Isenesest on see kõik ilus ja tore, aga minul on teatav kerge kõhklus, et üks riiklikult monopoolses seisus AS peaks päris sedasi seda asja ajama. Aga mina olen muidugi loll ka mulle on õnneks kõhklemine lubatud.
“Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi visiooniks on olla suunanäitaja kestliku kinnisvarakeskkonna kujundamisel. Me tunneme vastutust oma teadmisi arendada, kogemusi jagada ja valdkonna muutusi eest vedada. Meile läheb korda, et kogu ruumiloome, sh ruumilise planeerimise, projekteerimise, ehituse ja kinnisvara haldamise tippspetsialistide järelkasvul oleksid kvaliteetsed teadmised ja oskused. Me peame oluliseks, et valdkonna erialad oleksid noorte seas atraktiivsed. Näeme võimalusi nii teadlaste kui ka alustava põlvkonna kaasamises, sest uute ideede ja teadmistega on võimalus luua nutikaid lahendusi erinevate valdkondade ja osaliste koosmõjus. Homse loovad tänased talendid, mistõttu soovime märgata, tunnustada ja toetada uut andekat põlvkonda”
see on ikka uskumatu
Nädalaga 56 inimest, ei kujuta ette kui palju peab selleks inimesi “läbi kammima”
Kas “Õnne 13” ei ole seda teemat läbi võetud, kui ei ole, siis on vaja imekiiresti koostöös politseiga see osa ära teha, kus Alma või kes seal peaosatäitja praegu on laseb endal pangakonto tühjaks teha ja siis selgub, et seda raha enam ei saagi tagasi.
Arvan, et nii jõuab sõnum potentsiaalsele segmendile kõige paremini kohale
Seda – internetikelmuste kohta – võib hoiatada niipalju kordi, kui võimalik, inimesed vaatavad telekast või loevad neid hoiatusi, noogutavad igati õhinaga kaasa. “Õnne 13” võib seda teemat kajastada edasi-tagasi, inimesed vahivad ja noogutavad. Ja inimesed arvavad, et on turvaliselt nüüd kaitstud.
Aga siis tuleb kõne petturilt ning seesama inimene haarab oma Smart-ID ja edastab oma pinkoodid taaskord helistajale ja ta ei oska seostada oma tegevust ei nende hoiatuste ega “Õnne 13”-st nähtuga. Sest inimese psühholoogia on juba selline ning lisaks Smart-ID on tehnoloogia mis ei vaja füüsiliste takistuste ületamist ja võimaldab seda petturitel lihtsalt sooritada - vaja ainult inimene õnge otsa saada.
Ning lõppkokkuvõttes, kuna mobiili kaudu on võimalik saada ligi pangakontole ning teha sealt ülekandeid siis inimene ei saa aru, mida ta oma mobiilis teeb ning nii kõik need koodid lõpuks petturi kätte saavadki… Oleks pangakontol ülekannete tegemise võimalus piiratud arvuti kasutamisega, oleks inimesel ehk parem visuaalne ülevaade, mida ta oma pangakontol toimetab ja kuhu ning palju raha kannab.
Ei usu eriti, et pettur suutis panna selle 100000 eurot korraga kaotanud isikut ennast seda summat number-haaval sisse toksima arvutiekraanil. See 100000 euro kanti ikka nii üle, et konto omanik ise ei taibanudki mis temaga toimub. Ja sellised kättesaadavad tehnilised võimalused peaksid iseenesest olema juba lubamatud, tegelikult.
Kui mul on aega ja tuleb see fakekõne, siis tavaliselt lasen endal lustida - ajan iba, ütlen suvalisi smart id koode jne. Sellel tõpral jääb vähem aega kedagi teist peedistada.
Huvitav viimasest paarist nädalast on see, et nad on minu numbri klooninud vist e saan kõned suvalistelt numbritelt e nagu oleksin helistanud sinna. Palusin operaatoril tegeleda, aga ikka tuleb.
Huvitav viimasest paarist nädalast on see, et nad on minu numbri klooninud vist e saan kõned suvalistelt numbritelt e nagu oleksin helistanud sinna. Palusin operaatoril tegeleda, aga ikka tuleb.
Selleks on lahendus operaatoritel olemas aga siin on 2 aga:
a) kõik operaatorid ei ole vist veel süsteemiga ühinenud
b) see töötab minu teada nii, et kui kõne tuleb välismaalt, aga võrk teab, et selle numbri omanik on parajasti Eestis, siis ei lasta kõnet läbi. Kui aga omanik on välismaal, siis vist ei suudeta tuvastada, et see kõne pole õige. See blokeerimine ei töötaks ka juhul, kui petturid suudaks kõne Eesti operaaotori võrgust algatada aga ma oletan, et seda nad ei suuda.
Minu autolaadimiste kulu septembris.
See pilt selgitab osaliselt seda, kuidas minul on raha investeerimiseks, samas kui sotsiaalmeedia kommentaare lugedes on automaksu teemades kõik kohe-kohe nälga suremas, sest paha valitsus(või naabrimees) röövib. Läbisõit septembris 800km.
Klaase ei pea jääst kunagi puhastama, sest sooja hakkab puhuma peaaegu kohe pärast kütte sisse lülitamist, kuid lisaks sellele on veel rooli -ja istmesoojendus ka. Vot selline lugu siis.
