OMX Tallinn optsioonid

Mida annaks siis teha et spreadid väiksemad oleksid? Kutsuda need, kes USA börsidel optsioonidega kauplevad Tallinna börsile kauplema? Aga miks mitte ise USA börsidele optsioone kauplema kolida?
yanek, sa pakkumise juures ikka tärnikest kommentaariga vaatasid :p (aga 10 õlut saad ikka kui loss vähem kui 50% on- ära seda nüüd kohe Grolschi õlles arvuta :-)
yanek, täiesti tõsine pakkumine ja vist suhteliselt helde. Sa oled mind ikka rasketel aegadel (erinevate kihlvedudega) õllerahaga toetanud. Teistele sellist diili ei paku. Eeldan siiski, et tegemist on Eesti õluga. Kuidas siis jääb?
Alvar ma ostan sulle tervelt kaks kasti õlut (vali millist tahad) kui päike ülehomme ei tõuse!
optsioonide hinnad on kinni kiilunud??
nüüd vist korras
siiski, millegipärast kuvatakse portfellis optsioonide hinnad viivitusega?
Ma arvan, et ei kuva viivitusega. Mis optsioon sul on?
OEG put näiteks on viivitusega
Et su OEG puti turuhind investeerimiskonto all liiguks, peab liikuma aktsia enda ASK. See, et BID liigub või viimase tehingu hind muutub, ei mängi rolli. Ja teiseks, kuigi LHV "Turud ja hinnad" all aktsiate spread tihti Powertraderi omast erineb (sest üks neist on ajaliselt maas), siis optsionide hinnad peaksid siiski pidevalt õiged olema.
optsioonide*
Balti optsioonide hinnad on nüüd portfellis jah ca 3 minutit viivitusega. Optsioonihindade lehel ning orderi sisestamisel on reaalajas.
Asi on selles, et optsioonide lehel on teine hind kui minu portfellis. Arvestan ikka bid-ga.
Kas see jääbki nii?
Ahah, seda ei teadnud, aga milles põhjus?
Põhjus reaalajas hindade infosüsteemi jõudluses, mis selle muudatusega oluliselt paranes. Portfelli ülevaate osas saame hinnad uuesti reaalajas muutuvaks ilmselt järgmise nädala jooksul.
Alates esmaspäevast (25.02.2008) on kaubeldavad Tallinna Kaubamaja optsioonid. Noteeringud tänasest väljas. Edu kauplemisel!
weeheeee, put-put-put!!!
Küsimus LHV-le. Kas praeguselt tasemelt ilmuvad ka at the money optsioonid (eelkõige OMX-d)
Lisame at the money optsioonid.