Pealik, jah, ma saan teoreetiliselt aru, mu küsimus oli, et kas sa reaalselt ka mõnda sellist inimest tead või vähemalt temast kuulnud oled?
Mis puudutab topeltkodakondsusest teadmist (see ei puuduta ainult halle), siis otseselt mingit nimekirja kuskil ei ole jah, aga teatud olukordades jääb manööverdamisruum üsna ahtaks. Üks levinumaid vahele jäämise viise oli näiteks see, kui ei saada aru, et piiriületusel pead sa kogu protsessi ühe passiga tegema - kui võtad piltlikult Narva sillal teisest taskust VF passi, siis EV poolt väljastatu ei saa templeid sisse ja tagasi tulles on kohe küsimus õhus, et miks nii? Ja igasugu vanemluse ning pärimisküsimuste skeemide läbi on ka neid ridu ikka kõvasti hõrendatud. Aastal 2000 oli halle passe mingi 200k, täna on veidi üle 60k.
Ehk nagu ma ütlesin, asjaolu et Jason Bourne’il on 7 passi ei tähenda automaatselt, et sedasorti laveerimine igale Ivanile jõukohane on.
Kas ta on ise ka siis sibul?
Meiega st Putiniga selles kontekstis?
Raik peaks päritolult olema ikka eestlanna. Mis esivanemate veri tal sees vemmeldab, seda ei tea.
Raigi üks miinus on(nagu paljudelgi juhtivatel kohtadel isikutel, kes poole ninaga poliitikat ka nuusutada saavad), et ta armastab võimu nagu vana naine vihmavett.
Ja selle nimel (Narva linnapea koht) on ta palavaid palveid pangede kaupa, salasoove salvede kaupa igasse ilmakaarde lausunud. Avaldub see siis narvakate poolehoiu võtmises.
Nii et tema verbaalsest õhuhäire või udusireenist meediamaastikul võib mõnes mõttes aru saada- praegu loksutatakse tema aastatepikkust tööd ja vaeva Narvas üle parda.
Peale järgmisi kohalikke omavalitsuste valimis oli õrnõhuke võimalus, et Narva hakkab “Luganski Rahvavabariiki või Donetski Rahvavabariiki mängima”. Õnneks tõmmati sellel kriips peale. Nüüd “nutavad” kõik need, kes selliseid mõtteid mõlgutasid.
Sul on vist tähelepanuta jäänud, et antud põhiseadusemuudatus mõjutab alles ülejärgmisi KOV valimisi, mitte neid mis see sügis tulevad. Et ehk siis võimalus, et seltsimees kes idavirus viimasel eurovalmisel ülivõimsa tulemuse tegi võtab sügisestel valimistel võidu ja hakkab moodustama Narva Rahvavabariiki on jätkuvalt õhus.
ei ole ju nii, kehtib ainult hallipassiomanuike kohta.
Narvas on mingi kolmandik Vene passiga, see on suur asi ikka.
Vale ettekujutus. Juba sel aastal ei saa kolmandate riikide kodanikud KOV valimistel hääletada, kodakondsuseta isikud sel aastal aga saavad veel viimast korda. Järgmisel KOV valimistel ei saa ka nemad enam linna või vallavolikogu Eestis valida
Inglismaal tekitab pingeid Vanglate Nõukogu (Sentencing Council) otsus, et alates 1. aprillist peaks karistuse määramisel valgenahalistele määrama pikemad või rangemad karistused. Tegemist klassikalise “two-tier policy” näitega.
Nüüd võiks ette kujutada, mis toimuks Euroopa linnade tänavatel, kui mõnes riigis oleks tehtud samasugune otsus, aga valgenahaliste asemel oleks öeldud “mustanahalised” või “islamiusulised”…
UKs on üldse veidraid asju toimumas:
20 moslemist parlamentääri nõuavad et UK ehitaks rahvusvahelise lennujaama Kašmiiri (Pakistani ossa), kuna hetkel peavad nende valijad sõitma ekstra 3 tundi. Samas olid samad MP-d vastu Heathrow laiendusele ja nende ringkonnad (eriti Birmingham) on näiteks uppumas prügisse (nagu me teame, siis moslemid on väga “puhtustarmastavad”).
Nagu me teame, siis UK politseil pole piisavalt inimesi, et kuritegusid uurida ja väljasõite teha, samas on vahendeid saata 3 ekipaaži privaatses whatsapi grupis kooli juhtkonna määramise üle kurtnud lapsevanemaid arreteerima ja neid 8 tundi kongis hoida.
Pmst iga päev tuleb midagi.
loodame, e see vihakõne seadus ikka võetakse vasttu siis saame edaspid nende näod ka teada, kes siin kommenteerivad. Maris Lauri ikka vedas seda tänuväärset ala, praegusel it ministril on nii pikk plaan, et enne kolmandat ametiaega vist selleni ei jõua
Noo, minu “näo” leidmiseks, näiteks, kulub 30 sekundit googlet. Ma ei ole kunagi teinud ka erilisi pingutusi, et oma identiteeti kuidagi varjata.
Aasta õppija 2023?
Suurbritannias hakati uurima kuhu väljapoole antav raha kulub. Tulemuseks väga põhjalik ülevaade
Ega mina Teie kohta infot hakka otsima. Ikka vihakõne amet ja politsei. Britttidel on see seadus juba eelmise sajandi 88 -st aastast? Eks iga õigus kulub ikka lõpuks marjaks ära, et selle loojale nöör kaela, kott pähe ja taburet jalge alt ära lüüa.
To: kasutaja139.
Ehk tooksid välja need tekstilõigud kus kodanik Offf (või keegi teine) vihakõnet paneb ja ehk oskad välja tuua ka mõned teiste riikide seadustest või meie seaduse mustandist pärit paragrahvid, mille abil saaks Offfi (või kellegi teise) vangi mõista.
Vaatasin huvi pärast mida mu kasutajanimi toob - Google AI tegi isegi pisikese kokkuvõtte mu kohta
Ajakulu alla 5 sekundi.
CHINESE STATE MEDIA: CHINA, JAPAN AND SOUTH KOREA REACH A CONSENSUS THAT THREE SIDES WILL JOINTLY RESPOND TO THE US TARIFFS.
Tahaks näha, kelle bingokaardil see oli.