Päevakaja

See on üks idiootsemaid reklaame, mida ma näinud olen.

4 Likes

Kui soov on inimesi Ukrainale annetamisest eemale peletada, siis see reklaam täidab oma eesmärki. Ka neid inimesi, kellel sellist autot pole ja nad ka sellisest ei unista.

4 Likes

:slight_smile:
Aidake parem Ukrainasse vanu maastureid osta.

6 Likes

Kaubamärk “Eesti Pagulasabi” ja selle väga kurva häälega rääkiv meedia-esindaja paistab olevat ere näide sellest, kuidas nähtus “abi andmine” on kujundatud tulusaks isiklikuks äriks ja väga huvitavaks tööks, mida oma elu sisustamiseks saab ainult mõni üksik õnnejunnis sündinu endale korraldada.

Ei ole vaja vaadelda ainult palka, sealt laekuvad igasugused hüved, k.a. komandeeringurahad, toitlustamine, varustus jne.

Kui suur osa selles suurepärases äris on maksumaksja rahal? Pakun: moodustab tõenäoliselt lõviosa.

8 Likes

Makaumaksate raha on enamus. Pakun, et üle 95%. See Kliimaministeeriumi tuleks ASAP laiali saata.
See on Mondo (Ossi naise juhitud) tehingud riigiasutustega.

4 Likes

Lennu oleks sellise valitsuse laiali saatnud kes mõtles välja kliimaministeeriumi ))) Kliimaministeerium my ass, kus on minu rekolber ? )))

1 Like

Heategevus on alati tegijatele mõnusalt sisse toonud. Ok, ma saan aru, et päris tasuta ei peagi kõike tegema aga mingi mõistlikkus võiks jääda.

3 Likes

No loodax, et neid endid sõraline tabab

Ma arvan, et neid andmeid kajastatakse valesti. Ilmselt arvestatakse kõik tasutud maksud ainult põhikohaga töötajate peale ja jäetakse töövõtulepingud, ajutised töötajad jne. välja.

2 Likes

Huvitav, kas mõni reformierakonna poolt riiki lubatud väärtuslik teadlane või spetsialist?

3 Likes

Pigem on see jah statistiline anomaalia. Töövõtuleping taandatud täistööajale jne. Sellest on varemgi juttu olnud.

1 Like

Eelnevatel aastatel.
Screenshot 2025-12-21 at 21-37-43 2024-sihtasutus-hille-tanavsuu-vahiravifond-kingitud-elu-aruanne.pdf

2 Likes

Peaks kah regama MTÜ, ,Andke midagi, )))

Huvitav, kas Fggjjhj: on pederast?

Tuleb vastata samal tasemel.

2 Likes

Heh, tupiktänav, aga pikk. Sa vist mõtled pigem seda varasemalt metsaklubi poolset otsa? Seal on jõgi keerdus ümber kruntide? Jessas küll, ma oleksin ükskord rattaga sealt üle silla rallides peaaegu jõkke käinud. Meil oli sõpruskond nn suvelastest ja kohalikest, kes siis terve suve koos trallisime ja taidlesime. Üle tänava naabri memm tegi tuletõrjepasuna häält ja hõikas meid üle küla kodudesse sööma. Muidu vist olekski alles ööseks laekunud. Ja puhkajad muudkui vahetusid, valged tulid ja pruunid läksid. Mõnus aeg oli. A, mina olen sinust siis tibukene vanem.

Ma ikka seda teist tänava otsa mõtlesn, kus tävana asfalteerimisega päris lõpuni välja ei mindud. Krunt oli jõega piirnev ühest küljest, kuid ma mõtlesin seda, et kogu see Metsa tänava piirkond oli jõega ümbritsetud. No ja sellel Metsaklubi sillal pandi endid ja rattad proovile. See oli koht, kus sai oma ratta tippkiirusele, seda just Metsaklubi poolt tulles. Teine ohtlik sild oli Merekivist muuli poole minnes. Üsna kitsas betoonist kaarsild, millel piirdeid ei olnud. Sellele vaatamata pandi sealt täispööretel üle. Õnneks ei olnud see sild veest palju kõrgemal. Igasugu hullusi sai tehtud, näiteks meeldis meile noore lehtpuu ladvast kinnihoides maapinnale hõljuda. Lõbus oli raudselt. Üks probleem selle siin kirjutamisega on, et varsti soovitatakse oma teema teha :slight_smile:

2 Likes

Soome Elisa küberturvalisuse juhi Karri Jäkkö sõnul otsustas ettevõte muuta Soome petturitele võimalikult ebaatraktiivseks sihtkohaks. Lahendus põhineb kõnede päritolu ja numbri tehnilisel kontrollil. Pettuseks hinnatud kõned märgitakse tundmatuks või blokeeritakse, mistõttu kõnedele enam ei vastata.

3 Likes

«Tahan selgelt öelda: kui need väikesed rohelised mehikesed kunagi meie piiri ületavad, siis me laseme nad maha. See on tagajärg, selles pole kahtlustki,» vahendab väljaanne Tsahkna sõnu. «Kui Venemaa pole kindel, kas me tõesti reageerime, saavad nad meid testida.»

Meil on oma kloun. Kahjuks.
https://www.postimees.ee/8385787/valismeedia-tsahkna-lubas-et-eesti-kohtleb-nn-rohelisi-mehikesi-karmilt

2 Likes

Kuidagi lahja. Ma lajataks sosnovõibori paari himarsiga sobiva tuule korral

Huvitav, miks küll Elisa Eestis seda sama lahendust ei taha kasutada?

2 Likes