Täna on jälle rõõmustavaid uudiseid, Venemaalt ei maksta enam pensione Eestisse. Neid, kes üle piiri seda kätte saama lähevad, vast enam riiki tagasi lubada ei tohiks? Milline erakond selle ära teeks, saaks palju hääli?
Kuna onu donaldi teema on liiga populaarseks osutunud ja foorum saatis sellise teate:
This topic is temporarily closed for at least 4 hours due to a large number of community flags. This topic will automatically open 3 tunni pärast.
, siis USA uus rahatäht oleks küll rahakas idee.
Jänkidele õnne tooma, MAGA põlve uueks looma- parafraseerides Kroitserwaldi.
[quote=“sigala, post:34640, topic:24205”]
Venemaalt ei maksta enam pensione Eestisse
Armas küll, kuigi ma ei saa aru, mille alusel on neil pätiriigi penskaritel õigus meilt elamistoetust küsida? Miks üldse selline võimalus olemas on?
Riigikohus arutas juhtumit, kus politsei- ja piirivalveamet (PPA) oli määranud Leore Lisann Klõšeikole 120 eurot trahvi selle eest, et naine hoidis 5. novembril 2023 Tallinnas Vabaduse väljakul toimunud meeleavaldusel käes plakatit kirjaga «Jõest mereni», eksponeerides sellega avalikult inimsusevastase kuriteoga seotud sümbolit seda tegu toetaval või õigustaval viisil.
Riigikohus leidis: Otsuses seisab, et kui sümbolit on võimalik isegi eksponeerimise aega, kohta ja viisi arvestades objektiivselt sisustada mitmeti, s.o sümboli peamise tõlgenduse suhtes ei ole ühiskonnas välja kujunenud selget seisukohta, tuleb teo koosseisupärasust eitada.
Kurb.
Kumb sa siis nüüd oled, Euroopa võltsliberalismi pooldaja või vastane?
Olen alati olnud Iisraeli iseseisvuse ja kaitstuse poolel araablaste vasu. Mis ei tähenda, et Iisraeli juhid ei või ka mõnes asjas eksida. Siin pole üldse mingit küsimust, kui keegi nt viitsiks postituste ajaloos uurida.
Olin kunagi Msk siseministeeriumi alluvuses. Ei olnud isegi komsomol, kuigi pakuti, et kui hakkad, saad ca 10 päeva puhkust ))) Keeldusin midagi ei juhtunud ))) vastus sampoliti poolt tuli, nagu v relviikivias, ma kummardan meelekindluse ees ))) Lenini mauseuleumis samas ca 3 käinud ))))
1 samm veel ja hakkame “kurjade kinnisvaraärimeeste” käest “ebaõiglaselt” omandatud kinnivara natsionaliseerima
08.03.2025, 19:01
Arhitektid: ehitusärimeeste tõttu pole kodu enam kättesaadav! Liiga suur osa kinnisvarast on erakätes
Kas oleme valmis tagama kodu kui inimõiguse?
Asi on lihtne, turg teeb hinna )))on pakkumine on nõudlus. Eu totaka rohe pöörde tegelaste sääslikuse, kestvuse, jätkusuutlikuse teemal võiks pikemalt arutada ))) huvitav, kuidas prostituut oma fie ja/või oma ju keha tegevust dekladeerib))) majanduses on firmad, mis on tehtud nö pankroti jaoks )))) huvitav, kui roheliselt, jätkusuutlikult, kestlkult nad oma tegevusi kirjeldavad ))))
Arhitektid 2055: Pikkade korterijärjekordade tõttu pole kodu enam kättesaadav! Liiga suur osa kinnisvarast on Riikliku Elamufondi käes.
Euroopa o,2% kasvutempo on naeruväärne jah, USA 2,5% pole ka palju parem. Samas Euroopa 5x üleoleks Venemaast näib ju kena, omaette küsimus, kas neid näitajaid nii võrrelda on korrektne.
Järjekordne kantimine:
Euroopa, erandiks Baltikum, Skandinaavia, GB, puhul on pigem küsimus selle enda kaitsetahtes, õigemini kaitsetahte puudumises… Õigemini on juba viimased paarkümmend aastat olnud. 80 aastat heaoluühiskonda USA kaitsva “tuumavihmavarju” all on teinud eurooplased pehmoks.
Siin üks artikkel räägib sellest, kuidas saksa noortel puudub kaitsetahe ning sõjaväel on probleem kaitseväelaste leidmisega.
Paar lõiku artiklist ka:
"But one senior army commander said members of Generation Z — renowned in the business world for their efforts to reshape corporate culture — were also going into the armed forces with different ideas and outlooks. “People are vulnerable, they cry easily,” he said. “They talk about work-life balance.”
"Occupation by a foreign power might lead to a “shitty” life, he told the Financial Times. “But I’d rather be occupied than dead.”
Ma olen kindel, et kahjuks see isik ei kujuta isegi ette, milline see elu Vene okupatsiooni all hakkaks olema - piinamised elektriga, vägistamised, alandamised.
Artikkel ise:
Kas tegemist on sünnijärgse Eesti kodanikuga, et välja ei saa saata?
Toomas Vabamäe ütles just väga kenasti selle uudise raha saamise kohta kaitsekuludeks:)
Kust nad siis kavatsevad selle raha saada, mida kaitsele kulutada? Sotsid võtavad rikastelt ja isamaalastele annab nende partei omanik?
Kes siin kirus mind kui ma Hiinast rääkisin?
Sama ju Eestis aga salaja teevad.
MInule Reinsalu välja pakutud idee sümpatiseerib:
Ta meenutas, et käis eelmisel sügisel välja idee avada Euroopa Liidus dialoog, et EL-i investeeringute raha saaks suunata riigikaitsesse. Reinsalu sõnul mõnitati teda siis selle eest ja valitsusest tuli vastus, et prioriteedid olevat mujal, näiteks roheinvesteeringutes. Nüüd aga räägivad tollased kriitikud sama juttu, mida Reinsalu poole aasta eest.
Sa võid oma planeedi päästmisega siis edasi tegeleda kui julgeoleku ohuhinnang tagasi normaalne on. Tiblade dessantnik CO2 ja meretuulikute pärast küll südant valutama ei hakka.
Selle valitsuses prioriteedid on alati olnud roheinvesteeringud, mille tegemise ideoloogia pärinebki tõestatult Venemaalt ja see on olnud pikalt sealse Euroopa suunalise propaganda osa. Kuna nad on Vene mõjuagendid, hakkasid oma pattudes vastukaaluks Ekret süüdistama. Üsna läbinähtav.
Samas mida Ekre valitsus praegu teeks? Isegi kui oleks Martin peaministrina ja üle 50% kohti Riigikogus? Kardetavasti ei ole ka neil tõhusat plaani. Ikkagi on vaja kiiresti uut erakonda või lausa uusi erakondi looma hakata koos piisava rahastusega.
Kusjuures ma olen ise sama mõelnud, et nende rohehullude jutupunktid oleks nagu Kremlist ette antud.