Otsin investorit!

Mul on üks hea idee, mille olen ka juba meeskonnaga ellu viinud.
Prototüüp on valmis- nüüd on vaja leida tootja, kellelt vajalikus koguses toodet tellida. Tootmiseks ongi raha vaja. Kes oleks huvitatud investeerimisest võtku minuga ühendust. Investeering Eesti turu jaoks on 1 miljon. (toodete tootmine+turundus) Firma saab kasvutoetust EASi kaudu veel 500 000.- krooni
Toodet saab müüa kogu maailmas sadu tuhandeid eksemplare, esialgu alustame Eestis.
Võib ka olla mitu investorit väiksemate summadega.
Äriplaan tehtud ja SWOT annab rohelise tule.
Läbirääkimised poodidega(edasimüüjatega) kannavad juba vilja.
Lisaks on olemas üks Eestis tuntud firma, kellel on huvi osta tooteid suurtellimusena.
Kiire!
zmuff@hotmail.com

Millisest ideest on jutt?
Tootja,toodet,tootmiseks,toodete tootmine,toodet,tooteid
Asi selge,kuhu pangaarvele pean vaja mineva 1 miljon üle kandma ,et tootja saaks toodet toota?
Ideed ma siin lahti harutama ei hakka.

:)Tundub, et ma kipun ennast kordama.
Tänan ülelugemast,
Päikest!
BuSc
mitmenda õlle järel idee tekkis? :)
Ma ühes teises foorumis juba naiivikuna proovisin härrasmeest harida, tõsi läbi lillede, et zmuff@hotmail.com mis oleks eesti keelde panduna xvagiina@mail.ee ei ole eriti hea miljokamagnet, aga ....
priit aga äkki tegu geniaalse uut tüüpi pihuv..uga ja sellest selline mail ... lugedes kuhu EAS on maksumaksja raha külvanud ei imestaks ma üldse ;)
Hea Maarius! Kui sa oma ideed ei tutvusta, siis soovitan sul tutvuda selle lingiga siin. Enam paremini idee väärtusetust vist välja tuua ei anna. Iseasi muidugi, kui SWOT rohelist tuld näitab. Kas SWOTi tabel on tehtud jõupunkti lüümikutele või wordis?
Olen nõus seda ideed toetama vaid juhul, kui kaasad minu poolt valitud spetsialistid: Inno Vaator ja Aksel Eraator.
Hei!
Miks Te siin nalja teete?
Te peaksite talendijahile minema.

Vinget!
BuSc
Päikest ka.
ei ole mõtet tõesti tögada, MaariusT anna oma konto number, panen 25% teele ja 75% sulas siis kui kokku saame !
Nalja teed sina, MaariusT.
Oleks võinud eelnevalt tutvuda analoogsete postitustega siin foorumis.
Kindlasti tormavad kõik investeerima teadmata millesse. Kui ka niisuguseid leidus, siis on nad ammu rahast ilma.
MaariusT, Kas EAS-ilt on toetus kätte saadud või on see plaanis kunagi saada, kui ükskord taotlus sisse antakse?

Kuidas näed, et potentsiaalne investor võiks sinu ettevõttesse investeerida, teadmata millega tegu on?
Kuidas kaitsed selle eest, et see potentsiaalne investor, kelle sa siit foorumist leiad ei läheks seda teistele foorumi kasutajatele edasi rääkima? Või miks sa üldse kardad seda ideed nii väga avalikustada?

Muide mõni aeg tagasi oli siin ka üks tegelane, kes otsis investorit, et teha mingit mänguasja (rääkiv karu).
Julges avalikustada ja ideed tuvustada. Muide, minu teada ei ole keegi siinsetest kasutajatest või üldse keegi Eestis seda ideed kopeerima hakanud.
Palun harige mind. Mida tähendab kirja jaluses tervitus BuSc? Google annab nii:
The acronym BUSC can stand for one of two things:
* British United Services Club of Los Angeles
* British Universities Snowsports Council
Puhk,
see on trükiviga, näpukas, kui meiliaadress on muff, siis see tervitus pidi olema bush :-)
kui PhD on Doctor of Philosophy, siis BuSc ilmselt on Bu .... of Science :)
Üldse ei viitsi, aga suht tarvilik looke : Meil on ettevõttes nn tootearendus grupp, mis koosneb ühel teisel moel 5-est inimesest, kes on kõik oma ala meistrid ja viie peale kokku kogemusi omal erialal 47 aastat. Genereeriti kogemuste ja müüginumbrite põhjal toode x mille edus oli kogu ettevõtte personal kindel 99% kõik 5 tootearendajat olid valmis panustama projekti isiklikku raha ja tegid seda ka. Reklaamile kulutasime ligikaudu 500 000.- krooni hinnanguliselt nägi vilksamisi Eestis seda toodet ühest- teisest-kolmandast meediumist ligemale 100 000 silmapaari.

Toote müük kokku : 1 TK

Julgustav kas pole ?
Huvitav oleks teada nüüd mis toode see oli või on mida 1 tk olete müünud?
See on ju huvitav, tõsiselt. Kas sa rohkem ei saa rääkida?