Mul ka üks silm nutab ja teine naerab. Kõik mis SAB1L kauaoodatud tõusust tuleb kaob Novaturase langusesse.
Siseinfo - alla ei plaani anda, veel on usku?
UK uudis täna, et kuna seal ka vihmane august olnud, tehti eelmisel nädalal viimasehetke bronne 15% rohkem kui mullu ja perereise +21% yoy. Peaks vist siinkandis ka töötama, vbl saavad suht hea hinnaga isegi neid müüa.
White Nigga, on ikka usku. Tsükliline äri, aga kotti see asi ei tohiks minna. Ärimudel töötab ka pikemas persp. Hetkel pigem just aeg osta, kui ainult halvad uudised.
Investorsuhete eest annaks neile 10 palli süsteemis muidugi 1, aga selle saab vist ka kirjutada pigem kogenematuse arvele. Siit saab ainult paremaks minna.
Ma muidugi sarjan ennast, et liiga uljalt ostsin kohe alguses, aga mingeid asju lihtsalt ei saagi ette ennustada. Ilma jamadeta oleks see ilmselt juba 15 euri.
Investorsuhete eest annaks neile 10 palli süsteemis muidugi 1, aga selle saab vist ka kirjutada pigem kogenematuse arvele. Siit saab ainult paremaks minna.
Ma muidugi sarjan ennast, et liiga uljalt ostsin kohe alguses, aga mingeid asju lihtsalt ei saagi ette ennustada. Ilma jamadeta oleks see ilmselt juba 15 euri.
Reisiäris vist ülevõtmised pole väga levinud? Stiilis, et "ostaks selle odava novaturase 7€ aktsia turult välja"?
Või on lootust, et mõni uus siseneja niimoodi areenile tuleb?
Või on lootust, et mõni uus siseneja niimoodi areenile tuleb?
siseinfo
Äkki selgitad ka veidi. Sinu prognoos hinnale?
Tähtsam info peitub vast "People also search for" all.
Point on all olevate tütarfirmade nimedes tõlkes pettuse oü ja varjatud kohustused oü
Ärge nüüd kõike nii tõsiselt ka võtke, asi oli ikka järjekordse (enese)irooniana mõeldud.
Travelbiz on tsükliline äri, tuleb välja ja ma panin tsükliga korralikult puusse. Nagu ma kunagi viitasin, siis sektori aktsiad on hirmus volatiilsed ja osta tuleb siis kui endal ka ekskrement püksis. Ma ei tea, kas see hetk veel päris käes on, aga kui asjad jälle sektoris normaliseerivad, siis on praegused tasemed (üli)odavad.
UK Thomas Cooki aktsionärid on ilmselt jäädavalt plindris, aga nende ärimudel nõudis ka suurt võlakoormat, mis Noval täiesti puudub. Selles mõttes usun jätkuvalt, et kotti see lugu ei lähe.
Cheers.
Discl: Long. (Osakaal alla 2% portfellist)
Travelbiz on tsükliline äri, tuleb välja ja ma panin tsükliga korralikult puusse. Nagu ma kunagi viitasin, siis sektori aktsiad on hirmus volatiilsed ja osta tuleb siis kui endal ka ekskrement püksis. Ma ei tea, kas see hetk veel päris käes on, aga kui asjad jälle sektoris normaliseerivad, siis on praegused tasemed (üli)odavad.
UK Thomas Cooki aktsionärid on ilmselt jäädavalt plindris, aga nende ärimudel nõudis ka suurt võlakoormat, mis Noval täiesti puudub. Selles mõttes usun jätkuvalt, et kotti see lugu ei lähe.
Cheers.
Discl: Long. (Osakaal alla 2% portfellist)
Nii et nüüd oota lennukit kaua tahad, lennuhüvitisest võid suu puhtaks pühkida...
https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=903474&messageId=1137884
Tore, et vähemalt lõppu kirjutatakse, et ootus on rohkem kliente teenindada :)
Tore, et vähemalt lõppu kirjutatakse, et ootus on rohkem kliente teenindada :)
Konkurent lahkub ja keskendub Soome koduturule
Uudise järgi Aurinko käive aastas oli ca 10 miljonit eurot (NTU käive Eestis 48 miljonit). Lätis-Leedus vist ei tegutsenud, aga Eestis võiks natuke pakettreiside turuosa ja käivet saadaval küll olla.
Uudise järgi Aurinko käive aastas oli ca 10 miljonit eurot (NTU käive Eestis 48 miljonit). Lätis-Leedus vist ei tegutsenud, aga Eestis võiks natuke pakettreiside turuosa ja käivet saadaval küll olla.
Novatours tundub töö küllaga olevat, paketikat ajades tulid tihti vastused päevase hilinemisega, Egiptuse hinnad tunduvad see aasta ka kallimad olevat, kui eelmine aasta.
Visahing
Novatours tundub töö küllaga olevat, paketikat ajades tulid tihti vastused päevase hilinemisega, Egiptuse hinnad tunduvad see aasta ka kallimad olevat, kui eelmine aasta.
On kallimad. Aga see vist pigem Egiptuse poolse otsa eluolu hinnatõusu tõttu
White NiggaVisahing
On kallimad. Aga see vist pigem Egiptuse poolse otsa eluolu hinnatõusu tõttu
Eelmine aasta sai seal juttu tehtud nende töölistega, restorani poolel need tähtsa näoga ringi jalutajad said 500euri
ja teised poole vähem. Süsteem oli nagu laevas, nii kui pagunil kriips juures, said ka rohkem plekki. 3. nov lähen perega Pickalbatros Albatros White Beach, eks siis teen turu uuringut (kuigi see pigem sealse kandi kalima otsa hotell).
9-kuulise perioodi auditeerimata tulemused väljas. Numbrites midagi märkimisväärselt uut ja üllatavat pole.
Pr. Keynite on tulevikuvaadete osas optimistlik ja talle tundub, et väljakutseid esitanud periood on lõpule jõudmas. Veel peab ta positiivseks septembri tulemusi ja ka seda, et järgmise suve reiside vastu on sel aastal tekkinud huvi/müük erakordselt vara - juba augustis.
https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=908589&messageId=1144550
Pr. Keynite on tulevikuvaadete osas optimistlik ja talle tundub, et väljakutseid esitanud periood on lõpule jõudmas. Veel peab ta positiivseks septembri tulemusi ja ka seda, et järgmise suve reiside vastu on sel aastal tekkinud huvi/müük erakordselt vara - juba augustis.
https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=908589&messageId=1144550
Kuuldavasti loosib AB Novaturas (NTU1L) kõigi investorite vahel välja ka dividendi :-)