tuju.on.fucking.sant.
####
peaks.laskma.mõnel.jobul.endale.välja.teha:)

See vist ongi selline värk. 500 plussi, 500 miinust.See daytrading.
Õnnelikud inimesed, mis muud...
Ei tahaks Eesti pankadele anti-reklaami teha aga futuure ei ole küll siit kaudu mõtet teha. Komisjonitasud on nii räigelt kirved, et futuuride daytraidinguga ellu ei ole võimalik jääda. See on mu isiklik arvamus...
Ma tunnen isiklikult inimesi, kes on ellu (ja rahasse) jäänud. Ise pole aga kahjuks selle kaliibri tegija :-(
to viies:
minu teada tehingud küll kallid ei ole, vähemalt EYP mitte. Kui mina uurisin siis üks tehing oli kuskil 12 USD-i. Odavamalt eriti kusagilt ei saa.

to lara croft:

mille põhjal oma tehinguid teed, on ka mõni süsteem või paned lambist?
fluctuation, soovitaks natuke põhjalikumalt näpuga hinnakirja ajada, 12 USD? Nii madalat futuuride tehingutasu pidid küll unes nägema.
Ei tahaks EYPle reklaami teha, aga selle summa pealt on komisjonitasu alla 1 punkti NASDAQi indeksist. Vaadates kuidas viimane päevas liigub ei tohiks komisjon küll kahjumissejäämise põhjuseks olla. Läbi EYP saab kaubelda muuseas 8.30-23.15.

Lisaküsimused?

Meili mulle
to olavis:
palju siis on, oleks võinud nagu mainida
minimaalne on vist 25$, üks punkt ühe futuuri kohta on vist 20$ nii et tehingutasusid ei võiks küll lossis süüdistada, kuigi EYP paneb vist päris korralikult iga tehingu pealt pappi tasku.Kus saab odavamalt ja kui palju eest?