Ei oska seda kommenteerida. Hea oleks muidugi, et see laen tagasi makstaks. Kusagilt eelmisest aruandest jäi silma, et tuumikaktsionär on andnud laenu 0-intressiga. Tasuta lõunaid välistava kontseptsiooni seisukohalt pole kõige parem asi.
“Grindeks” plans to earn 10 million lats this year. Päris julge statement, arvestades, et Q1 teeniti vaid 1,5 mLAT.
Teatud määral peaks turg pidama Grindeksi kasumiteenimisvõimet ka Olainfarmi osas indikaatoriks ning viimastel päevadel veidi OLF-is ostuhuvi leitud. Peale kahte pettumust põhjustanud kvartalit Liepajas Metalurgsis, kapituleerusin ning ilmselt lähiajal võtan veel näpuotsaga OLF-i juurde.
Teatud määral peaks turg pidama Grindeksi kasumiteenimisvõimet ka Olainfarmi osas indikaatoriks ning viimastel päevadel veidi OLF-is ostuhuvi leitud. Peale kahte pettumust põhjustanud kvartalit Liepajas Metalurgsis, kapituleerusin ning ilmselt lähiajal võtan veel näpuotsaga OLF-i juurde.
Tegelt võiks LHV olla moodne ning Olainfarmi researchida.
Swedpanki kliendiks olemise rõõmudest
Soovisin osta OLF´i kell 10.59 Täideti 11.38
Aega läks kõigest 39 minutit
Soovisin osta OLF´i kell 10.59 Täideti 11.38
Aega läks kõigest 39 minutit
Mingi tiss oli varajasel lõunal vb :)
jarzzz
uurisin asja, mõlemad olid lõunal ;))
uurisin asja, mõlemad olid lõunal ;))
Swed Balti turu ordereid siis tõepoolest automaatselt turule ei edasta?
Eesti omadega pole probleeme olnud.
Vahel ainult avastan, et orderi paned üles 30 päevaks (see on maksimum) kuid järgmiseks päevaks on kadunud.
Vahel ainult avastan, et orderi paned üles 30 päevaks (see on maksimum) kuid järgmiseks päevaks on kadunud.
Ei, Swed ei edasta automaatselt Lätit ja Leedud. Viimane piisk oli mulle 10h ja seda ka peale helistamist, siis sai LHVsse kolitud.
Swedbank ei suutnud korduvalt mitme tunni jooksul Läti ordereid üles saada. Ei aidanud ka järelpärimised ja meeldetuletused. Täielik ignorantsus Swedi poolt, mille tõttu olen minagi LHV'sse kolinud.
Läti ja Leedu käib Swedis mitte otse, vaid läbi kohalike - sealt see ajavahe.
Ka Eesti asjadega topivad nad aeg-ajalt näppu vahele - siis, kui neil endal mõnes asjas huvi on ja/või suured kogused. Väiksemad summad lähevad otse börsile.
Ka Eesti asjadega topivad nad aeg-ajalt näppu vahele - siis, kui neil endal mõnes asjas huvi on ja/või suured kogused. Väiksemad summad lähevad otse börsile.
Peale suure paki liigutamist 28.05, on LHV olnud ostupoolel kaugelt kõige aktiivsem maakler ca 43K aktsiaga. Distant second on Läti Swed ca 16,5K aktsiaga. Tundub seega siis, et kõige aktiivsemad Olainfarmi ostjad on olnud Eesti väikeaktsionärid. Võtsin ka ise täna veidi juurde, kuid nüüd vist soovitud kogused olemas.
Grindeksiga võrreldes kõik peamised suhtarvud selgelt Olainfarmi kasuks, selle erinevusega, et likviidsusnäitajad on OLF-il kehvemad ning nendega tuleb järgneva 12 kuu jooksul tööd teha.
Omapärane ka see, et olen üsna kindel OLF-i kõrgemas hinnatasemes kui ta oleks noteeritud Tallinna börsil (ettevõtte eksport moodustab nagunii 95% müügimahust). Sama paralleel kehtib vast ka Silvano osas. Oleks see noteeritud Tallinna asemel Riias (for whatever reason), treidiks SFG madalama hinnaga, olgugi, et neil kummalgi tulemused Eesti ega Läti turust suurt ei sõltu.
Grindeksiga võrreldes kõik peamised suhtarvud selgelt Olainfarmi kasuks, selle erinevusega, et likviidsusnäitajad on OLF-il kehvemad ning nendega tuleb järgneva 12 kuu jooksul tööd teha.
Omapärane ka see, et olen üsna kindel OLF-i kõrgemas hinnatasemes kui ta oleks noteeritud Tallinna börsil (ettevõtte eksport moodustab nagunii 95% müügimahust). Sama paralleel kehtib vast ka Silvano osas. Oleks see noteeritud Tallinna asemel Riias (for whatever reason), treidiks SFG madalama hinnaga, olgugi, et neil kummalgi tulemused Eesti ega Läti turust suurt ei sõltu.
Kui Toomas Tool oleks listitud Riias, siis oleks Arco hind täna Tallinnas kõrgem :)
OLF sobiks oma näitajatega Baltika kõrvale päris ilusasti.
Mingi must huumor?
servast ehk veidi
Müügi kasv võib tulla suurem kui prognoositud. Täna uudis väljas: lugeda saab börsiteatest
The sleeping monster need not to be awaken.
Su promo peab ju kunagi mõjuma hakkama. Ostjaks ju suurelt LHV kliendid :).
Muidugi LTT on minu jaoks fenomen. Aasta tagasi sai omatud, kuid kui rahad laiali jagati siis ei uskunud enam, et sellise lennuki teeb.
Muidugi LTT on minu jaoks fenomen. Aasta tagasi sai omatud, kuid kui rahad laiali jagati siis ei uskunud enam, et sellise lennuki teeb.
Don't go that fast
Mul oli plaanis just lisada.
Nõme värk
Mul oli plaanis just lisada.
Nõme värk