ost/müük

Seltsimehed kaasvõitlejad.
Kuna erinevates teemades on laiali erinevate tegelaste ostud ja müügid, siis võiks need siia kokku koguda. Võid kirjutada ka põhjenduse, miks üks või teine tehing tehtud sai. Hiljem ka lihtsam leida ja näpuga näidata -) Abesikile või Stefanile võiks muidugi eraldi foorum olla.
Ise olen täna müünud TEO 2.03-2.01 Põhjus
http://www.nasdaqomxbaltic.com/market/index.php?pg=news&news_id=243188&lang=en

huvitav oleks ka teada millal ja mis hinnag Sa TEO soetasid ning mis olid esialgsed investeerimishorisondid ja -mõtted?
visitor
Ostma hakkasin okt 2008 hinnaga 1.75 ja viimased ostid tegin märtsis 2009 hinnaga 1.08 vahetult enne dividendiettepanekut (0.23)
Eesmärk oligi saada dividende ja hoidmise horisont -igavesti.
Paraku on minu jaoks praeguselt hinnalt dividendimäär 0.18/2.00=9% jäänud liiga väikeseks (vaevalt et selle aasta eest 0.18 välja venitabki)
Milline siis oleks vastuvõetav dividenditootlus võlavabalt ettevõttelt olukorras kus pikad eurotsooni intressid on 3% kandis? Muide selleks, et taas 20-22c dividendi maksta on cash ja jaotama kasum kenasti olemas.
No vaevalt sa isegi 3 protsendiga aastas rahul oleksid?
Jutt ei ole 3st protsendist. Kolme prossa puhul peaks aktsia hind olema mitu korda kõrgem.
TEO osas on minu probleem selles, et dividendimäär on väga kena, kuid ceteris paribus kipubki 12 kuu perspektiivis selle aktsia tootlus umbes selle määraga piirnema. Äkki aeg selline, kus tasuks olla veidi ahnem? Muidugi kui turg järsku joondaks dividendiootuse kuhugi 0,18 LTL juurde (reaalne vast) ning peaks umbes 7% yieldi ka normaalseks, võiks aktsiat 2,5 LTL juurde hinnata. Aktsia iseloomu ja riske silmas pidades oleks väga korralik tootlus. Odds are aga minu arvates, et seda lähiajal ei juhtu (vastupidine samas ei üllataks).

TeliaSonerat peaks muidugi ka rumalaks kui TEO-d praegu korraliku preemiaga üle võtta ei taha. Miks peaks tulevikus oluliselt parem aeg tekkima?
Olen osanik pigem firmas, mille P/E on 10 ja börsiteadetes domineerivad väljendid export increases, best ever, the sales increase exceeds 100%, performing so well jne
aga TEObörsiteated? decrease, went down by 16 per cent, was down by 19.8 per cent, a decrease by 9.1 per cent, recession continued
Nüüd küsimus suurele ringile- Kellest on jutt?
montes, aga on sul siis alternatiivid välja vaadatud või mida TEO rahaga teed?
ahsoo, viimane lause oli sul viktoriiniküsimus... kas veel vihjeid saab? :D
Muidugi on. Otsin just trepikäsipuud, punasest puust ja 3,6m pikka. Probleem on selles, et keegi ei tee üle 3,0 m pikkust. Kas keegi oskab soovitada?
Vihje viktoriiniküsimusele
Management of .................................admits that sales increase in 2010 could be as high as 14%, while the net profit could increase up to 20% compared to the previous year
Olainfarm või?
OK. Kui ma 2aastat tagasi LHV kliendiks hakkasin, olles enne lugenud 2 aastat tegelasi nagu Notton, siis lubasin endale, et teen max. 1(ühe) postituse kuus. Nüüd siis pean vaikima 6 kuud )))))
Tegelikult lootsin, et see foorum kujuneb selliseks

ost 1300 OLF@1.31
Olainfarma teateid lugedes on alati tunne, nagu management üritaks hullult hinda pushida. Ja siis keelekasutus on ka selline... naljakas.
Olainfarma teateid lugedes on alati tunne, nagu management üritaks hullult hinda pushida. Ja siis keelekasutus on ka selline... naljakas.
montes
müü OLF ja osta Ditton
Homme kell 14.00 on teada, kes Ülemiste liiklussõlme ehitama hakkab.
ost 200 MRK
?
http://www.ehitusuudised.ee/Default.aspx?ArticleID=be1c417c-9d26-4d96-a2b0-dfe8feace833 ,või on midagi veel soolas
?