Pane siia elektri varastamised ka juurde. Investeerimine on alati mõistlik aga selle juures ei tasu normaalselt elamist ära unustada. Plaan investeeringutest tulevikus elama hakkamine võib sootuks ära jääda.
Automaksu hädaldamine on selgelt üle võlli ja üle pingutamisega muutub see hädaldamine naeruväärseks. Mul on automaks aastas ca 1000€ ja liisingu kuumaks 1500€. Euriboril on olnud kuu kulule automaksust suurem mõju.
Ma ei pea ka klaase kunagi jääst puhastama, sest pargin autot maa-aluses parklas. Mis teised selle teadmisega nüüd peale hakkavad?
auto juures on peamine sõidumugavus ja sõiduelamus
kas sa oma autoga vahel Peipsi sibulatuuri otsa saad teha?
Kirjutame kahe käega alla. Samas, elektrikad nagu Tesla suudavad kohalt võttes selle elamuse täiesti pakkuda. Vähemalt G-de osas. Isegi ületavad ICEt. Aga muidugi V8 bassihäälne podin, mis läheb möirgeks üle või kõrgete pöörete turbo järsul rakendumisel kostev kõrvulukustav harpüia-kriise on elektrikatest ikkagi puudu ja ei tule sinna ka kunagi.
See on nagu toiduga. Sama kalorite hulk võib olla “sööklaportsus” ja isegi sama maitsega, aga tal pole seda “toiduvälimust” ja “toidulõhna” ja “atmosfääri” ja “vibet” mis on sama toiteväärtusega ja võib olla isegi samadest komponentidest toidul restoranis.
Kilovatid ja njuutonmeetrid on olulised. Aga kui kilovatid ja njuutonmeetrid ei ole samas ka KUULDAVAD, NÄHTAVAD, TUNNETATAVAD (good vibrations), siis on nagu… pool puudu.
Kui su eesmärgiks ei ole seda õuesolijatele lasta, siis auto sees on alati audiosüsteem abiks.
Küll tehakse ära, kui nõudlejaid piisavalt.
Peaks juba olemas olema aga see on umbes sama nagu vegan “liha”.
Väljalaske süsteemis olevat kõlarit, mis tavalisele õlipõletajale Ferrari hääle tekitab on näiteks VAG grupi masinatele täitsa tehasest võimalik lisavarustusena tellida. Isiklikult tean kahte sellist Porschet millel kapoti all 3.0tdi aga hääled nagu lambol.
Aliekspressis ka letikaup, kes tahab oma autot tegelikust võimsamana eksponeerida.
Mulle meeldiks oma autot ikka “tegelikust sitemana” eksponeerida. Unistuseks oleks näiteks Volvo 240 “rotikas” small blockiga või siis Sierra millele “kohalikud kulibinid” on vahele aretanud engiina Nissan Skyline legendaarsest RB seeriast (üks selline oli isegi turul 15 kilorubla eest, aga kadus kiirelt). Peaasi, et pealtvaates oleks kole, kandiline, “roostes” ja vana.
All go, no show. (Kuigi ka “no show” on paradoksaalsel kombel mõnes mõtes “show”) Aga selle võiks vist autonduse teemasse ringi tõsta?
ja ma arvasin, et mõmmikul on siin kõige pikem shlong. aga oli veel üks ritv püksis peidus.
oman hetkel bensukat ja mõtlen, et järgmine peaks olema elektrikas. ei suuda näha ühtegi eelist bensukal. aga majanduslikult näen elektrikal eelist, ja ei pea kusagilt elektrit varastama.
sibularingil käiks ka vabalt ära tänaste rangedega. aga kas ma sinna nagu päriselt ka läheks. pigem mitte.
eks põlva passatitel ole ka oma sekt, kes jäävad jäägitult seda kummardama. usulisi veendumusi ongi raske muuta.
Veider, ma näen seda täpselt vastupidi. Ühtegi eelist elektrikal vs bensiin ei näe
Oleks mul lühiotsi tihedalt siis mõtleksin elektrika peale.
Ma olen paar korda tagaistmel elekrikatega sõitnud, jah kiirendab hästi ja siis see krd salvestus pidurdab hästi. Võibolla roolis oleks teine tunne, reisijana polnud mitte kuidagi mugav. Olen sattunud elu jooksul ka mitmete nö “autode” rooli, kõige ägedam oli 911 turbo S, sport nupp välistas pöörded alla 4k, 0-100 3 sek, huvitavam oli 100-200, jah olin pätt, aga see 4x4 400kw oleks olnud patt mitte proovida, keraamiliste piduritega e kännutaha. PS:piirkiiruse ületamise eest olen elus 2x trahvi saanud, üks kaamerast.
Vaevalt sa patu kategooriates arutlesid. See on riskianalüüs, kas väidetav kasu väärib küünlaid.
Ma ei ole päriselt kursis, mis see karistus võiks olla. Oletan, et 48h aresti, sõiduõiguse kaotus vähemalt kuus kuud ja mingisugune rahatrahv ka. Minu jaoks 2 minutit elamust ei kaalu üles 6 kuud ühistransporti.
Ma Klaasist vaimustuses ei ole ja temas uut REFi juhti ei näe, aga Isamaale koha kätte näitamiseks kõlbab.