Erakonna noortekogu on mobiliseeritud. Loodetavasti on see seltskond sama agar siis kui on vaja relv kätte võtta ja kaevikusse liberaalseid väärtusi kaitsma minna.
Kui siin tõesti noortekogulased öövahetusi teevad, siis palun foorumihalduritel raskendada automaatika kasutamist
Postituste peitmisest on mul täiesti ükskõik, aga ma lihtsalt tahan, et väikesed võimu ihaldavad broilerid kannataksid Captchasid lahendades.
Ceterum censeo - postitamine tasuliseks. 1000€ teema, 100€ postitus - tulu Ukraina võidu toetuseks.
Mõnes mõttes on see “community” siin mudel laiemast ühiskonnast.
Täpselt samad kriiskavad ja kõike bännivad “liberaalid”, keda tegelikult on vaid imepisike protsent ühiskonnast.
Ja siis peidetakse see ära? Ja liberaalidest “Lehtmed” pistavad kõik tasku?
You’ve disabled me in your preferences. You need to allow new user onboarding tips to interact with me.
You’ve disabled me in your preferences. You need to allow new user onboarding tips to interact with me.
Ei pea just eriline selgeltnägija olema, et näha, et tulevikus, kui need lapsed täiskasvanuks on saanud, hakkavad siit suured kohtuasjad tulema, homoseksuaalide, kes on lapsi ära kasutanud oma ego ning edevuse rahuldamiseks, ja riigi vastu, sest riik on kõike seda mahitanud, sest lastelt on võetud nende emad ja lapsepõlv. Seda muidugi juhul, kui selles järjest pöörasemaid tuure võtvas düstroopias sõltumatud kohtud tegutsema jäävad.
Kas pole mitte nii, et kui sa oled sünnijärgne Eesti kodanik ja mõni teine riik annab kodakondsust nii, et sa ei pea Eesti omast loobuma, siis ei saa Eesti kodakondsust ära võtta?
Teistpidi küll, kui mõne teise riigi kodanik soovib Eesti kodanikuks saada, siis ta peab teisest kodakondsusest loobuma.
Mis siis kui ETVs promoks homopere asemel sama ponksi intsestiperet?
Oleks ema ja isa, täitsa naturaalsed, samasuguse kahe vinks-vonks poisiga, täitsa bioloogiliste lastega.
Selle väikse vahega et ema oleks poistele samal ajal ka õde ning isa oleks ka vanaisa, miks mitte ka boyfriend.
Kas selline pere ei saa siis õnnelik olla?
Kas keegi mõtleb sellise pere laste peale, kui keegi telekast nende pere elukorraldust nähes seda kritiseerib?
Kas Avatud Eesti Fondi sponsoreeritud MTÜ Emanikkujad ei peaks siis tegelema koolidele ja lasteaedadele ka säärase peremudeli normaliseerimise promo ja stratkomiga?
noh neid ‘teadlike paare’ peaks meil veel omajagu olema nt. kuulsamad võiksid olla
olümpiavõitja+kinnisvaraärimees
musta-pori-näkku autori tänaseni peaiselt jänkistanis elav eks-abikaasa
ja neid raseduse lõpus enne lennukeelu algust jänkistani leidnud ‘nutikaid’ leiab omajagu …
panustatakse sellele et nii nagu veremaa väidab hoolivat venelastest nii võiks ameerikamaa hoolida oma kodakondsetest …
Ma ütleks kogu selle jama kohta hoopis, et… pigem on “õigusjumalanna pime”. Või õieti, inimesed on LOLLID. Lollid ja edevad ja tõprad. Ma ei tea, kas seda saaks “seadusega ravida”. Tegelikult ju juba prooviti. Klassipilte ja muud sellist ei tohi enam veebi üles panna.
Millal hakkavad VANEMAD taipama, et “oooo niii nunnude” oma opossumitega ei maksaks eputada kaamera ees, telesaates, youtubes, sotsiaalmeedias…
Mina võtsin põhimõtteks, juba AMMU enne kui “deepfake” ja AI ja “massiivne andmekogumine” moodu läks, et ma mitte ühtegi oma alaeliste laste pilti ma Internetsi ei riputa. Mitte kusagile. Mitte ühtegi kanalisse… punkt!
Saavad täi-sealisteks, siis otsustavad ise. Võtku kasvõi kõik oma lapsepõlvepildid ja pistku Instasse või kuhu iganes. Siis kui nad on ISE võimelised otsustama.
Minu jaoks on see “moraalne lombakus” (ajupuudulikkus) täpselt selles kohas, kus homo (või ka mittehomo)issi või emme läheb kusagile avalikku kanalisse oma opossumit demoma.
T…maa. Tegemist on tulevase Inimesega (loodetavasti) mitte mingi kuradima näitusekoeraga.
P.S. Pardon my french - see teema ajab mul adreka ja vererõhu üles.
P.P.S. Kas tõesti on inimesed nii lollid, süüdimatud, edevad ja vastutustundetud, et peaks seadusega reguleerima: “Sina ei pea mitte oma alaealise pilti Internetsi panema”
Suur osa liberaste hõiskavad, kui nunnu, armastatud ja turvaline keskkond on noil lastel. Ei saa ka neile seda pahaks panna - nende pandeemiline pealiskaudsus ja kommunistlik loosunglikkuses ei ole midagi tavatut. Võibolla ongi kõik tore - ei lükka koheselt ümber.
AGA, sisetunne ütleb - olles ka näinud - et need jõnglased võivad olla sellele edevale paarile osaliselt lustlikeks mängukannideks. Energeetiline ruum, milles need lapsed kasvavad on kindlasti erinev mehe-naise ruumist. Lapsed kohanevad kergesti, otsivad eeskujusid, seega saavad mõjutatud kasvukeskkonnast.
Lapse jumalik õigus on siiski kasvada üles mehe-naise energiaruumis. See on see, mille poole peab loodus ja ka ühiskond tervikuna püüdlema. Kõik muu on siiski kunstlik, poolik ja mitte täisväärtuslik. Üsna üheselt mõistetav.
Ei saa ka aru, et kus või mida tegema peaks.
Ei saanud ka aru, et mis selle suure postituste peitmise taga oli. Tahaks teada, et miks mu postitused ära peideti?
Veidemann ütles nii intervjuus kui ka hiljem, et kommenteeris saadet isa, vanaisa ja televaatajana, Kui kultuuriministril puudub elementaarne lugemisoskus, siis ehk oleks aeg vabastada koht mõnele kompetentsemale inimesele.
Lisaks toob ta välja, et Kultuuriministrina on minu ülesanne tagada, et avalik-õiguslik ringhääling saaks tegutseda vabalt ja sõltumatult, järgides meie riigi põhiseaduslikke kui oma eetilisi ja seaduslikke põhimõtteid,“
Kuidas läheb see kokku sõltumatusega kui minister ütleb, et mida keegi mõelda tohib?
Ja mõelda edasi, mida selline keskaja tasemel hullude totalitaristide elik liberastide klaperjaht endaga meie ühiskonnas kaasa toob? Sõna ja arvamusvabadus saab siit ühe korraliku hoobi veel ribidesse. Tühistamise ebameeldivus, seleta ja põhjenda, kaitse end - nagu milleks see jant kõik?
Et nagu julged ka edaspidi vasak liberaalide hoiakutega vastuolulisi sõnumeid avaldada?
Nende hullude jaoks sobib arvamusvabadus vaid sellisel kujul, mis on nende endi vaimuvaese ja piiratud arusaamaga kooskõlas.
Think again ![]()
Nõuka aeg, enesetsensuur ja kommunistid möllavad jätkuvalt. Ühiskond ajutiselt sulgub ja kaugeneb valitsevast aina enam, kuni kriitilisel massil viskab viimaks üle
Siis tuleks abieluväline seks ja lahutused ära keelata.
Purga isegi ei tea, mida Rahvusringhäälingu seadus tegelikult ütleb selle eesmärkidena
§ 4. Rahvusringhäälingu eesmärk
Rahvusringhäälingu eesmärk on kaasa aidata Eesti Vabariigi põhiseadusega sätestatud Eesti riigi ülesannete täitmisele.
Selleks loob Rahvusringhääling programme, toodab ja vahendab saateid ning korraldab teisi tegevusi, mis ükshaaval või kogumis:
1) toetavad eesti keele ja kultuuri arengut;
2) väärtustavad Eesti riigi ja eesti rahvuse kestmise tagatisi ning osutavad asjaoludele, mis võivad ohustada Eesti riigi ja eesti rahvuse püsimist;
3) aitavad kaasa Eesti ühiskonna sotsiaalse sidususe kasvule;
4) aitavad kaasa Eesti majandusliku heaolu ja konkurentsivõime kasvule;
5) aitavad kaasa demokraatliku riigikorralduse edendamisele;
6) selgitavad looduskeskkonna säästliku kasutamise ja jätkusuutliku arendamise vajadust;
7) väärtustavad perekonnal põhinevat ühiskonnamudelit;
8) aitavad kaasa Eesti ajaloo ja kultuuri audiovisuaalsele jäädvustamisele;
9) tagavad igaühele vabaks eneseteostuseks vajaliku informatsiooni saamise.
Ma ei näe küll, et taoline propaganda stiilis kuna tagurlikus Eestis, kus kehtivad kiviaegsed kodanlik-natsionalistlikud seadused, ei tohi lapsi osta, siis ostke need välismaalt ja vaat kui heaks teie elu läheb siis ühtki neist ülesannetest täidab. Ja taoline kooslus ilma emata, kus naise roll taandati ainult rakudoonoriks ja anonüümseks inkubaatoriks, ei ole küll see perekond, millel Eesti ühiskonnamudel põhineb. Me oleks omadega ikka puhta pekkis kui oleks. Sellise mudeli alusel oleks eestlaste väljasuremine lähemal ajal täiesti kindel ja pöördumatu .
Õnneks on 99, 99 % Eesti lastel ka emad olemas ja nad on vägagi tegevad oma laste kasvatamisel, sageli peavad seda tegama üksinda ja kannavad ka isa koormust,- sealjuures ka rahalist koormust - kui isa on metsas, saba seljas nagu Oskar Luts Kevades ütles.
Muide kui oli see fopaa ETV vana-aasta programmis imikunukkude pildumisega naise jalgevahelt põrandale, siis ütles Purga, et ERR on sõltumatu ja tema ei hakka sekkuma selle programmi koostamisse. Nüüd siis ikka pidas vajalikuks programmi koostajate eest ambrasuurile viskuda.
Kogu selle asja juures on hämmastav ainult üks asi: et isegi Veidemannil sai lõpuks woke -propagandistlikust jampsist ERR-is kõrini ja ta julges piiksatada midagi selle vastu. Võib seetõttu oma kohast ilma jääda. Võib-olla 79-aastaselt olekski aeg nati rahulikumat elu elada. Kuid üsna kindel, et siis pannakse sinna mõni võimudele 100% ustav nagaani ja nahkmantliga punakomissar, kes peab vastuvõtmatuks kõiki neid kodanlik-natsionalistikke eesmärke, mida seadus ERR-ile paneb.
Samuti ema või isa ära suremine sellel ajal, kui lapsed väiksesed on, tuleks ära keelata.
See on lubamatu kui ema sureb vähki ja lapsi peab isa üksi kasvatama. Sellisest perest tuleks lapsed lastekottu anda.